Turkanen

Jäsen
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

About Turkanen

  • Rank
    Tavis
  1. Olisko kellään tarvetta Libero-koodeille? Mulla olis 10 ison vaippapussin koodia ylimääräisenä. Voin laittaa ne yv:nä halukkaalle.
  2. ^ Niin on! Ei mitenkään imarteleva malli...
  3. ^ En tiedä onko, mutta jos joku on kysynyt hintoja, niin yp vastaa laittaneensa yksäriä. Voisihan hän vastata myös julkisesti, ettei tiedä hintoja vielä...?
  4. Kuulun FB:ssä tollaseen ryhmään ja minusta on tyhmää etteivät voi kertoa hintatasoa tai muita yksityiskohtia julkisesti. Siellä näkyy ryhmän ylläpitäjän toimesta yksityisviestit kulkevan, jos joku kysyy hintaa tms. Ja olen myös sitä mieltä, etteivät eroa kummoisesti Meandin vaatteista. Blingo-ryhmässä kyllä korostettiin, että nää vaatteet on sentään LUOMUpuuvillaa... Mutta aion kyllä tunkea itseni kutsuille heti kun mahdollista
  5. Äitiysneuvolassa.
  6. Vastaan kyllä. Tosin painonvaihteluillakin on varmasti ollut merkitystä, olen lihonut ja laihtunut aika reippaasti raskauksissani. Jäljellä on kärpäslätkät, mutta ainakin lapset ovat saaneet syödäkseen
  7. Meidän kuopus vähän yli 1-vee käyttää 86/92-kokoisia vaatteita. Toppahaalari on Reimatec 86-senttinen, en tiedä mahtuuko enää kevätpuolella päälle. Kengän koko on n. 21-22.
  8. Nuo Elsa Pitkäsen rukkaset on ollut ostoslistalla meillä täksi talveksi, tosi paljon olen kuullut kehuja niistä. Itse asiassa päiväkodin tätikin tuntui niitä suosittelevan.
  9. Päiväkoti. Itsellä huonoja kokemuksia perhepäivähoidosta juurikin hoitajan sairastelujen ja lomien suhteen.
  10. Meidän esikoinen (tyttö) taisi olla aika tarkalleen 3-vuotias kun oli oikeasti oppinut kuivaksi. Muistan kyllä kuinka hermoa kiristi kanssaihmisten kommentit aiheesta...
  11. Meille kävi niin, että joutuivat rakenneultrassa ultramaan alakautta, kun vauveli ei halunnut esiintyä vatsanpeitteiden läpi. Tutkimuksessa meni kaikkineen noin tunti, kun yrittivät saada onnistuneita "otoksia".
  12. Neuvolalääkäri kirjoitti saikkua raskauspahoinvoinnin vuoksi. Olisin varmaan voinut mennä työterveyslääkärillekin, mutta neuvola oli lyhyemmän matkan päässä
  13. Esikoinen siirtyi omaan huoneeseen 2,5-vuotiaana, kuopus 1-vee nukkuu edelleen meidän makkarissa.
  14. Meillä on rivitalo 3h+keittiö+sauna. Rupeaa olemaan ahdasta kahden lapsen kanssa... Haaveilen omakotitalosta maalla =)