Paola

Aktiivijäsen
 • Content count

  1144
 • Joined

 • Last visited

About Paola

 • Rank
  Addikti
 1. Samaa mieltä Speranzan kanssa, lapsettomuuskeskusteluiden puolella olis parempi kommentoida Aihepiiri kun kiinnostaa sattuneesta syystä.
 2. Jos jotakuta kiinnostaa, niin kävin Katsomosta etsimässä, kun sieltä voi katsoa joitakin AVA:n ohjelmia, mutta ei siellä ollut tuota Onnen varjoja.
 3. Myös tuon jouluaaton kannalla eli 24.12. on ollut
 4. Jotenkin teennäisen kuuloinen, 7. Kuinkas Eliel?
 5. Kyllä on tökeröjä kommentteja moni saanut osakseen Hyviä vinkkejä tuli vastaamiseen, täytyypä pitää mielessä, kun joku törppö tulee seuraavan kerran kommentoimaan!
 6. Ei ole vaikuttanut alkoholin käyttööni mitenkään, kohtuukäyttäjä olen ennestäänkin.
 7. Ok, kiitos tiedosta. Ehkä en sitten lähde sitä mistään tavoittelemaan. Tuon Erilaiset äidit- jakson näin ja se oli kyllä totuudenmukainen ja koskettava.
 8. Houkuttelevammalta ainakin kuulostaisi tuo E-vitamiinin ottaminen öljyn sijaan.
 9. En nähnyt tuota eilistä AVA:lta, tuleekohan uudelleen vielä vai voikohan katsoa jostakin?
 10. ^ Hyvä asia ehdottomasti. Ja kyllähän näitä viestejä tässä vähitellen kertyy
 11. ^^ Ja samoin nuo typerät heitot aiheesta kuin aiheesta ja toisten asioihin puuttuminen, joskus ihmisten pitäis vaan osata pitää mölyt mahassaan. Toivon kans todella, etten itse päästele muille noin kummallisia kannustussanoja
 12. ^^ Just näin. Joskus kun on itsellekin tullut sellainen tilanne eteen, ettei ole löytänyt oikeita sanoja jossakin ikävässä tilanteessa, niin on pahoitellut ja osoittanut myötätuntonsa esim. halaamalla tai muuten, ilman turhia selityksiä. Monessa tilanteessa ne sanat oikeasti vain pahentaa asiaa!
 13. Oudolta tuntuu ajatus nimien "varaamisesta", jokainen saa kyllä puolestani itse valita sen nimen, jonka lapselleen antaa. Tosin tiedän tuttavapiirissäni yhden ihmisen, joka ilmoitti muille tietyn nimen varanneensa, mutta ei tuosta nimestä kyllä mitään kilpailua tullut, koska muut eivät sitä olleet edes harkinneet.
 14. Luontonimissä onkin paljon kauniita nimiä. Ja luettuani huomasin, että onhan niissä paljon sellaisia, joita en ole edes aiemmin luontonimiksi mieltänyt, mutta nyt tarkemmin ajateltuna huomaankin niiden luontoyhteyden.
 15. Melko erikoisia nimiä tuossa listassa