Strutsipupu

Aktiivijäsen
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

About Strutsipupu

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 06/01/87
 1. Meillä peugeot 307sw:ssä ollut takapenkillä: cabriofix (turvakaukalo), britax hi-way. (selkämenosuuntaan-istuin), concord transformer xt (turvavyöistuin). Kaukalon käytyä pieneksi, vauva meni selkämenosuuntaan istuimeen ja keskimmäiselle lapselle tuli kaukalon entiselle paikalle cybex pallas fix (palkki/turvavyöistuin). Cybex pallas 2fix istuimen irroitettavista "lisä-sivusuojista" ei olisi kumpaakaan mahtunut pitämään eli siksi ostettiin "pelkkä" fix. Eli nyt autossa: cybex pallas, britax hi-way, concord transformer. Autossa keskipaikka aiheutti ensin haasteita, sillä siinä ei ole isofixejä ja lattiassa on koroke.
 2. Vaunuaitassa maksetaan Donkeysta varausmaksu, muistaakseni se oli 300-350€. Loput (n. 1000€) maksetaan noutaessa vaunuja.
 3. Meillä on vauvakopassa ollut käytössä talvisin jääkarhupussi ja keväisin/syksyisin äp:n makuupussi. Noilla pusseilla saa tehtyä tosi suojaisan paikan vauvalle.
 4. Donkeyssa irtokankaita on vaan kuomu ja vauvakopan päällinen. Seat liner on käännettävä istuinalusta, toinen puoli talvella lämmittää ja toinen kesällä viilentää. momma: Donkeyyn saa joitain kesäkuomuja, jotka on ihan erilaisia kuin cameleonin tai been kesäkuomut. Niitäkin on monessa värissä.
 5. Talvikäyttö ei mielestäni ole cameleoneille yhtään ongelma! Pahimmilla keleillä käytettiin talvirenkaita, mutta yleensä selvisi vain aisan kääntämällä ja ajamalla isot renkaat edessä. Kerran olen joutunut tarpomaan 30cm syvän hangen läpi ja pääsin kyllä paremmin kuin kaverini jolla oli "hyökkäysvaunut", koska cameleonit oli paljon kevyemmät, eivätkä uponneet niin syvälle. Cameleonithan ei ole ollenkaan parhaimmillaan kun käytössä on talvirenkaat, mutta ovat ihan ok, että ei sen takia tarvitse esim. muita vaunuja/rattaita hommata.
 6. Hihna on tarkoitettu käytettäväksi silloin kun kuljetaan kahdella pyörällä lumessa, hiekassa ym. Turvallisuus juttu. Pois leikkaaminen tiputtaa ainakin jälleenmyynti hintaa vaunuilla... Jos kauheesti häiritsee niin kannattaa rullata siihen aisan ympärille ja laittaa vaikka pinnillä kiinni
 7. Mä olen ostanut ebayn kautta fluffy muffylta joskus seat linerin ym. ja poshbugs on toinen "tunnettu" kuomujen yms tekijä. Meillä on ollut cameleoneissa aurinkokuomu + uv-suoja ja molemmat helteillä todella hyvät. Uv-suoja oli ihan loistava suoja jos lapsi istui ratasosassa shortseissa tms. , kuomu suojaa auringolta ylävartalon, mutta jalat meinaa palaa. Uv-suojan ansiosta ei tarvinnut hirveitä aurinkorasvakerroksia laittaa jalkoihinkaan.
 8. From the album Myytävät

 9. From the album Myytävät

 10. From the album Myytävät

 11. From the album Myytävät

 12. From the album Myytävät

 13. From the album Myytävät

 14. From the album Myytävät

 15. From the album Myytävät