Gurmeli

Aktiivijäsen
 • Content count

  716
 • Joined

 • Last visited

About Gurmeli

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

2359 profile views
 1. Meillä mies ei olisi kovin halukas jäämään kotiin, etenkin kun perinteiseen tapaan minun tuloni plus hän kotihoidontuella on rahasummana vähemmän kuin hänen palkkansa yksistään. Rahat eivät yksinkertaisesti riitä, jos hän jäisi kotiin. Toivonkin suuresti, että hallituksen linjaus aloittaa toi koko p***a uusi järjestely alkaessaan 1.8.2015 EI tulisi koskemaan jo sitä ennen tehtyjä Kelan kotihoidontuen päätöksiä. Oon ilmoittanu töihin palaavani kun lapsi on 3v ni joudun siellä pahaan liriin jos viransijaiseni työsopimusta jouduttaisiin purkamaan...
 2. Minä 1800g ja 42cm (rv 37, äidilläni kaksiosainen kohtu ja sai raskausmyrkytyksen, hätäsektio) Mies 2600 ja 48cm (viikon yliaikaisena) 1.tyttö 2780g ja 50cm (rv42+0) 2. tyttö 2675g ja 49cm(rv36+5) poika 3454g ja 50cm (rv38+49
 3. sisävaatteissa polarn o pyret, lindex, benetton, gap ja next. Ulkovaatteissa Racoon (ent Cupcake) ja Ticket to Heaven. Reimatecin hanskat on todettu hyviksi. Luultavasti suosikkimerkit tulee olemaan hieman erit nyt vajaa 2kk poikamme kanssa. Esikoistyttö on mallia kukkakeppi ja siksi mainitut merkit olleet tosi jees. Poika puolestaan vaikuttaa olevan rotevampaa mallia. ( tosin mun mielestä Ticketillä eritoten on vähän leveämpää...)
 4. Mun mielestä Eemi kuulosti hyvältä, etenkin kun isosisko tosiaan on Emma eikä Emmi.. tunnen myös yhden pojan nimeltään Eemu.
 5. Sisu Sasu Samuel Samu Sulo
 6. Rosalina: musta Huugon toiseksi nimeksi sopisi: Huugo Akseli Huugo Johannes Huugo Matias Huugo Elias Huugo Viljami Paljon toki riippuu sukunimestäkin, jos ruotsinkielinen niiin miksei: Huugo Felix Huugo Andreas (äh, tässä on nyt se ei-toivottu r )
 7. Kiitos Nattunen, Kärpänen ja Chocoladen.... Luulenpa päätyväni siihen, ettei ekan nimen tarvii olla kutsumanimi, näin päästäis niiin paljon helpommalla pohtimisella. (vaik toisaalta miksei sitä näkis isoakin vaivaa koska kyseessä sentään oman lapsen nimi!!)
 8. Entä kuinka hankaaa on, jos kutsumanimi onkin toinen etunimi eikä se perinteinen ensimmäinen..?? joutuuko joka virastossa pistämään kaavakkeet uusiksi tms? Meillä ois kolme nimeä kasassa mutta niiden loogisimmasta ja esteettisimmästä järjestyksestä johtuen kutsumanimi tulisikin vasta toisena kolmen nimen rimpsussa...
 9. Amanta: Akseli, Juhani, Väinö, Lauri, Matti, Antti, Olavi näin äkkiseltään tuli mieleen.
 10. Tanssija: muakin harmittaa hieman, kun erittäin lähipiirissä on Lauri, se ois ollu ykkösvaihtoehto meillä...mut ei sit viitsitä kummipojan nimeä...
 11. Nooa Oskari Eemil Oskari Jonas Oskari Matti Oskari Lauri Oskari
 12. Haastavaahan tää on juuri siksi, että tänä talvena ois kiva opettaa 4v esikoista luistelemaan ja hiihtämäänkin ni nuo toppahousut ois aika must.... Vinkkejä mäkin jään oottelemaan!!!
 13. Kiitos vahvistuksesta, white ja Ravenna. Ilokseni mieskin näytti tänään vihreää valoa nimelle, joten ainakin saatiin yksi hyvä ellei erinomainen nimivaihtoehto tulokkaalle..Muita onkin sitten melko yleiseksi käsittämäni Emil, Akseli ( jonka mieluusti itse näkisin muodossa Axel) ja Sisu, josta mies ei yhtään tykkää. Mutta aikaa on, puoliväli vasta kolkuttelee.
 14. Kommentoin ekaksi tuota Rouva H:ta, musta Frans on ihana nimi! Kysymys: mitä mieltä olette seuraavasta: Ollaan (tai mä oon, heh) mietitty tulevalle pojallemme nimeksi Eelis. Ainut haittatekijä on, että vuosi sitten miehen sisko (ollaan erittäin paljon heidän kans tekemisissä) antoi heidän pojalle nimen Elias. Onko teistä tyhmää että pienillä serkuksilla olis noin samankaltaiset nimet? Kehdattaisko antaa??
 15. Mun mielestä noi Risto, Robert ja Rasmus on ihanimmat.