Tupu*

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Tupu*

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kiitos monista ehdotuksista! Ehdotetuista laitan harkintalistalle Rasmuksen, Artun, Pontuksen ja Vertin. Roope, Paavo ja Sisu olis kans kivoja, mutta ovat lähipiirissä käytössä. Lisää saa ehdottaa! Myös kolmas nimi on vielä ihan avoin, siinä sais irrotella Sukunimi ei oo nen-loppuinen, joten erikoinen kolmas nimi ei kuulosta oudolle. Tuukka-nimestä mulla on neutraali/positiivinen mielikuva
  2. Poika tulossa ja nimi TÄYSIN hukassa! Mikään nimi ei tunnu täysin omalta.. Eli: Ei mikään suosittu nimi nykyään, saa olla kalenterissa. Nimen tulisi olla "reipas", vierastan liian pehmeitä nimiä, kuten Eetu, Nooa jne. Alkukirjaimella ei ole muuten väliä, mutta sukunimi alkaa M-kirjaimella, joten ei sitä mielellään. Jos meille tyttö vielä joskus tulee, hänestä tulisi Peppi. Ehdotuksia?
  3. Olen katsellut myös samoja, mut olisin halunnut testata vaunut ennen ostopäätöstä. Päädyttiin sitten Emmaljungan city cerox 360 -rattaisiin. Saas nähdä miten noi etupyörät selviytyy talvesta
  4. ^^Harmi. Taitaa jäädä sit Mutsyt meiltä hankkimatta..
  5. Auttakaa vauva toisessa kainalossa -nettisurffaajaa! Miten Transporterit eroaa 4Riderista? Pystyykö noissa kääntää ratasosan myös selkä menosuuntaan?
  6. Hmm.. Pitääpä katsoa jos pääsisin jossain testaamaan ihan livenä niitä!
  7. Kolmipyöräisiä ei enää tänne kiitos, yhdet testattu jo. Muuten noi Quinnyt olis ollu hyvät! Tokikaan kääntyvät etupyörät eivät voi olla mitenkään yhtä isot ku normit, mutta ihan pikkurimpuloitakaan en haluaisi.
  8. Voin laittaa vaikka suklaalevyä tai muuta hyödykettä palkinnoksi, jos joku keksii meille sopivan ratasmerkin.. Tässäpä kriteerit: *rattaat *kääntyvät, isot etupyörät, jotka lukittavissa *istuinosan saa käännettyä *ei teleskooppiaisa, vaan säädettävä *menevät makuuasentoon Hakusessa siis kaupunkirattaat, joilla on kätevä rullailla kaupoissa, mutta myös kaupungilla talvisin lumen ja loskan keskellä.
  9. Puoli vuotta meni pillereiden lopettamisesta plussaan. Asiaan voi tietysti vaikuttaa se, että mentiin ihan tulee jos on tullakseen- meiningillä..
  10. Ensimmäinen vielä mahassa, joten voi olla että mielipide tulee muuttumaan tässä matkan varrella.. Mulla on omaan siskoon ikäeroa neljä vuotta ja kyllä joskus toivoin että se ikäero olisi pienempi, jotta olisi enemmän yhteisiä juttuja. 2-3v. tuntuis sopivalta. Tässä iässähän ikäerolla ei niin ole enää merkitystä, kun (nuoria) aikuisia ollaan. Toisaalta olis taas kiva, että sais esikoiseen keskittyä ihan rauhassa taaperoajankin, jolloin 3v. ja enemmän olis sopiva ikäero. Saa nähdä nyt sitten!
  11. Vauva-lehdestä olen tykännyt muuten, mutta ärsyttää hirmuisesti tuote-esittelyissä ne hinnat! Onhan se kiva katsella millasia luksustuotteita vauvoille on tarjolla, mutta välillä voisi olla tuotevertailuja ja -esittelyjä ihan ns. normaalihintaisista tuotteista. Tuotevertailut ovat muutenkin jotenkin pinnallisia - tai sitten olen vaan lukenut liikaa miehen Tekniikan Maailmaa
  12. Harmittaa ihan hirveesti, että nämä odotusajan liikkumiset meni miten meni.. Ensin kolme kuukautta pahoinvointia, jolloin liikunta täysin nollassa. Sen jälkeen rauhallista kävelyä ja täysin romahtaneen kunnon kohotusta. Sitten kun alkoi kunto riittää niihin normaaleihin kävelylenkkeihin, iski selkäkipu Nyt siis viimeinen kolmannes menossa, kävelylenkeillä käyn, mutta onhan tää melkoista säätämistä välillä kaikkien kolotusten kanssa. Varmaan tästä vähäisestä liikunnasta johtuukin sit tää karmea painonnousu. Olis ihana, jos seuraavassa raskaudessa pystyisi liikkumaan varsinkin alussa ihan normaalisti!
  13. En uskonut ollenkaan olevani raskaana, mutta siskon painostuksesta tein ekan testin viikko sen jälkeen kun menkkojen olisi pitänyt alkaa. Erittäin vahva viiva tuli jo siinä vaiheessa kun laskin tikkua odottelemaan lavuaarin päälle, joten ei siihen paljon epäselvyyttä jäänyt. Kuitenkin testasin vielä toistamiseen digitaalisella testillä, joka näyttää viikkojen määrän ja sitten vasta tosiaan uskoin, että raskaana tässä ollaan!
  14. Mies on onneksi jo tottunu mun itkukohtauksiin, joita on kyllä esiintynyt ihan kiitettävä määrä Naurettavin syy taisi olla se, että mies oli kerran tehny mulle ruokaa; kattanu astiat pöytään ja muuta JA kaatanut mulle valmiiksi jääkylmää vettä lasiin! Tuo valmiiksi katettu pöytä herätti vaan aww-reaktion, mutta vesi saikin jo aikaan sellasen itkukohtauksen, että melkein oksensin Ei kannata olla liian ihana raskaana olevalle naiselle..
  15. Rivarikolmio pienellä pihalla. Tällä hetkellä asustellaan me kaksi + kaksi keskikokoista koiraa ja tämä neliömäärä tuntuu meille sopivalta. Haaveissa olisi omakotitalo, sais olla vaikka pinta-alaltaan hieman pienempi, kunhan piha olisi iso ja sen saisi aidattua