soleada

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About soleada

  • Rank
    Aloittelija
  1. mies oli syntyessään n. 2,5 kg ja 45cm? oli keskonen. minä olin n. 3,5kg ja 51cm, synnyin 2vkoa yliaikasena. poikamme syntyi rv 40+2 ja painoi 4150g ja oli 52cm pitkä.
  2. Kyllä meidänkin poika tuijottas telkkaa vaikka millä mitalla jos vaan annettais. yritetään kuitenkin pitää telkkaa auki vain silloin kun vauva nukkuu. tämä onnistuis muuten jos mies ei pelais päivisin, onneksi on pelaamistakin vähentänyt silloin kun vauva on hereillä.
  3. petivaatteet, kaks pehmolelua, mun neuloma torkkupeitto, itkuhälyttimen johto, tutti, ei kai muuta? ja vauva öisin.
  4. 5kk ikäinen poika ja vaippoja menee päivässä n. 5-8.
  5. 2kk iässä tuli ensimmäiset koko yön unet, niitä jatkuikin koko kuukauden ja sen jälkeen on heräilty paljon enemmän, esim nyt 5kk iässä herätyksiä yössä n. 4...
  6. No meillä poika oli tosiaankin vilkas masuvauva ja kyllä myös tosi liikkuvainen vieläkin 5kk iässä ja on aina ollut vilkas myös masun ulkopuolella.
  7. meillä oli tarkotus alkaa vasta nyt 5kk iässä vauvajumppa, mutta mä päädyin siihen jo kun poika oli 1kk koska piti päästä sieltä neljän seinän sisältä pois. värikylpy alkaa kun vauva on 6kk. ja vauvajumpassa jatketaan vieläkin.
  8. vauva on nyt 5½kk ja surutta nukutan ulos parvekkeelle/vaunulenkille lähdetään, jos pakkasta on -15 astettakin, sitä enemmän jos on pakkasta niin vaan pieni hetki ulkona tai ei sitäkään.
  9. 2 ekaa kuukautta meni osa- ja täyskestoillen, mutta sen jälkeen alko olemaan yöt niin väsyttäviä että menin vaippailussa mieluummin helpomman kautta ettei tulis kamalasti kotitöitä.. vieläkin haluttais kestoilla mut voimat ei riitä.