Taiga85

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Taiga85

  • Rank
    Aloittelija
  1. Tässä pikkukolmosta haaveilemassa... tässä oireet tähän asti. Oviksesta ei täyttä varmuutta, (en tikuttanut) mutta oireiden perusteella lähden dpo:t laskemaan: Dpo1 lämmöt koholla Dpo2 lämmöt koholla Dpo3 lämmöt koholla Dpo4 lämmöt koholla Dpo5 lämmöt koholla Dpo6 lämmöt koholla Dpo7 kylmä! Lämmöt koholla Dpo8 koko ajan palelee! Tärisen peittojen alla. Väsyttää. Dpo9 ihmeellinen huimaus kohtaus. Palelee. Lämmöt koholla. Lievää jomotusta munasarjoissa (?) jääkaappi haisee kamalalle, miehen mielestä ei millekään.. Väsymystä ilmassa. Tissejä särkee. Dpo10 edelleen järkyttävää palelua. "kuivakausi". Pientä ällö oloa aaltomaisesti päivän mittaan. Menkkakipuja, jomotusta nivusissa. Hajut ällöttää ja väsyttää kovasti. Tissikipuja muutamaan otteeseen päivän aikana. Dpo11 nyt kyllä tuntuu että oon raskaana!! Ällötys jatkuu ja karkkia ei tee mieli mikä on mulle kyllä outoa!! ;D jomotusta nivusissa. Ja tissejä viiltelee..Lämmöt koholla. Välillä kylmä ja välillä kuuma. Kuivaa.. Ei pms kiukkua joka yleensä tässä vaiheessa. Rauhallinen olo. Kauhean vetämätön olo. Iik! Dpo12 puhtaanvalkea hätänega.. olin niin varma plussasta..nyyh. samat oireet jatkuu, paitsi lämmöt laski normi tasolle.. Voi prkl! Ei vv..eli kuivaa. Väsyttää. Dpo13 lämmöt nousi taas! Toivo nousee! Samat oireet jatkuu mukaanlukien ällötys! Menkkakipuja ja munasarjojen (?) jomotusta. Tissejä viiltelee välillä. PALELEE!! Oiskohan tärppi kuitenkin käyny? huimausta. TODELLA väsynyt olo. Ei jaksa mitään. DPO14 Negatesti taas.. Ei hyvällä tahdollakaan näy mitään.. Ei edes viivanpaikkaa.. Kiukuttaa lämmöt taas laskenu.. Taitaa nuo menkat kohta alkaa. Vttu. Muniksia jomottaa sekä tissejä viiltelee. Dpo15 ällö olo mutta ei mitään muita oireita!! Ei nippailua, ei mitään! Ei näy menkkoja. palelu kyllä helpottanut. Aamulla paleli mutta loppupäivän kuuma/lämmin olo. Kiukuttaa.. Dpo16 ei menkkoja vieläkään!! Pakko käydä ostamassa tänään testi.. Ällö olo jatkuu. Alavatsaa pistää! (???)
  2. Liitynpäs minäkin tänne kuumeilemaan Kolmonen siis haaveissa<3 Dpo1- Lämmöt 36,7c Dpo2- Lämmöt 36,9c Dpo3- Lämmöt 36,9c Dpi4- Lämmöt 36,8c Dpo5- Lämmöt 36,9c Dpo6- Lämmöt 37,0c ei oikein mitään oireita.. Dpo7- Lämmöt 37,0c oireetonta.. Dpo8- Lämmöt 37,0c Dpo9- Lämmöt 37,0c nyt alkoi lievä menkkamainen jonotus. Kiukuttaa!! Hiukan tissejä hetkittäin viiltelee. Nenä aamulla tukkoinen. Kohdunnapukkaa (??) pistelee? Dpo10- Lämmöt 36,9c Lievät menkkajomot jatkuu..lisäksi myös alaselkää juilii mikä taitaa olla merkki lähestyvistä melkoista tissit turvonneet ja vähän niitä viiltelee hetkittäin. Dpo11- 37,2c KIUKUTTAA!! Taitaa olla täti tuloillaan..kovasti väsynyt olo. Dpo12-37,2c Hyvistä yöunista huolimatta väsyttää koko päivän. Nenä tukkoinen ja tissejä viiltelee. Kuiva olo menkkajomotusta. Ruokahaluttomuus. Mikään ruoka ei maistu. Dpo13- 36,7c hätäinen NEGA testattu päätä särkee ja menkkamaisesti jomottaa. Vaaleanpunaista tuhrua..huomenna varmaan kp1.. Kamala väsymys painaa. Ruoka ei maistu. Dpo14 -> kp1 yöllä menkkajomot paheni ja aamulla alkoi vuoto. Yk2 siis alkakoon. Yleensä kierto 28-30pv. Tällä kertaa 30pv.
