äippä84

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About äippä84

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 01/04/84
  1. meillä yleensä päätetään kaikista asioista yhdessä ja kun me ollaan kasvattu yhteen niin ajatukset ossuu niin yhteen. toinen alkaa sanomaan jotaki niin toinen saattaa keretä sanoa sen jo tai tullee sanottua että mä mietin just sammaa yhtä mieltä kaikesta ollaan.
  2. mulla on kohta neljä pientä lasta.2 tarhalaista 1.menee syksyllä kouluun ja kohta vauva. mun äiti yrittää aina sanoa mieti nyt ittiää miten jaksat lasten tekemisissä mutta kyllä se viideski vois joskus tulla kait iltatähti en tiedä viellä.
  3. mulla on tapana ostaa ensimmäisenä lapsille jotain kivaa ja miehelleni ja itteni jätän viimeiseksi. jos jotain ostan itelle ja en lapsille niin jää omatunto soimaan varsinki housujen osto tai pusero tekkee sen olon. eka muut ja viimeiseksi ite.
  4. sehän on jokkaisen oma asia paljon on lapsia.itelläkin on 4 sisarusta ja ei olla uskovaisia eli ilman sitä että luulaan heti uskovaiseksi lasten määrästä niin on minusta ihan tyhmää. jos ihmiset tykkää lapsista ja haluaa niitä tehä niin ei sen oo heti pakko olla uskossa...
  5. meilläpä ei sitä omaa aikaa juuri ole eikä ees yhteistä aikaa kun vain ne ovat kun lapset ovat tarhassa.kumpikin kun on työttömänä ja mihinpä minä 32 viikolla enään töihin menisinkää anoppi ei ole ottanu lapsia yöksi kuin vasta marraskuussa vaikka on sen jälkee monesti luvannu. ja jokainenhan pariskunta tarvii edes sitä yhteistä aikaa varsinki kun vauvakin syntyy 15.3 ja sen jälkeen sitä ei ainakaa saa
  6. minä olen ostanut joulukuussa vauvalle valmiiksi pinnasängyn ja aikaisemmin kantokopan.vaatteet olen säilyttäny muiden lapseni ajoilta ja vaunut.
  7. itselläni äitini ennusti ranteeni kautta että laitto neulaan lanka ja laitto se mun ranteenpäälle ja jos se pyöri niin oli tyttö ja viiva poika. piti joka kerta paikkansa ja nyt neljäs pitäs olla tyttö ja maha kokokin on sen näköinen että olisi tyttö ja tunne on kova että kyllä se on. mulla on poika maha aina ollu edessä kuin pallo ja tyttö maha leviää. enään olisi 8 viikkoo synnytykseen ja maha asukki ei oo näyttäny kummpi on.