Syksy11

Aktiivijäsen
 • Content count

  312
 • Joined

 • Last visited

About Syksy11

 • Rank
  Aktiivi
 1. Naikkari VS kättäri - Naikkari pesee kättärin aivan mennen tullen 6 - 0. Miksi. Naikkarilla ruoka tulee astiossa, joista itse saa valita haluamansa määrän tai jättää ottamatta. Mun mielestä ruoka oli myös parempaa. Kätilöt toki vaihtuvat työvuorojensa takia, mutta muuten pyrkivät pitämään samat tyypit samojen kätilöiden / hoitajien "potilaina", jolloin ei tartte kertoa kaikkea mahdollista alusta Neuvonta asioissa oli mun mielestä paljon ammattitaitoisempaa ja tuntui että kätilöitä oikeasti kiinnosti. En törmännyt ainoaankaan töykeään henkilöön. Kättärillä juuri päin vastoin..
 2. Mulla alussa etsittiin dopplerilla sydänääniä, ensin löytyi jotkut virtaukset ja silloin neuvolantäti sanoi, että "jos nämä kuuluu, niin kohta kuuluu sydänkin" ja kas, niin siinä kävi. Ja sen lisäksi vielä sanoi, että ei sieltä kuulu mitään istukan ääniä "yksinään". Eli tuon perusteella komppailisin edellisiä kirjoittajia.
 3. Mulle tuli vain 5kg huhtikuun loppuun mennessä (2012) - kunnes raskausmyrkytysepäily kosahti päälle ja keräsin nestettä toiset 5 kg vajaassa kolmessa viikossa :-O kunnes sitten synnytys päätettiin käynnistää. (toukokuun 19. pv syntyi tyttär)
 4. Ei kannata. Yhtään kunnon raidallista horror-nahkapussia ei ole kukaan tänne uskaltanut laittaa.. Ainoastan niitä superhienosti palautuneita, ennestään hoikkia ja arvilta säästyneitä jotka kaipaavat "omg oletpa palautunut hyvin" kommentteja. Juu, ja siis omaa röllykkääni en todellakaan aio esitellä, en kuulu mistään kohtaa tuohon edelliseen kuvaukseen.. T: pläski röllykkäseepra edit: phew, onneksi sentään yksi eli marinkainen uskalsi kirjoittaa miten asiat on :D
 5. Raskauskilot jäi sinne synnärille, mutta imetys ei ole vaikuttanut mitenkään pläskeihin.. Imettänyt olen siis jotain 19 kuukautta..
 6. Toki karkkia ja sipsejä ym ollaan rajoitettu rankalla kädellä, mutta yleisesti ottaen hän saa maistella mitä haluaa.. tyrkytetty ei olla mitään tälläistä epäterveellistä settiä. Miksi näin? Siksi, koska uskon, että tälläisten asioiden kieltäminen tekee niistä entistä kiinnostavampia ns kiellettyjä hedelmiä. Niin ja siis tietenkään mitään aterioita ei aleta niillä korvaamaan.
 7. Jaahas, on se hyvä että kirjoittelee forumille niin voi täältä tarkistella asioita. Taas tuhruttaa. Alkoi 15.11. (5+5) eli reilu viikko jo menty tuhruten - ei näy phsuojassa / siteessä, ei kipuja. Väriltään lähinnä ruskeaa ja ei mitään hyytymiä tms. ja tosiaan hieman tulee joskus paperiin pyyhkiessä.. Neuvolalekuri sanoi että "Juu nää alkuraskauden vuodot on niin yleisiä, ettei kannata tuhlata resursseja niiden tutkimiseen" kun vihjaisin, että olis ihan kiva ultrata.. Nyt mennään yksityiselle AR ultraan sitten 28.11. (7+4) ja tulen tänne päivittämään miten tämän tuhrun kanssa käy. Unohdin.. mutta tosiaan 28.11. ultrassa "kaikki näytti siltä kun kuuluukin" ja syke löytyi. Toivottavasti siis matka jatkuu loppuun asti ja noi tuhrutkin saa vaik pysyä poissa..