  3. Mä en aio kertoa kenellekkään..Mun ja miehen välinen asia ainakin toistaiseksi. Vauvakuumeestani olen lähimmälle ystävälle kertonut,muttei hän tiedä varsinaisesta yrityksestä.
  4. Minulle kävi esikoisen kanssa samallalailla, heräsin yöllä kovaan nälkään ja hyvällä ruokahalulla hämärässä vedin siinä varmaan 5 kauraleipää napaan. Aamulla huomasin että leipäpaketissa kaikki jäljelle jääneet leivät homeessa!! Mutta eipäs siitä mitään tullut, ei edes vatsa mennyt sekaisin. Eikä varmasti sinullakaan mitään vaaraa pienelle tuosta ollut! varsinkin kun nuin alussa raskaus,ei taida tuossa vaiheessa sikiö edes olla yhteydessä äitiin?? (korjatka jos olen väärässä)
  5. Jätän alkoholin, ja napsin raskaus multivitaa!
  6. Minulla meni TODELLA sekaisin kierto kun lopetin. Jätin pillerit pois elokuussa, ja ensimmäiset menkat alkoi vasta joulukuun lopulla...eikä ole vielä toisia kuulunut.. Jos ei menkkoja tai vauvaa kuulu kesään mennessä, niin kai se on lääkäriin mentävä!
  7. En juo. Käyn baareissa muutenkin melko harvoin, parin kuukauden välein, ja kotona tissuttelusta en tykkää. Eli minun alkoholinkäyttö on ainoastaan viihdekäyttöä,että pääsee tanssitunnelmaan.. Annan itselleni luvan ottaa alkoholia vain menkkojen alettua (jos ne alkaa, toivottavasti ei! )
  8. Kyllähän se kovasti jo tekis mieli shoppailla kaikkea ihanaa vauvatavaraa! Mutta kyllä se täytyy plussaa ainakin odottaa...Onneksi esikoisen vauva ajoilta säästössä niitä pikkuriikkisiä bodeja yms niin saa niitä pahimmissa kuumeissa nuuskutella!
  9. Tasan 19 bmi
  10. Miehen kanssa molemmat 25v!
  11. Kiloja kertyi yhteensä 15... 9kg jäi sairaalaan ja loput lähti synnytystä seuraavan 2 viikon aikana! turvotusta siis taisi suurimmaksi osaksi olla.
  12. Minulla oli heti plussatestin jälkeen (rv 4+3) parin päivän ajan niukkaa vaaleanpunaista vuotoa. En edes osannut pelätä, pidin ihan normaalina, eikä myöhemmin muita vuotoja tullut. Eli siis täysin harmitonta!
  13. Ei onneksi tullut arpia muualle kuin sisäreisiin...siellä eivät ole niin näkyvillä! Teiniajoilta oli kyllä entuudestaan tisseissä ja siellä sisäreisissä,ja ne vanhat arvet hiukan "vahvistuivat".
  14. Mulla esikoisen kanssa ennen plussaa ainoat oireet tais olla kauhea akne selässä,rinnassa, päänahassa ja jopa korvissa!! ja ne finnit tuli siis todellakin äkkiä,tyyliin 4-7 päivässä ennen testin tekoa.. Myös kauhea metallin maku suussa aamulla ennen testin tekoa sai epäilemään mahollista raskautta!