Pippurivene

Aktiivijäsen
  • Content count

    243
  • Joined

  • Last visited

About Pippurivene

  • Rank
    Aktiivi
  1. Me oltiin marraskuussa Dubaissa 9 kk vanhan tytön kanssa. Jos lähtisin uudestaan, niin ottaisin mukaan kaikki vauvanruoat Suomesta. Kaupoissa oli tosi huonot valikoimat ja sellaista mitä tyttö ei normaalisti syö. Onneksi rintamaitoa riitti kun kiinteät maistuivat niin huonosti. Vaipat olivat jotain hajustettuja, toki menivät, kun nyt sellaisia tuli erehdyksissä ostettua. Ripulin neito sai heti tokana päivänä, vissiin uima-altaalta. Pahin ripla meni onneksi ohi parissa päivässä, mutta ei ollut mikään kauheen kiva juttu kaikenkaikkiaan. Liikenneruuhkat on kamalat aamulla ja iltapäivällä. Lämmin paikka ja kiva kun ei ollut kännikaloja missään. Lapsi sai aina paljon huomiota ja hymyjä. Mitään kovin erikoista ei kaupunki mielestäni tarjonnut. Jos mennään uudestaan niin ei tuhlata päiviä missään kauppakeskuksissa (eikä niihin reissaamiseen), vaan keskitytään rentoutumiseen ja aurinkoon. Marraskuussa ei ollut mikään läkähdyttävän kuuma, vaan oikein mukava oli olla.
  2. Ehdottomasti suklaata. Jouduin lopulta pyytämään sitä kun kukaan ei tajunnut tuoda.
  3. Ei mitään muita oireita kuin tuhruvuoto ja menkkamainen alaselkäkipu ja luulin menkkojen alkavan. Sitten vasta plussan jälkeen alkoi jo pieni pahoinvointikin. Kaikkia paleluoireita sun muita itkuisuuksia mitä olen päiväkirjaan kirjannut, ovat ihan samoja kuin mitä on negakierroissakin ollut. Eli ei voinut päätellä mitään.
  4. Jos inska määrätään, niin laittaako ne yleensä ateria- vai pitkävaikutteisen inskan? Vai riippuuko ihan hoidettavasta?
  5. Mullakin saattaa vaihdella 1h-arvo aamupalasta, vaikka syön joka aamu saman setin. Huomasin että heti jos jää aamukävely tai sali väliin, niin sokrut on huonommat. Samoin jos edellisen päivänä on syönut yhtään enemmän niin 1h-arvo aamupalasta on heti huonompi. Mulla on kans flunssa päällä ja mä oon juonut sitruunalla maustettua vihreetä teetä maidolla. Eihän se mitään super-hyvää ole, mutta kuumaa kuitenkin.
  6. Miten ootte suunnitelleet joulunvieton? Mä pohdin kuumeisesti, että oonko tiukasti, vai että oonko erityisen tiukalla linjalla ennen joulua ja sitten jouluna herkuttelen, vai miten teen. Äippäpolilla syyllistettiin ihan urakalla, vaikka kotimittaukset olivat kaikki hyviä. Kuuluu varmaan niiden protokollaan, että ollaan vaan kaikille ilkeitä. Tosin tiedän, että jos sorrun konvehteja mättämään, niin morkkishan niistä tulee.
  7. Mua kanssa harmittaa kun pitää jättää alkukalat syömättä. Radin takia sitten myös makeita herkkuja pitää säännöstellä, että ihan pee joulu tulossa. Mulla, kuten varmaan monella muullakin, on tuo joulun juttu ollut kunnolla syöminen. Meillä anoppi tekee aina itse sillit, mutta nekin aioin jättää tänä vuonna väliin. Luulen, että eka kattaus on aika kehno mun osalta kun pitää tosiaan jättää graavitkin väliin. Mietin tässä jo jotain lohimössön tekemistä, mutta en taida jaksaa. Varmaan sitten panostan kinkkuun ja lanttulaatikkoon....
  8. Aloitin n. viikko sitten b6-vitamiinin käytön annoksella 25mg kolmesti päivässä (tuolloin rv 7+3) ja vointi on selvästi kohentunut. Kokonaan pahoinvointi ei ole loppunut, mutta merkittäväst vähentynyt. Millaisia kokemuksia teillä on tuosta vitamiinista?
  9. Täällä kans naama kukkii ja just sellaisia isoja kipeitä koteloituneita finnejä on tullut toiselle puolelle naamaa ja suun ympärille sellaisia pieniä pinnallisia. Toooosi kaunis olo.
  10. Ihanaa Pihlajainen! Tuut mun kaa vissiin helmikuisiin? Voi miten oli ihana uutinen.
  11. Hei, sama juttu täällä. Lapsettomuuspuolelle kaipaisin takaisin.
  12. Mitenkäs raskaus vaikuttaa hampaisiin? Äidilläni meni ekan raskauden aikana hampaat huonoon kuntoon. Mietin, että miten sitä voisi ennaltaehkäistä?
  13. Ei tullut mitään oireita.
  14. En ole raskaana, mutta sitten kun toivottavasti joskus olen, niin kaikki kotivärjäykset saavat jäädä ja käyn vain ammattilaisten huollettavana. Kampaaja saa raidat laitettua niin, ettei aineet pääse päänahkaa marinoimaan.
  15. Mulla ehti olla kuparikierukka jotain 3 vuotta ja olin siihen muuten tyytyväinen, mutta vuodot olivat melko runsaat ja kuukautiskivut kovemmat kuin pillereiden kanssa. Sitten päätin vaihdattaa hormoonikierukkaan ja sen kanssa olikin sitten niin paljon ongelmia, että halusin siitä eroon. Eli, olisi vaan kannattanut pitää sitä kuparikierukkaa loppuun saakka. Nyt koitan kärvistellä pillereiden kanssa siihen asti että aloitetaan vauvan teko.