grenade

Aktiivijäsen
 • Content count

  686
 • Joined

 • Last visited

About grenade

 • Rank
  Aktiivi
 1. Mulla sf-mitta oli vkolla 28 jo vkon 40 luokkaa, jouduinkin sokerikokeisiin mutta niissä ei ollut mitään. Lapsi painoi syntyessään vkolla 39+0 3540 g. Eli ihan normaalin kokoinen. Liian paljon vaan lapsivettä mulla, sille ei syytä ole löytynyt.
 2. Mä en oo tainnu nukkua kunnolla kevään jälkeen, ensimmäinen raskausoire oli väsymys ja se vaan jatkuu edelleen. Alussa ongelma oli ehkä suurimmaksi osaksi siinä, että ei pystynyt nukkumaan mahallaan, ja mä kun en oo ikinä saanut unta ellen oo ollut mahallani. Sitten tuli nää kaikki liitoskivut ja nyt selkä/lonkkakivut. Pissalla käyn 1-3 kertaa yössä. Edes viikonloppuisin ei vaan tuu uni aamulla, vaikka ois kuinka uninen, eikä oikeen ees saa hyvää asentoa.
 3. Mulla on tämä, vähän erilainen, mutta tähti oli just se mistä innostuin tilattu Etsystä
 4. Tämän saman tilasin mustana tykkään kovasti, on lämpimän tuntuinen. Tilasin normikokoni, mutta ehkä kokoa pienempikin ois mennyt, sen verran tilava tuntuu tuo masuosa olevan. Mut mahtuupa ainakin maha
 5. Meillä jätettiin ehkäisy pois viitisen vuotta sitten. Kyllä, viitisen vuotta. Keväällä aloin miettimään ja sulattelemaan asiaa, että okei, me sitten ollaan varmaan lapsettomia. Kunnes sitten ihan yhtäkkiä tärppäsikin, yrittämättä ja miettimättä. Mä vielä vuosi sitten kiehuin kun mietin sitä "kun ei yritä niin natsaa"-sanontaa, mutta niinhän siinä sitten kävi. Onnesta soikeena siis
 6. Mä luulen, että mun vanhemmat jo odottelee jälkikasvua, oon ainut lapsi. Onneks eivät ole kuitenkaan vielä vihjailleet asiasta (=asettaneet turhia paineita). Kaveriporukassa on ihan hirmuisesti jo lapsia, joten siellä varmaan jo odotellaan meillekin nyyttiä. Mutta, toivon etten ota tulevaisuudessa paineita ulkopuolisten odotuksista. Lapsonen tulee jos on tullakseen (helppo sanoo tässä vaiheessa, kun yritys on vasta alkamassa ).
 7. Kylmät väreet! :-X
 8. Mulla alkaa aina selkä särkemään, särky alkaa yleensä aina iltapäivällä ja jatkuu koko illan. Seuraavana aamuna ei tunnu enää missään. Särky on sellasta kaameeta, ja alavatsassa tuntuu sellasta painetta, ettei tee mieli paljoa istuskella / nousta moneen kertaan esim ylös sohvalta. Vatsassa ei tunnu ikinä mitään kipuja / nippailuja, vaan sitä ärsyttävää painetta.
 9. Mä en ajatellut kertovani kellekään. En jaksais niitä kyselyjä ja jokotteluja (ja mahdollisia ihmettelyjä jollei heti natsaakaan).
 10. Mies täyttää kohta 33 ja mulla vuosia 31, esikoisesta alettu haaveilemaan.
 11. On, todella mahtava idea! Mulle tuottaa ongelmia keksiä jotain erilaisia ristiäislahjoja, kun ei aina viittis niitä perinteisiä viedä. Toi kirja pistetään korvan taa
 12. ^ komppaan! Mä luulin tietäväni melkein kaiken, mutta no way Jose... Ai kauhia! Muumimuki!
 13. Omakotitalo, jossa 4 h + keittiö. Joskus ollaan puhuttu, että jos lapsi on tullakseen, niin huone lapselle on aika haastava keissi. Meillä kun on makuuhuoneen lisäksi työhuone (mies vallannut firmansa jutuilla) ja takaton takkahuone (josta takaovi pihalle). Tietty sitten on meitin oma makuuhuone. Lisäsiipi tähän pytinkiin tarttis saada
 14. Haa, toivoa siis vielä mullakin Clearbluen ostin ja heti ekassa kierrossa ilmeisesti kuitenkin onnistuin missamaan the päivän. Pelkkiä tyhjiä rinkuloita tuli vaan. Muttamutta, nyt on sentään hajua ovulaation ajankohdasta --> tulis jo helmikuu, I´m ready!