Liljapuu

Jäsen
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Liljapuu

  • Rank
    Aloittelija
  1. Myllymuksujen bambujoustofrotee/pul-kankaiset on mun suosikkeja. Näitä siis, joita 2011 äitiyspaketissa. Kovin runsaaseen vuotoon eivät kyllä riitä tai sitten saa vaihtaa lyhyin välein. Carriwellin ja Aventin kestot on ihan kauheita, se flanellikangas tarttuu tissiin kiinni ja imutehokin taisi olla aika surkea. Imetyksen alkuvaiheessa käytin myös Ainun kertsejä, imevät kyllä hyvin ja ovat varmoja, mutta ovat paljon epämiellyttävämpiä kuin kestot, yöks.
  2. Meillä Hartanit Topline X:t, vm 2011. Käyttökokemusta ei hirmuisesti ole vielä kertynyt, mutta varsin hyviltä vaikuttavat. Ilmatäytteiset pyörät kulkevat hyvin lumessakin, jos on auraamatta muutama senttikin. Hartanin omaa sadesuojaa en ole käyttänyt, vaan meiltäkin löytyy tuo Brion universaali sadesuoja. Miinuksena on pieni tavarakoppa ja sen painorajoitus (muistaakseni vain 5 kg?). Kovan kantokopan peitteestä ja "patjasta" saa jalkapeitteen, mutta se näyttää aika pieneltä ja helposti likaantuvalta, mahtaakohan riittää isommalle lapselle.
  3. Hieno tuo uudistuva kuosi! Meillä v.2011 paketista löytyi kaikki mitä kuuluikin, mutta 60cm kirkkaan vaaleanvihreissä potkuhousuisa ei nepparit toimineet. Laitoin takaisin asiakaspalautuksena ja tilalle sain uudet, jossa toinen lahje useamman sentin lyhyempi kuin toinen! Heh, mitä laatua... Enpä enää jaksa laittaa takaisin, kun kangaskin on vähemmän laadukkaan oloista, joten tuskin tulee kauheasti käytettyä ainakaan muualla kuin ihan kotioloissa. Noin yleensä ottaen kyllä tykkäsin v.2011 paketista, ja vain muutama tuote oli sellainen vähemmän laadukkaan oloinen. Värejä saisi kyllä olla mukana rohkeammin, suosikkini taitaakin olla se raidallinen violetti-vaaleanvihreä body+potkarit -setti.
  4. Synnäriltä ajattelin päivittää kersan kuvan Masu tai ultrakuvia en todellakaan laittaisi, ja muutenkin matalaa profiilia...
  5. Multa kysytty tätä vain kerran, sekin työkaverilta. En sitä kovin loukkaavana silloin kokenut, hieman yllättävänä kyllä. En enää muista kysyttiinkö neuvolassa ekalla kertaa asiaa. Taisi olla vauvakuumeeni aika monen tiedossa ja kun ikääkin on jo sen verran, että ollaan molemmat miehen kanssa potentiaalisessa perheenperustamisiässä. En kyllä tykkäisi hyvää jos joku vieraampi tai vaikka joku ärsyttävä sukulainen tulisi moista utelemaan. Vastaisin varmaan jotain ilkeää, kuten tiedän kyllä miten vauvoja tehdään Ja yleensäkin mitä väliä onko lapsi vahinko vai ei, eiköhän se vauva toivottu ole siinä vaiheessa, kun alkaa raskaus näkymään/siitä kerrotaan muille. Suomessahan meillä naisilla on vaihtoehtoja.
  6. Mulla kuplintaa ja muita epämääräisempiä tuntemuksia tuntui joskus raskausvko 15-16 lähtien. Tuntemuksia ei kuitenkaan ollut aluksi läheskään päivittäin ja aina siinä välillä jo ehti huolestumaan, että onkohan masussa mitään elämää. Ensimmäiset ihan varmat potkut tuntuivat 18+3, niistä ei voinut enää erehtyä ja ovat siitä lähtien olleen päivittäisiä. Esikoinen kyseessä, istukka takana.
  7. Enkelivauvasta ja enkelitytöstä/-pojasta puhuttaessa tulee kyllä minullekin mieleen kuollut lapsi. Sen sijaan enkelinkuvista valokuvakehyksissä tms. tulee mieleen lähinnä suojelusenkeli.
  8. No tällä hetkellä odotan yrittämistä ja sehän ketuttaa. Eli samoilla linjoilla kuin merkinkantaja ja pari muutakin täällä. Hyviä kiertoja menee hukkaan ja ikää kertyy!
  9. Haaveilen kolmesta, ensimmäisestä pitää toki aloittaa. Mutta kaksi ainakin, jos se vain on mahdollista, sillä sisarukset ovat mielestämme lapsille tärkeitä niin lapsena kuin aikuisenakin...
  10. Normaalistikaan en hirveästi alkoholia käytä ja yrityksen alkaessa tarkoitus jättää alko pois, mutta menkkojen aikana tai juuri niiden jälkeen voisin ehkä ottaa vähän, jos ei nyt sitten ekoista kierroista heti raskaudu.
  11. Enpä taida mitään hankkia ennen kuin plussa on totta, ellei sitten jotain erityisen ihanaa tule vastaan. Eikä välttämättä ihan raskauden alussakaan vielä. Testiluontoisesti on kyllä tullut katsottua mitä esim. vaunut maksaisivat käytettyinä.
  12. Minun mies ei myöskään juurikaan kuumeile. Suhtautuu kuitenkin positiivisesti perheen perustamiseen ja esim. auto on ostettu valmiiksi sellainen, jonne mahtuu sitten aikanaan vaunut ja turvaistuimet. Taloudellisesta pärjäämisestä on hieman huolissaan, ja kaiketi myös oman ajan "menetyksestä". Meillä yritys siis vielä edessä.
  13. D-vitamiinia käytän aina ympäri vuoden ja foolihappoakin olen popsinut useamman kuukauden siinä vaiheessa kun yrittäminen tulee ajankohtaiseksi. Alkon käyttöä aion vähentää/lopettaa kokonaan viimeistään yrityksen alkaessa. Kalansyöntiä pitäis myös reippaasti lisätä tai sitten ottaa päivittäin kylmäpuristettua pellavansiemenöljyä (mainio kasviperäinen omega-3 lähde!). Raha-asioita pitää miettiä tarkemmin, ja lueskelen tietysti tätä foorumia yms. vauvajuttuja...