Lumi-kko

Aktiivijäsen
 • Content count

  161
 • Joined

 • Last visited

About Lumi-kko

 • Rank
  Aktiivi
 1. Ei kun olenkin näköjään onnistunut palauttamaan jonkun ikivanhan nimen. SItä paremmalla syyllä, toivottavasti vaihto onnistuu.
 2. Hei, minulla sama ongelma kuin Nesbitilla tuossa ylempänä. Tallensin ensin vahingossa tiedot vanhalla nimellä enkä enää pystynytkään vaihtamaan nimeä. Pystyisikö joku vaihtamaan nickikseni Lumi-kko? Kiitos
 3. ^ 61 cm ja 6750 g. Nämä siis mitat nyt 4-kuisena.
 4. Onko kukaan törmännyt ohjeisiin (tai osaa muuten sanoa), mitkä on Maxi Cosi Pebblen oikeat asetukset minkäkin kokoisella. Lähinnä siis vöiden säätö, pepoutyynynkäyttö jne. Ollaan joulun aikaan lähdössä ekaa kertaa pidemmälle automatkalle ja olisi kiva että 4,5 kk olisi oikein kiinnitetty.
 5. Ultrattiin pari päivää ennen synnytystä äitipolilla, jolloin tytön kokoarvio oli 2900 g. Syntymäpaino oli 2955g. Eli ihan nappiin meni. Synnytyssalissa kätilö puolestaan arvioi vatsan päältä painoksi 3500-3600 g
 6. Osaako joku kertoa kuka myy Yamoa? Ja onko siitä käyttökokemuksia? En vaan saa Manducaa asettumaan hyvin. Olen aika leveäharteinen ja silti olkahihnat tuntuvat tippuvan ja tuo ristiin laittaminen tuntuu hankalalta. Olen ymmärtänyt että Yamo on hieman sirompi.
 7. Pakko täällä hehkuttaa, että olen kyllä niin tyytyväinen Buffaloihin. Mistään muista vaunuista ei ole kokemusta, mutta tällä kahden viikon käytöllä en kyllä keksi mitään mistä valittaa. Erityisesti pienen vauvan kanssa alas vedettävä kuomu on ihan huippu
 8. Kiitos Sikkaralla, Alisia84, Nio ja Lainie makuupussinäkemyksistä. Ilmeisesti ihan perusmakuupussi riittäisi ihan hyvin. Vauva syntyy elokuussa, joten vaikea vielä sanoa missä vaiheessa siirtyy istuinosaan, joten ehkä maltan vielä hetken ja katson tarpeen mukaan
 9. Ostimme pian tulevaa vauvaa varten Buffalot ja ajattelin jo nyt tilata myös lämpö-/makuupussin. Haluaisin talvipussin, joka menisi sekä vauvakopassa että istuinosassa. Alunperin ajattelin Bugaboon High Performance -lämpöpussia http://www.vaunuaitta.fi/bugaboo-lampopussi-high-performance-p-2201.html Koska kaikissa kuvissa ja videoissa lämpöpussi on vain yhdessä istuinosan kanssa, kysyin suoraan Bugaboolta sopiiko lämpöpussi käytettäväksi myös kopan kanssa ja sain seuraavan vastauksen: Bugaboo strongly advise against the use of blankets and footmuffs/cocoon in bassinets (sleeping environment) . This is due to safety reasons and risks of asphyxiation (severely deficient supply of oxygen in being unable to breath normally) in bassinets with these items placed in the bassinet environment. Mitä olette tästä mieltä, ja uskaltaisitteko kuitenkin käyttää Bugaboon lämpöpussia makuupussina vaunukopassa? Tai onko hyviä ideoita, mikä muu tuote menisi molemmissa tarkoituksissa? Tuntuisi turhalta ostaa ensin lämmin makuupussi koppaan ja myöhemmin tuo footmuff, koska molempia todennäköisesti tarvitsee, kun vauva syntyy elokuussa. Muoks. Nyt kun luin viestin vielä uudestaan, huomasin että puhuvat peitoista ja lämpöpusseista (blankets and footmuffs/cocoon) eli tarkoittavatko nyt siis, että vaunukoppaan ei saisi laittaa mitään lämmikettä eli pesevät omat kätensä, jos jotain sattuisi?!
 10. NKL

