Moonbeam

Aktiivijäsen
 • Content count

  840
 • Joined

 • Last visited

About Moonbeam

 • Rank
  Aktiivi
 1. Onnea Tiitiainen!
 2. Tiitiainen mäkin näen viivan ja väriä
 3. Olen aika huono kommentoimaan tätä. Mutta kummipojallamme oli venekallo ja se leikattiin 5kk:n iässä onnistuneesti. Nyt hän on 3. luokkalainen poika, jolla enää muistona arpi leikkauksesta.
 4. Mä tulin heti kytikselle kun näin tiitiaisen kirjoittaneen viimeisen viestin! Mä näen kyllä jopa kännykällä väriä (yleensä en kännykällä erota). Toivottavasti vahvistuu!
 5. Ranskasta löytyi hienosti purkkiruokia, ainakin peris supermarketeista turhaa roudasimme Suomesta varmuuden vuoksi.
 6. Olen varmaan tuolla aiemmin jo kertonut oman hyvän kokemukseni Tyksiin mentiin klo 7. Otettiin verikokeet, käyrää, laitettiin katetri, mentiin saliin, kaikki esittelivät mulle itsensä, laitettiin puudutus (minkä takia mulla on nyt sellainen muistikuva, että ei mun jalat edes puutuneet, vaan ainoastaan tuo leikattava alue?). Tyttö oli 8:39 maailmassa. Ommeltiin 30min-45min. Ja pääsin heti heräämöön, jossa mies ja tyttö odottivat, ja sain heti tytön rinnalle. Ei me siellä heräämössäkään kauaa oltu, ehkä joku 1,5-2h? Kipulääkityksenä mulla oli kipupumppu, jota laitettiin ekana iltana kovemmalle. Kyllähän se haava sattui, mutta ei sitä enää muista. Vessassa käynti oli haastavaa ja sain magnesiummaitoa helpottamaan. Sanoisin että mulla meni sektio niin hyvin kuin voi mennä. Ai niin ja tikitkin oli itsestään sulavat! Ei niitäkään tarvinnut käydä poistattamassa.
 7. Meidän tyttö (esikoinen) syntyi suunnitellulla sektiolla, tiistaina mentiin aamusta sisään ja perjantaina päästiin puolen päivän jälkeen kotiin. Eli 3 yötä meni myös meillä
 8. Mulla oli myös omia keksejä ja suklaata, mutta ne ei maistuneet. Kätilöitä pomputin myös soittokellolla. Kannattaa muuten tarkastaa että ne soittokellon kaukosäätimet toimii. Sektiohaavan kanssa ei ole kiva yrittää kurotella kelloon yöllä kun kaukosäädin ei toimi ja ei ole huonekaveria...
 9. Mä muistelisin myös että täyttelin mehukannua ja hain jugurtteja. Sektion takia kipeänä makailin niin joko mies/hoitaja toi mulle ruoan pari ekaa päivää.
 10. Ei se ajatus niin hurja ollut että viestin piti tulla kolmesti poistelen illalla ku olen koneella...
 11. --
 12. --
 13. Ajatus parakissa synnytyämisessä kuulostaa hurjalta... Jos meille lähiaikoina kakkonen tulee ja remontti on käynnissä tai tilat jossain erikoisessa paikassa, täytyy oikeasti harkita Saloon menemistä.
 14. ^ Oletko menossa TYKSiin kääntöyritykseen? Vuosi sitten meillä oli sama tilanne: tyttö oli 10vkoa perätilassa eikä kääntämistä lähdetty lopulta edes yrittämään. Kääntöyrityksessä multa kysyttiin olenko miettinyt synnytystapaa ja sanoin että haluan sektion. Mua ei edes yritetty ympäripuhua kun kerroin että pelkään synnyttää alakautta perätilavauvaa ja pelkään että vaikka yrittäisin, mulla ei olisi tarpeeksi rohkeutta ja jouduttaisiin kuitenkin sektioon. Kääntöyritys oli 37+0 ja sektio varattiin saman tien viikolle 39+0z.
 15. Jäikin tuo kirjoittamatta kokonaan 37+1 oli lääkärikäynti ja alkuperäinen sektioaika olisi ollut 39+0. Kun perätila huomattiin jo rv. 27 sitä seurattiin tarkkaan (pari kertaa varmistettiin ultralla neuvolassa) ja silloin tuo käännösyrityskin tehtiin ajoissa.