Hömpykkä

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Hömpykkä

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on käytössä lähes pelkästään Tuhinatuvan sivunepillisiä taskuja. 7kg/62cm pullukkareitiselle tytölle ne istuu mun mielestä ihan älyttömän hyvin! Pari yhden koon vaippaakin heiltä on, niistä en niin paljoo tykkää mutta ihan hyviä nekin
 2. Tähän mennessä en ole ollut. Toivottavasti ei tarvitsekaan, vielä kymmenen päivää töitä jäljellä. Nyt ainakin tuntuu siltä että loppuun asti töissä mennään!
 3. Ei mikään muu paitsi mun työkuviot. Olen alalla, jolla vakituiset paikat ovat lähinnä kaukaisia haaveita. Nyt sain tietää, että pääsen uuteen, määräaikaiseen työpaikkaan vuodeksi, ja varmaan työsuhdetta jatkettaisiin senkin jälkeen. Tääkin paikka oli mulle lottovoitto, ja nyt vähän mietityttääkin että jos mahdollisesti jään ensi talvena äitiyslomalle niin pääsenkö enää uudelleen kiinni vastaavaan paikkaan...toisaalta, ei tilanne varmaan tästä muutu, ja vuosi vuoden jälkeen on töiden kanssa samat ongelmat. Hohhoi...oman lapsen kaipuu on kuitenkin kova.
 4. Vauvaa on tullut luettua, vaikka lapsiakaan ei vielä ole...auttaa kuumeilussa
 5. Meillä ei yritys ihan vielä ole käynnissä, mutta uskon että en juurikaan muuta jo ennestäänkin kohtuuterveellisiä elämäntapojani. Tai no kasvisten määrää ruokavaliossa voisi kyllä lisätä ja ehkä alkaa myös syömään jotain vitamiinilisää.
 6. Heh mitä juttuja
 7. Koukuttava paikka tosiaan....piti vain vähän vilkaista mutta niin se aika vilisee!
 8. Pillereiden lopettamisen jälkeen kierto jatkui heti aivan samaan tahtiin kuin pilsujen aikaankin.