 8. Mun pitää kyllä nyt myöntää sellainen asia, että olen varmaan jonkun mielestä maailman daijuin, mutta ennen tähän forumiin tutustumista ja eri osastojen & joidenkin päiväkirjojen lukemista en ole edes tajunnut miten paljon asian kysyminen voisi satuttaa. Ehkä tosiaan siksi, kun en ole ollut "lapsiin päin" enkä koskaan jutellut kenenkään lapsettomuudesta kärsivän kanssa.. en edes tiennyt mitä kaikkea (siis millaisia hoitoja jne) asian eteen nyky lääketiede voi tehdä.. Eli ymmärsin vasta myöhemmin miten paljon asian hyvinkin hienovarainen kommentointi (eikä edes suora kysely siis) tai keskustelussa aiheen sivuaminen, voisi satuttaa. En pidä itseäni kumminkaan oikeasti idioottina, joten uskallan sanoa, että varmasti on paljon ihmisiä jotka asiasta kyselevät ymmärtämättä miltä se voi tuntua. :- / - joten nykyään, asian ymmärtäneenä en kyllä kysele..
 9. Lisää näitä rohkaisevia stooreja kiitos.. nimim vähän samanlaista settiä täällä kuin choloella.. Mutta periksi en heti anna.. prkl!
 10. Mun mielestä mä johonkin ketjuun kommentoin, että alunperin oli suunnitelmissa että pojalle mun nimi ja tytölle isänsä. Mutta.. Kun raskaus eteni ja nimiä alettiin sitten oikein kunnolla pohtimaan, mua alkoi ahdistamaan niin paljon ajatus siitä, että lapseni saisi isänsä sukunimen - siis isä on ok, mutta suku ei.. :-/ joten joidenkin vakavien keskustelujen jälkeen sain miehen ymmärtämään mun kantani ja lapsi sai mun nimeni. Ja noin lisäyksenä; olen ollut kerran naimisissa ja silloinkin pidin oman nimeni - jos mies kosisi, sanoisin ei kiitos. En usko, että tulen koskaan menemään naimisiin toista kertaa - enkä ainakaan tasan varmasti ottaisi nykyisen mieheni sukunimeä.
 11. Mulle laitettiin tää kans. Hoiti hommansa noin 3 tunnissa, ei tosiaan sattunut, vähän erikoiselta tuntui. Ei jäänyt mitään negatiivistä mieleen tästä kokemuksesta.
 12. Huvin vuoksi ja siis tyttöä on lupailtu.. tyttö tiedossa.. poika tiedossa.. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. - himoitsen kaikkea.. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää ennen ovulaatiota * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. . - molemmat * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. - vaihtelee todella paljon * Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. - kasvavat hitaammin ? * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. - ei eroa * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. - ei kumpikaan * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. - ei kumpikaan Mulle tulee vaan sellainen kysymys mieleen tästä testistä että miten se, että odottaa esikoistaan olisi jotenkin varmemmin poika?
 13. Vastaus topicin aiheeseen; täysin normaalit.
 14. Mä mietin kans että pari litraa vettäkö? O.o Mä en juo tavallista vettä ollenkaan. Vichyä tai hiilihapotettua saatan juoda, mutta toi hanasta tuleva vesi. Ei mene kuin pakon edessä. Pahaa- ollut aina täällä päin suomea.
 15. Mun mies on ihan miehen kokoinen - liki pari metriä pitkä ja raamikas ja hän saattaa aivan hyvin juoda tuon 6 kaljaa olematta edes hiprakassa, vaikkapa jotain suosikkijoukkueensa matsia seuratessa.. Että kyllä mä sanoisin, että ihan maun vuoksi lipittelee. Mä taas juon todella harvoin, ja silti aivan takuulla menee yli 10 annosta että olen kunnolla humalassa. Ja jos ajatellaan vaikka mun vuottani 2010 niin juhannuksena otin kahtena päivänä yli 10 annosta ja vuoden vaihteessa meni muutama siideri. Ja tosiaan noin muuten satunnaisesti olen saattanut esim mökillä grillaillessa ottaa siiderin kyytipojaksi. En ota nyt kantaa testiin tai onko se holhoamista tai ei or whatever, mutta sen verran sanottava, että olen kyllä Victorian kanssa samaa mieltä alkoholi-asioista. Niin joo, ja siis mä en välitä noista alkoholittomista siidereistä tai muista, eli en juo niitä nyt enkä muulloinkaan.