pikku_possu

Aktiivijäsen
  • Content count

    247
  • Joined

  • Last visited

About pikku_possu

  • Rank
    Aktiivi
  1. Meillä on toi ja ollaan oltu tyytyväisiä. On toiminut hyvin sisällä ja ulkona.
  2. Mulla on samanlainen kokemus ja oli ihan hirveetä. Pahimmillaan niitä tuli monta kymmentä kertaa päivässä ja ei tosiaan meinannut saada henkeä. Kävin ihan tarkoissa tutkimuksissa asiasta ja kardiologi tutki sydämen. Mulla ei löytynyt sen tarkempaa syytä kuin raskaus ja se helpotti sitten vähän loppua kohti. Kannattaa kyllä mainita asiasta, ettei tarvitse itsekseen miettiä.
  3. Mamaliciouksella muistan nähneeni.
  4. Kappahlissa oli ainakin tämä
  5. ^^ Mulla oli alkuraskaudessa aivan järkyttävät kivut, pahemmat kuin menkkakivut ja kaikki oli ihan kunnossa. Mä kysyin silloin neuvolasta hädissäni niistä kivuista, niin sieltä sanottiin, että jos ei ole vuotoa niin ei se ole todennäköisesti mitään vakavaa. Tai onhan siinä kai kohdunulkoisen riski. Mutta näin siis mulla.
  6. Harsoja täällä kyseltiin aiemmin, niin ajattelin mainita että Jyskissä on 12kpl nippu oli 12,95€. Vaikka alkuperäinen kysyjä tuskin enää tarvitsee, mutta jos jollekin toiselle tieto olisi hyödyllinen.
  7. Alkuraskaudessa oli aivan järkyttävä nälkä koko ajan. Söin varmaan enemmän kuin kolme työmiestä yhteensä. Sitten se rauhoittui pitkäksi aikaa ja tuli syötyä normaalisti. Nyt olen huomannut taas nälän kasvavan, kun viikkoja on 30. Ruokaa ei mahdu samalla lailla vatsaan, mutta nälättää koko ajan.
  8. Me haluttiin tietää. Meille molemmille se teki heti vauvasta todellisemman. Tyttöolo on ollut molemmilla ja tyttöä meille on luvattu. Myöhemmissä ultrissa sitä ei ole kumottu, joten tyttöä näillä näkymin edelleen odotellaan.
  9. Mikäli kaikki menee hyvin, niin ristiäiset meilläkin järjestetään.
  10. En kysele ollenkaan. Kokemuksesta kun tietää, että ne kyselyt voi osua arkaan paikkaan.
  11. Mun muistaakseni Suomessa pitää lukea erikseen, jos on pastöroimatonta. Jos lukee pelkkä maito, niin sen pitäisi olla pastöroitua. Muoks. Lala123 ehti vastata samaan aikaan
  12. Mua ärsyttää epävarmuus ja se, että oon koko ajan vähän huolestunut jostain. Tuntuu, että jatkuvasti tulee vaan uuttaa vaivaa, kun edellinen helpottaa. Ja kun normaali liikkuminenkin on hankalampaa mahan takia. Myös jatkuvasti huonosti nukutut yöt ärsyttää.
  13. Otin kuvan parista testistä mitä tein ja heitin ne sitten roskiin. Ja kävin monta kertaa tarkistamassa roskiksesta, että olihan se plussa.
  14. Me otettiin Lähivakuutuksesta, kun sieltä on kaikki muutkin vakuutukset.
  15. En stressannut (enkä edes ajatellut) lapsentekoa, mutta stressasin kaikkea muuta, oli hyvin kiireistä aikaa ja erittäin paljon töitä.