Mamabella

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Mamabella

  • Rank
    Aloittelija

Profile Information

  • Location
    Espoo
  1. Minä olin 25 vuotta kun synnytin, tosin täytin samana vuonna 26. Mies oli 28 lapsen syntyessä ja hänellä oli vakityö. Minun määräaikainen työsopimukseni päättyi ennen äitiysloman alkua.
  2. Minä haluaisin lapset suht pienellä ikäerolla. Ihan sen takia että on seuraa toisilleen ja mahdollisesti heistä tulee keskenään läheisempiä kuin isommilla ikäeroilla. Esimerkiksi miehelläni on pikkusiskoonsa ikäeroa 5 vuotta ja minusta se on aivan liikaa. He eivät ole paljon yhtään tekemisissä toistensa kanssa, tosin voi osittain johtua myös siitä että ovat aika erilaisia luonteeltaan. Itse olen iltatähti ja olisin aina toivonut pikkusisarusta, mutta en sellaista enää saanut. Vanhemmat sisarukseni olivat jo muuttaneet pois kotoota kun olin leikki-ikäinen. Siksi minulle on tärkeää että lasten välille ei tule kovin isoa ikäeroa .
  3. 3 olisi hyvä luku. Itse haaveilen ehkä jopa 4:stä mutta miehen kanssa joudun varmaan kompromissina tyytymään tuohon kolmeen. Hänelle riittäis varmaan kaksikin, mutta katotaan nyt. Ehkä saan vielä myöhemmin ympäripuhuttua. Nyt pitäis ensiksi kuitenkin saada se kakkonen alulle .
  4. Asutaan omassa paritalonpuolikkaassa. Neliöitä n. 94 ja 3 makuuhuonetta.
  5. Minä tein neljä testiä. Ensimmäisen aivan huvikseni. En uskonut että voisin olla raskaana, koska mulla oli koko ajan sellainen menkkajomotus, että olin aivan varma että menkat alkaa ihan just. Tätä uskomusta vahvisti se, että emme olleet varsinaisesti yrittäneet raskautua. Ensimmäinen testi kp 30/28 näytti kuitenkin heti vahvaa plussaa kun sen huvin vuoksi tein. En voinut uskoa silmiäni joten täpinöissäni työmatkalla kävin ostamassa vielä 3 testiä lisää. Kaikki 3 näyttivät ihan selvää plussaa vaikka olivatkin k-kaupan halpistestejä. Pakko se oli siinä vaiheessa uskoa että olin raskaana. Iloinen yllätys .
  6. Minä 26 ja mies 28. Pikkukakkosta kuumeillaan .
  7. Meidän esikoinen on vähän vajaa 7kk nyt ja mulla on jo kauhee vauvakuume. Yritys aloitetaan kuitenkin tossa keväämmällä vasta. Näillä näkymin huhtikuussa. Eli jos pian tärppää niin ikäerosta ei tuu kauheen isoa .
  8. Mä olin jostain syystä aina vaan ajatellut, että meidän esikoinen on varmasti poika. Mistä lie olin sen saanu päähäni . Kun sitten totesin olevani raskaana niin alkuraskaudessa oli "poikaolo". Vähän ennen rakenneultraa näin unen jossa kätilö sano että : " Tää on tyttö". Ja rakenneultrassa sitten näkyi todellakin tyttö ja tyttö syntyi. Eli mun "äidinvaisto" ei ainakaan osunut kohdilleen . Paitsi jos voi ajatella tuon unen olleen jonkinlaista äidinvaistoa... Epäilen kuitenki että se johtu vaan siitä että alitajuisesti huomasin että sieltähän voi tosiaan tulla kumpi vaan .
  9. Meille kätilö arvioi ennen synnytystä käsin tunnustelemalla noin 3,7 kg mutta tyttö painoikin vaan 3190g
  10. Mulla puhkes ekan kerran muistaakseni 2005 ja luultavasti stressin vuoksi. Oon huomannu että stressin jälkeen yleensä puhkeaa. Alusta asti oon saanut todella voimakkaan reaktion, eli koko huuli turpoaa aivan valtavaksi. Todella nolon näköistä, eikä kyllä tee mieli paljon liikkua ihmisten ilmoilla jos vaan voi sen välttää. Käytin alkuun voiteita, mutta ne ei kauheen hyvin toimineet. Ne laastarit ei toimi mun tapauksessa ollenkaan, sillä saan liimata koko huulen täyteen niitä, eikä ne pysy silti paikoillaan:grin:. Sainkin pari vuotta sitten onneksi reseptin asikloviiritabletteihin. Nekin tosin täytyy alottaa mahdollisimman pian kun tuntee kihelmöintiä että ei ehdi huuli turvota. Raskauden aikanaki jouduin muistaakseni pariin kertaan syömään tabukuurin. Synnytyksen jälkeen ei oo onneks tullu herpestä huuleen, ja toivon että pysyykin poissa.
  11. Esikoistyttö syntyi rv 40+1