saaramarjatta

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About saaramarjatta

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meillä on kotona juuri 3 vuotta täyttävä neitonen joka ei ole vielä kuiva. Kotona kyllä peppu paljaana ollessaan muistaa käydä potalla "oho, taas tulee pissa!" kuuluu kun tyttö kipittää vessaan mutta jos vaippa on päällä niin yleensä pissii siihen, hyvin harvoin ilmoittaa hädästä vaipoissa ollessaan. Hoidossa kulkee vaipoissa. En ole tämän asian kanssa stressannut vaan uskon ja toivon että kesällä viimeistään ollaan kuivana.
  2. Meillä esikoinen syntyi ihan normaalissa asennossa alakautta 41+3 4440g/51 cm. Juniori käynnistettiin kokonsa takia rv 38+0. Koko synnytyksen ajan tiedettiin asennon olevan huono, en päässyt pystyyn ja liikkumaan vesien menon takia kun vauva ei ollut kunnolla laskeutunut ja vaarana oli napanuoran luiskahtaminen. 45 minuutin ponnistelun ja nopeahkon imukuppikokeilun jälkeen kiirellinen sektio (luojan kiitos epparia ei leikattu). Tyttö oli 4175 g/51 cm. Kätilö silloin puhui että seuraavasta mahdollisesti suunniteltu sektio mutta katsotaan nyt josko se kolmonen tulee että mitä mieltä sitten synnärillä ovat asiasta...
  3. Hmm. Täytyy varmaan kokeilla jos noin paljon on positiivista palautetta. Ja jos ei muuta niin helpottais vähän kuivaa talvi-ihoa.
  4. On se! Onnea Liinu!
  5. Molemmilla kerroilla on menkat alkaneet n. vuosi synnytyksen jälkeen.
  6. Meillä mies on kyllä ihan täysillä yrityksessä mukana mutta kuumeilu on ihan minun omia heiniä. Hän on semmoinen jalat maanpinnalla-tyyppi joten en edes oikein kehtaa täysillä höyrytä kaikista oireista yms. Ittekseni testailen ja kerron sitten kun näyttää plussaa.
  7. Molemmilla kerroilla omalla autolla, matkaa 25 km.
  8. Itselle on kyllä nuo kunnalliset palvelut riittäneet raskauden ajan seurannan ja synnytysten puolesta. Tosin tuskinpa kukaan näin pienelle paikkakunnalle mitään yksityistä synnytyssairaalaa olisi pykäämässäkään. Hyvä jos tuo kunnallinen säilyy tuossa lähellä.
  9. Kakkosen synnytyksessä lopetettiin ponnistelut ja siirryttiin leikkaussalin puolelle valmistelemaan sektiota. Mies meni vaihtamaan vaatteita, tulee sitten sukkasillaan leikkuriin kun ei löytynyt tarpeeksi suuria kenkiä ja kätilö vielä nauraa kaksin kerroin kun mies oli pukenut paidan väärin päin päälle (napit eteen).
  10. Esikoinen syntyi 41+2, kakkonen käynnistettiin kokonsa vuoksi 38+0
  11. 22,8
  12. Mulla myös on melko sitkeä huuliherpes joka kyllä nimestään huolimatta on ollut jopa korvalehdessä. Stressi on aika hyvä laukaisemaan sen ja mm. omien häiden alla söin aksiloviiria estolääkityksenä. Nykyään pyrin aina pitämään tablettikuurin aina kotona. Samoin tein kun haen lääkkeet apteekista jätän reseptin uudelleen uusittavaksi. Välillä menee puolikin vuotta ilman rakkuloita mutta sitten voi tulla useamman kerran peräkkäin.
  13. Meillä tuli ensimmäisen ja toisen lapsen välissä useampi keskenmeno. Yksi oli mahdollisesti kemiallinen kun niin pian plussan jälkeen alkoi vuoto. Kolme meni viikoille 6-8, vuotivat spontaanisti pois. Viimeinen ei sitten vuotanutkaan vaan tehtiin kaavinta. Minulta ei tukostaipumusta löydetty mutta lääkäri suositteli Primaspanin syöntiä. Siitä ei kuulemma ole mitään haittaa, mutta hyötyä voi olla. Seuraava plussa sitten pysyikin kyydissä loppuun saakka. Aloitin nuo Primaspanit (100 mg/pvä) heti kaavinnan jälkeen, rv 12 annostus puolitettiin ja lopetin syönnin n. kuukausi ennen laskettua aikaa. Nyt kun minulta pari kuukautta sitten poistettiin kierukka vauvatoiveiden takia, suositteli gynekologi aloittamaan nuo Primaspanit myös uudestaan.
  14. Hei! Uutena täällä Minä 35 ja samoin mies. Kolmatta kuumeillaan.