Holley

Aktiivijäsen
 • Content count

  314
 • Joined

 • Last visited

About Holley

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  HKI

Recent Profile Visitors

930 profile views
 1. ^Voi käyttää. Se suoja pysyy paikoillaan ja laita pinnoineen liukuu siitä välistä. Tai riippuu varmaan pinnasuojastakin, mutta ainakin sellaiset pinnoihin kiinnitettävät toimii.
 2. Kehukaa tai haukkukaa City Mini 4 ja 3! Tykkäsin todella paljon City Mini GTstä jotka meillä oli aiemmin ennen tuplia, mutta nyt saisi CM 4 melko edullisesti. Onko ne millaset työntää? Ja selviääkö noilla renkailla vai onko ihan ostoskeskus ja asfaltti käyttöön.?
 3. Bumprider hommattu. Ei helv... Miten te ihmiset teette sen? Eihän rattaita voi oikeasti työtää seisomalaudan kanssa. Millaisia matkoja te kuljette tuolla yhdistelmällä? Onkohan mulla jotenkin erityisen lyhyet käsivarret tai todella pitkä askel?
 4. Kellään kokemusta BabyZen Yoyosta?
 5. UV-suoja
 6. ^Säilytyksen suhteen sama pätee myös esim. kuumaan vinttiin jne. Sama vika tietysti turvaistuimissa, jotka ovat autoissa jatkuvasti kiinni ja siten alttiina lämpötilan vaihtelulle. Talvella pakkasta ja kesällä kuumassa auringossa. Itse katsoisin ennemmin istuimen ikää, kuin panikoisin tuosta kolaroimisesta. Kuten joku tuossa jo aiemmin mainitsi, niin vakuutus korvaa kolarissa olleen istuimen. Vanha istuin pitää luonnollisesti luovuttaa vakuutusyhtiöön. En ymmärrä miksi joku sitten jättäisi korvauksen ottamatta ja alkaisi kaupata vanhaa kolaroitua istuinta. Kait näitäkin sitten löytyy.
 7. Kantakaupungissa kuitenkin aurataan kaikkein ahkerimmin. Meillä on ollut lähes koko ajan raattaat kääntyvillä pyörillä, enkä muista edes pahemmin niitä lukinneeni. Hetken meillä oli tilapäisesti Emmaljungan City Crossit juuri talviaikaan käytössä ja eipä ne ainakaan sen paremmat olleet. Hankalammat vaan kaupoilla ja ahtaammissa paikoissa. Versoissa saa kyllä etupyörät lukkoon.
 8. Meillä on tämä seisomalauta-projekti laitettu jäihin toistaiseksi. Isompi ei totisesti vielä pysy laudalla ja vauvakaan ei toistaiseksi ole mahdottoman innostunut rattaista. Sillon viihtyy ok, jos ollaan kahdestaan liikkeellä, mutta heti jos on esikoinen mukana huutamassa ja heilumassa, niin vauvakin kiljuu rattaissa. Sitten jos vielä esikoinen seisoisi laudalla suoraan vauvan naaman edessä, niin tuskin päästäisiin minnekään. Tällä hetkellä vauva matkustaa Ergossa ja esikoinen rattaissa. Silloin kun vauva vielä viihtyi kopassa Tupla GT:t toimi meillä loistavasti. Niissä ei muutenkaan pääse kiusaamaan ja tökkimään kun ovat niin omat lokeronsa kuomuineen ja isoine istuimineen. Odotellaan siis sitä aikaa kun vauva voi istua ja viihtyy taas rattaissa. Tuntuu tosiaan, että laudan kanssa kaikkia rattaita joutuu työtämään jotenkin hassusti. Mun selälle tuo Ergo on parempi ratkaisu, jopa niin että vauva on Versoissa ja 15kg esikoinen selänpuolella Ergossa. Silloin hän ei pääse vauvaakaan terrorisoimaan.
 9. Miten teillä kenellä isommat lapset matkustaa selkä menosuuntaan ja viihtyy niin, ovatko viihtyneet myös kaukalossa? Vai onko jollain ollut ongelmia matkustaa kaukalossa ja sitten kaikki kuitenkin ok isommassa penkissä?
 10. Me testailtiin Dueteja viime syksynä kun esikoinen oli vähän reilu 2v. ja n.90cm/13,5kg ja ne olivat hänelle ohut takki ja farkut päällä todella ahtaat. Hartioista otti kiinni niin ettei voinut nojata kunnolla. Hylättiin koko ajatus sitten Dueteista, kun oli vielä talveksi tarvekin tulossa. Ei olisi ollut mitään jakoa mahtua talvivaatteissa. Tai ainakaan meidän muksulle kun saa raivarit jos ahdistaa, mm. palkki-istuimessa. Nukkumaan ei olisi mahtunut mitenkään. Sellaseen matkaratas-tyyppiseen suhaukseen ne olisivat ehkä menneet, silloin lapsi voisi nojata eteenpäin kyydissä ollessaan. Ei toimisi pidemmillä matkoilla. Kaksosille ja todella pienellä ikäerolla varmasti näppärät rattaat.
 11. ^Nämä. Ois pitänyt tulla istuimen mukana. http://www.practicalpushchairs.co.uk/phil-and-teds-spares-spare-parts-outnabout-nipper-spares-spare-parts-replacement-parts-mountain-buggy-spares/spares-replacements-parts-phil-and-teds-sport-vibe-dash-classic-twin-e3-spares-replacements-parts/167/phil-and-teds-sport-e3-pushchair-elbow-hinge-set-double-me-up-kit-spares-dash-classic-explorer-dash-classic-explorer-sport-elbow-hinge-set.html
 12. Jee! Versat tuli sitten meille. Kiitos Sikkaralla. Onko tyhmää jos vauva on repussa, esikoinen pyöräilee ja äiti lykkii Versoja ihan vaan ilosta? Hyvä tsägä kävi myös kun naapuri tuossa huomas nuo rattaat, niin muisti että heillä oli jäänyt City Selecteistä kaukaloadapterit tarpeettomana pyörimään ja antoi ne meille. Ja nehän kävi myös noihin eli voidaan tarvittaessa jatkaa sitä kaukalossa huudattamistakin.
 13. ^No hitsi. Kiinnostais kyllä, mutta tarve vasta parin kk. päästä. Nyt tyyppi matkustelee vielä kopassa.
 14. Meidän lapsilla on 2v 7kk ikäeroa ja ostettiin Baby Joggerin city mini Gt:t tuplina. Niissä oli kaikista meidän vertailemista rattaista (käytiin varmaan kaikki Suomessa myynnissä olevat laadukkaammat tuplat läpi) tilavin istuin esikoiselle. Vauvalle saa alkuun kovankopan tai vaihtoehtoisesti istuin menee vaakatasoon vauvaa tai jopa kolmevuotiaan unia varten. Niihin ainakin mahtuu metrinen talvihaalarissa ja uskon mahtuvan vielä pitkään, joten voin lämpimästi suositella suuremmalle ikäerolle näitä.
 15. Ei kellään sattuisi olemaan Gesslein Swiftiin ylimääräisiä kankaita? tai tarvetta pelkälle rungolle kaukaloadaptereineen? Maahantuoja ei kankaita kuulema erikseen tilaa... Enkä ole toistaiseksi mistään nettikaupastakaan löytänyt.