ceciilia

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About ceciilia

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kyllä me ainakin haluamme sen neljännen jossain vaiheessa mikäli se vaan meille suodaan. Ja emme ole uskovaisia sen enempää kuin muutkaan. Mikäli perheessä on sillä pienimmällä mahdollisella ikäerolla lapset ja niitä alkaa olla useampi, niin sitten miettisin onko kyseessä jokin uskonnoliinen vakaumus, mutta en minä sitä sen enempää miettisi. Se on jokaisen oma asia mihin uskoo ja millä tavoin elää, pääasia että lapsia rakastetaan ja he saavat hyvän elämän.
  2. Minäkin miellän enkelivauvan kuolleeksi vauvaksi. Mutta jos joku puhuu lapsestaan tyylin "meidän pikku enkeli.." niin se taas kuulostaa ihan eri asialta. Riippuu asiayhteydestä. Enkelit taas lapsille tarkoitetuissa tuotteissa ei minua häiritse..luulisin ..en ole ajatellut edes asiaa aikasemmin mutta nytkun rupean asiaa miettimään niin en ehkä ostaisi juurikaan mitään enkelikehystä...
  3. Jokaisessa raskaudessa olen käyttänyt "arkipäivän" kosmetiikaa ns. tavan meikkejä ja ihonpuhdistusaineita ihan normaalisti ja ihan terveitä lapsia on tullut. Mitään erikoisjuttuja en lähtisi kyllä tekemään raskausaikana.
  4. meilläkin on sitteri mutta satunnaisesti siinä viihtyy..yleensä viihtyy silloin kun nukkuu, valveilla ollessaan ei kauan jaksa siinä olla. Vanhemmilla lapsillamme ei ole ollut ja pärjättiin ilmankin.
  5. Meillä on willvinin musta hoitolaukku, ihan kätevä, imee roinaa sisäänsä kiitettävästi. Sisältönä tällä hetkellä muutama vaippa, puhdistuspyyhkeitä, yks vaihtovaatekerta, hoitolaukun mukana tuleva "hoitoalusta" kertakäyttösiä hoitoalustan suojia, neuvolakortti, yks nannipurkki ja tuttipullo, harso ja taitaapa olla mun lompakkokin tällä hetkellä. Muuta laukkua kun en käytä tällä hetkellä kun vauva kulkee niin tiiviisti mukana, niin siellä saataa olla myös mun omia juttuja ja papereita. Haaveilen storksakista mutta en ole vielä raskinut ostaa..
  6. Meillä esikoisen ja kakkosen ikä ero on noin 2,5 vuotta, kakkosen ja kolmosen ikäero 3,5 vuotta. Ihan hyvin toimii, jokainen on ollut kuiva ennen seuraavan syntymää niin ei ole tarvinnut kahta vaipattaa ja ovat olleet suhkoht omatoimisia. Ei me kyllä näitä asioita mietitty kun aloimme yrittää vauvaa mutta sattui vaan sopivasti ja helpotti elämää.
  7. rivitalo, 4h+k+s, 84m2. Pieni mutta toimiva pohjaratkaisu, toimii meille. Isompi olisi kyllä luksusta, mies haaveilee omakotitalosta.