Pocahontas

Aktiivijäsen
  • Content count

    1078
  • Joined

  • Last visited

About Pocahontas

  • Rank
    Addikti

Recent Profile Visitors

1893 profile views
  1. Pistin aina aamuisin. Olin pistänyt 09:15 klexanen ja kiireellinen sektio tehtiin klo 17:00, eikä ollut ongelmaa puudutusten kanssa. Mulle laitettiin spinaalipuudute.
  2. Pingvi olen niin pahoillani! Hurjasti voimia jatkoon Meilläkin tämä viimeisin onnistunut raskaus alkoi vasta n puoli vuotta edellisen keskenmenon jälkeen. Oltiin tutkimustauolla ja tauon jälkeen toisesta kierrosta raskauduin. Muut kolme keskenmenoa tulivat niin peräkkäin kuin pystyivät raskauden keskeytysten jälkeen. Myös erona vikassa raskaudessa oli se, että söin kokoajan raskausmonivitamiinia+ foolihappoa sekä raskausomegaa. Aiemmissa raskauksissa söin vaan raskausmonivitamiinia, mutta en erikseen foolihappoa tai omegaa. Ja mullahan oli myös Klexane käytössä ar-ultrasta ihan synnytykseen asti. En tiedä onko noilla vitamiineilla merkistystä, mutta ei niistä haittaakaan ole jos kokeilee. Monien olen lukenut syöneen oviksesta asti miniasperiinia/primaspanina ja se on auttanut kiinnittymiseen.
  3. Ekat kolme raskautta keskeytyneitä keskenmenoja rv 7-10. Neljännestä klexane lääkkeen avulla onnistunut raskaus.
  4. Soittaisin ensin neuvolaan ja jos sieltä eivät osaa sanoa mitään, niin soittaisin sairaalaan äitipolille.
  5. Mun piikitys alkoi ar-ultrasta ja mulle lääkäri sanoi, että koko raskauden ajan pistetään ja ehkä sen jälkeenkin. Musta on outoa, että mun pitää ( ehkä) pistää synnytyksen jälkeenkin, koska tukostaipumusta ei ole havaittu.
  6. Pingville suuret pahoittelut! Todella ikävää, että joudut kokemaan keskenmenon ja tyhjennyksen taas kerran Kävin myös yksityisellä, joka on erikoistunut lapsettomuuteen, mutta asun muualla kuin PK-seudulla, mutta julkiselta puolelta sain reseptin ja seurannan. Suosittelen yksityiselle menoa, koska mun yksityinen lääkäri olisi ollut valmis kokeilemaan muutakin kun Klexanea, jos en olisi sitä saanut julkiselta. Sain tosiaan Klexanen vaikkei mitään vikaa tutkimuksista löytynytkään, mutta senkin sain käyttööni vasta kun ar-ultrassa kaikki oli ok. meidän sairaalan naistentautien ylilääkäri oli ollut mukana Helsingissä tehdyssä tutkimuksessa, jossa Klexanea oli annettu keskenmenojen hoitoon ja koska siellä oli hyviä tuloksia, niin lääkäri päätti kokeilla samaa mullekin. Aiemmin mulla oli myös liian pieniä viikkoihin nähden, joten en tiedä onko Klexanesta oikeasti ollut apua, vai onko vaan parempi tuuri. Parin keskenmenon osalta raskauduin suoraan ilman menkkoja edellisen jälkeen, joten silloin ei osattu sanoa oliko alkio liian pieni viikkoihin vai ei. edit. mä luulen, että multa otettiin ne kilpparit samalla kuin otettiin kaikkia muitakin testejä 3.keskenmenon jälkeen. Sillon ne ainakin otti 10 putkea verta, papan, klamydian yms. Ne otettiin heti 3. todettua ja myöhemmin sitten se SPR:n koe. . Mulle tehtiin myös kierronkartoitus, eli tiettynä kp:nä oli verikokeet, joista tutkittiin ovulaatio ja hormoonit. Tehtiinkö sulle sellaiset?
  7. ^Mä ostin Davidilta pari pitkän mallista jumppa t-paitaa. Siis ne oli ihan normimallistosta. Sattuivat olemaan alessa jäljellä kesällä ja ostin kokoa isommat kuin normaalisti ja uskon niillä pärjäväni loppuun asti. Jumppahousut tuottaakin vähän enemmän ongelmia, sillä en ole mama jumppahousuja bongannut. Omat vanhat menee vielä päälle. Parhaat on sellaiset narulla solmittavat, jotka voi solmia mahan alle.