  Onko kukaan "normaalisynnyttäjä" synnyttänyt Naistenklinikalla nyt remontin aikana? Me olemme käyneet ultrat siellä ja sinne on ohjattu soittamaan, kun alkaa tapahtua. Kuulemma muita kuin riskisynnyttäjiä voidaan ottaa, jos sillä hetkellä mahtuu. Menemme tutustumiskäynnille Kätilöopistolle eikä sinänsä ole väliä kumpaan menemme synnyttämään, mutta olisi kivaa tietää vähän tilanteesta, jos jollain on kokemuksia. Olen siis ensisynnyttäjä, mitään ongelmia ei raskaudessa ole ollut ja laskettu aika elokuun alussa.
 11. Mikäli hedelmöittyminen tapahtuu, teroilla ei ole (ainakaan negatiivista) vaikutusta raskauden jatkumiseen. Munasolun hedelmöittyessähän oma keltarauhanen on avainasemassa tukemassa raskauden jatkumista ja jos tässä on ongelmia saatetaan myös tätä tukemaan määrätä keltarauhashormonia. Eli jos ovulaatio ja hedelmöittyminen tapahtuu, voi huoletta syödä terolutit eikä kuukautisia tule.
 12. Ihan samat kokemukset Babyhuysista kuin Siennalla. Osaa olenkin jo yllä valottanut, mutta kun tilattiin tuotteet, meni varmaankin viikko, että sieltä ei kuulunut mitään ja tilauksen status näytti "Nieuw". Kun laitoin heille sähköpostia he vastasivat, että yhtä tuotetta ei ollut varastossa, joten tilaus lähetetään vasta, kun se on tullut touko-kesäkuun taitteessa. Oma tulkintani on, että kyseessä on ihan luotettava firma, joka on kasvanut vähän liian kovaa tahtia eikä esim. verkkokauppa ole teknisesti pysynyt kasvun vauhdissa. Babyhuysissa monia asioita, jotka muualla toimivat automaattisesti sa kysellä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Onneksi meillä ei ole mikään kiire avaroiden kanssa, joten toivotaan, että ne lopulta tulevat perille.
 13. Itse tein selkeän positiivisen raskaustestin kp 30. Minulla menkat alkoivat aina ihan muutaman päivän sisällä vikasta terolutista ja tuolloin vikasta pilleristä oli jo viikon verran. Luulen, että kannattaa testata sen mukaan, koska menkat on yleensä alkaneet terojen jälkeen. MrsJ rv 30.
 14. Buffalon omistajat: oletteko kokeneet sen työntöaisan epämukavana? Alunperin kun käytiin Buffaloita kokeilemassa en siihen erityisemmin kiinnittänyt huomiota, mutta nyt kun pikaisesti muilla asioilla vielä testailin Buffaloita niin työntöaisa tuntui jotenkin isolta ja epämukavalta käteen. Onko näin vai tottuuko siihen käytössä?
 15. ^ Ei siirtänyt, mitä itsekin odotin. Toimiko sulla juuri noin myös babyhuysilla? Katsoin PayPalista, miten homma toimii näin ja ihan suht' luotettavalta vaikuttaa ja myyjälle lähtee maksusta viesti, jota voi itse muokata ja laittaa esim. tilausnumeron. Silti tuntuu hieman oudolta. Babyhuysin sivut on muutenkin kyllä aika antiikkiset ja siksi halusin maksaa PayPalin kautta, koska en ollut ihan varma sivujen turvallisuudesta luottokortilla maksettaessa.