Suanke

Aktiivijäsen
 • Content count

  4823
 • Joined

 • Last visited

About Suanke

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Oulu
 1. Kiitos kehuista Varsinkin tuota kuopuksen nimeä pohdittiin pitkään ja hartaasti.
 2. Pitäsköhän munki vilauttaa meidän tyttötrion nimet täällä. *Viuh*
 3. OYS

  Olipa Oyssissa asiat muuttunut paljon tammikuusta 2014. Kävin Oyssissa synnyttämässä nyt toukokuun alussa. Synnytyssalissa sain valita siirrynkö osastolle vauva paidan alla ihokontaktissa vai kapaloidaanko vauva. Eikä vauvaa enää pesty salissa. Me pestiin vauva ekan kerran vasta kotona. Tuttia eivät anna enää ja imetyksen suhteen olivat tosi kannustavia. Neuvoakin olisi saanut pyytämällä jos olisi tarvetta ollut.
 4. Nattunen, jotain oli et poikalapsiin saattaa vaikuttaa mutta löysin että pitoisuuksien pitäs olla niin korkeat että tutkijat eivät ole nähneet syytä soijan kieltämiselle raskaana tai pikkulapsilta. Mä nyt tein päätöksen et syödään korkeintaan 2 viikossa ruokaa jossa soijaa niin ehkä se ei pahaksi oo
 5. Ajattelin täällä kysästä ku varmasti moni tietää asiasta paremmin kuin google Meillä on nyt alettu vähentää lihansyöntiä (kiitos yhden Netflixin dokkarin) ja kaapissa on soijarouhetta tms. Mietinkin että kun kerran erehdyin anoppilassa syömään soijajogurttia (en ollut silloin raskaana) niin alkoi paasaamaan että soija on pahaksi että sitä ei kannata syödä. Käsittääkseni soijaan ei oo mitään rajoituksia raskausaikana? Olisi kiva hiljentää anoppi Itse googletin ja löysin vaan tietoa et tutkimusten perusteella soija on ok raskausaikana ja pikkulapsille. Anoppi vissiin lukenut niitä tutkimuksia joissa varsinkin poikalapsille sanottu olevan haitallista. muoks. lisätään nyt vielä että tarkoituksena on myös käyttää papuja, herneitä, tofua, linssejä proteiinin lähteinä ja kerran pari viikossa sitä lihaa. Koulun ruokalan kasvisruuissa näytti melkein joka päivä olevan jotain joka sisältää soijaa niin jäin miettii.
 6. OYS

  Kuulin että OYS:issa on nyt alettu muistuttaa ihokontaktin ja vierihoidon tärkeydestä. Onkohan toiminta muuten muuttunut? Tammikuussa 2014 ei vielä noista kyl puhuttu mitään mut pidin vauvaa muutenki paljon sylissä ja kätilöt sitä ihasteli kovin
 7. Nyt ku on lapsia niin pelottaa asiat joihin itse ei voi vaikuttaa. Sodat, ilmastonmuutos ja maata uhkaavat asteroidit ( tätä en edes ymmärrä mistä tullu). Kai siinä taustalla on menettämisen pelko tai jotain. Kuitenkin elän päivä kerrallaan koska esim. Auto-onnettomuuski on suurempi riski kuin mikään noista.
 8. Miten se nyt on sen pellavansiemenen kanssa? Eikös se oo kieltolistalla? Mietin kun kaapissa on sellaista puuroa jossa on erilaisia siemeniä seassa mm. pellavansiemeniä. Nehän kuitenkin kuumuu kypsyessä et voiskohan tota popsia hyvillä mielin?!??
 9. Meri-Oulu kyllä houkuttaa hintansa puolesta että jospa sitä uskaltaisi kokeilla Olisi opiskelijaystävällinen hintakin.
 10. Lallis mä voisin sanoa et vähän on musta toi alempi vahvempi kuin ylempi. Plussa se kuitenkin on! Joillaki voi pissa olla vahvempaa vaikka iltapäivällä. Mistä lie johtuu Oma: Ylempi eilinen dpo 14 ja alempi tämä aamu dpo 15.
 11. Mama88 siinähän on punertava viiva!!!!
 12. LiljaLi näkyy punertava viiva! Lallis jokaisessa testissä näin kaks viivaa
 13. Mama88: Kyllä mä siinä jotain näen! Toivottavasti vahvistuu! Oma tikku tältä aamulta dpo 13. Jännittää kun kemiallinen joulukuulta liian hyvin mielessä ja nytkin oli pe ja su tuhrua vähän.
 14. No ei tää hyvältä näytä kun tuhrua tulee välillä Oli vaan livenä punertava et ehdin innostua.
 15. Dpo 10. Viivanpaikka vai jotain muuta??? Luonnossa selkeempi mutta haalea toki näille päiville. Hankala kuvattava