  8. Mulla rv 21. menossa ja olen edelleen kaapissa työpaikalla. Parhaat vatsan piilotteluun on löysät kauluspaidat, jotka laittaa rennosti housuihin ja jättää löysäksi. En tiedä tajuaako mun sepustuksesta mitään
  9. Mullakin keskenmenneet plussat tuli kaikki lähes peräkkäin. Keskeytyksen jälkeen menkkojen jälkeen taas plussa, mutta tämä nykyinen tuli n puoli vuotta edellisen keskeytyksen jälkeen. Taukoa oli n 4 kk tutkimusten takia ja YK2:sta tuli tärppi. En tiedä oliko sillä vaikutusta vai tuurilla vai auttaako Klexane oikeasti Ihan hurjasti tsemppiä ja plussatuulia kaikille tähän ketjuun!
  10. Mä en tykännyt. Taidan hakea heti pakkausta kun voi, jos saisin vielä vanhan.
  11. Pingvi: Multa ainakin lääkäri kysyi painon ja sen jälkeen kattoi jostain taulukosta ja kirjoitti 40 mg. Mä en saanut mitään opastusta tai siis muuta kuin sanallista, mutta varmasti neuvolassa olisivat auttaneet jos piikitys ei olisi lähtenyt sujumaan. Se on onneksi ollut tosi helppoa ja suhteellisen kivutontakin. Yritänkin nyt välttää turhia raskauskiloja syömällä terveellisesti ja liikkumalla, koska painon noustessa annostus nousee ja sitä myöten piikki paksunee. ( en kylläkään tiedä missä painossa mulla annostus isonee, mutta mulla on nyt resepti rakenneultraan asti ja siinä on se 40 mg). Paino on pysynyt ihan samassa, no ei sen varmasti tarvitsekaan nousta vielä kun sikiö painaa alle 100g vielä Mollamaijalle hurjasti tsemppiä! Mä yritin unohtaa koko raskauden ennenkuin sain hyviä uutisia np-ultrasta viime viikolla. Vieläkään en oikein uskalla iloita ja mies haluaisi kovasti kertoa jo kaikille, mutta jotenkaan en vielä haluaisi.
  12. Matkustelitteko piikityksen aikana? Tarvitaanko Klexanen lentokoneeseen viemiseen erikseen lääkäriltä selostus vai riittikö pelkkä resepti? Kovasti haluaisin jonnekin matkalle, mutta nyt kävi vähän ahdistamaan tuo asterajoitus ja miten saisin ne säilytettyä hotellissa ilman ongelmia Kannattaa muuten olla tarkkana ettei lääkkeet mene yli 25 asteisiksi. Meillä asunto kuumenee kesäisin ihan kamalasti ja eilen oli 24,5 astetta sisällä. Kävin kolmessa eri apteekissa kysymässä miten säilytän lääkkeet kesällä. ( Kävin siksi niin monessa kun kaikissa olivat vähän epävarmoja aluksi) Kuulemma jääkaappi ei ole hyvä vaihtoehto, mutta parempi sekin kuin säilyttää 25 astetta kuumemmassa. Onneksi meidän varastossa on 22 asetta, joten voin ainakin hetken säilyttää niitä siellä.
  13. Nyt vaan toivotaan sulle pikaista plussaa ja Klexanen aloitusta. Toivottavasti auttaa sulla Nuo soitoajat on tosi hankalia. Pystyn sentään töissä vastaamaan, mutta silti aina sai jännittää ehtiikö juoksemaan muiden kuuloalueen ulkopuolelle.
  14. Olen kuukauden piikittänyt ja pari mustelmaa olen ehtinyt saamaan. Mulla on 40 mg annostus ja sillä en ainakaan vielä ole saanut patteja. Jonain aamuna on vaikeampi saada piikkiä ihosta läpi. Nostettiinko teillä tuota annoskokoa painon noustessa ? Olen yrittänyt pitää painon samassa, jottei annostusta ainakaan vielä pitkään aikaan tarvitsisi nostaa.
  15. Kiitos Mama, Pietsukka ja Inna Kiva lukea, että Inna sun kilppariarvot on parantuneet ja kiva kun sullakin on jo Klexane resepti odottamassa seuraavaa raskautta. Kovasti toivon kaikille tämän ketjulaisille onnistuneita raskauksia!