orson

Aktiivijäsen
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

About orson

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 11/06/88

Recent Profile Visitors

930 profile views
 1. Vilja on kaunis nimi, 9 1/2. Joakim?
 2. Selma tuo mieleen nuoruusvuosien huonon sisäpiirivitsin, siksi en omalle antaisi. Kuitenkin kaunis nimi, joten 7 1/2. Lionel?
 3. Salla on ihan kaunis nimi, jotenkin vaan liian tavallinen. Annan 7. Neelia?
 4. En jotenkin osaa mieltää Vehkaa nimeksi, siksi 4. Niklaus?
 5. Jasper, tykkään, Annetaan 9. Helmiina?
 6. Elsa on kiva nimi. 9+. Amalia?
 7. Satu on ihan kaunis nimi, tunnen vaan niin paljon aikuisia Satuja, etten ihan pikkuvauvan nimeksi osaa mieltää. Annetaan 8. Sofie?
 8. Oskari on kiva nimi. En kuitenkaan voisi kuvitella antavani omalle, joten siksi 9. Pii? (Tämän niminen lapsonen oli uusimassa vauva-lehdessä.)
 9. Leikkisin tänään nimiasioilla ja mietin, että jos sais kaksoset, joista toinen tyttö ja toinen poika ja haluaisi näille nimet, jotka molemmat päättyisivät s-kirjaimeen niin pojalle keksin paljonkin s-kirjaimeen päättyviä nimiä mutta tyttöjen nimistä ei tullut mieleen kuin Iines. Keksiikö siis joku muita s-loppuisia tytön nimiä? Niin ja tämä siis ihan pelkkää spekulointia.
 10. Emeli naisen nimenä Suomessa ois musta outo, koska on niin lähellä Eemeliä. Varskinkin jos siis kyseessä olis täysin suomalainen perhe. Ehkä jos lisäis a-kirjaimen perään, ni kuulostais enemmän naisen nimeltä. Ja tulee myös mieleen epeli. Emeli naisen nimenä saa 4 ja pojan nimenä 5, Eemeli ois parempi. Herman?
 11. Noora on kiva nimi, mutta mielleyhtymä kahteenkin epämiellyttävään Nooraan laskee vähän pisteitä. Tykkäisin myös enemmän Nora kirjoitusasusta, vaikka yleensä tykkään, että kirjoitetaan niinkuin sanotaan. Noorallekuitenkin 7+. Laitetaan nyt vaikka tämä uuden pikkuprisenssan nimi Estelle?
 12. Yhden tuttunikin 5-vuotias poika nukkuu suurimman osan öistä vanhempiensa kanssa samassa sängyssä ja ihan normaalilta lapselta vaikuttaa. Meidän yhteinen tuttu on minulle jaksanut jauhaa tuosta aiheesta, että miten epänormaalia on, kun noin vanha lapsi nukkuu samassa sängyssä, että siitä tulee kauhee riippakivi jne jne... En usko, että yksikään terve 15-vuotias nukkuu enää vanhempiensa kanssa, onhan sen ikäset jo kuitekin niin aikuisia omasta mielestään, että voisivat vaikka muuttaa yksin asumaan. Täälläkin pikkuneiti nukkuu pääsääntöisin mun vieressä, päikkärit nukkuu yksin ellei olla kävelyllä. Joinain öinä nukutan omaan sänkyyn (meillä yhteinen makuuhuone) ja toisina öinä mun viereen. Mulla on itsellä jotenkin parempi mieli ja nukun paremmin kun tyttö on kainalossa. Vaikka on mullekin sanottu, että pitäis jo opettaa nukkumaan yksin. En vaan ymmärrä, että miks, varsinkin kun neiti osaa kyllä nukkua yksinkin. Ja on ollut 2 kertaa yön hoidossa ja silloinkin nukkui ongelmitta yksin matkasängyssä. Voi olla, et tilanne olis eri, jos meillä oli vielä 3. henkilö jakamassa sänkyä, mutta kun ollaan kahdestaan ni tilaakin riittää hyvin.
 13. 171cm / 12kg / 29cm (36+6) / 37+1 / 2340g ja 46,5 cm
 14. Mulla on käsitys, ettei patronyymiä edes saisi antaa etunimeksi Suomessa. ^ "3) sukunimeä, ellei kysymyksessä ole isän tai äidin etunimestä muodostettu poika- tai tytärloppuinen nimi, jota käytetään muun etunimen jäljessä" http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1985/19850694
 15. Toisena nimenä Metsätähti on ihan kaunis, annan 7, kun en kuitenkaan itse käyttäisi. Kutsumanimenä olis tosi outo. Rexona ehti ensin. Vennistä en tykkää, saa 5. Kukka?