orson

Aktiivijäsen
 • Content count

  119
 • Joined

 • Last visited

About orson

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 11/06/88

Recent Profile Visitors

985 profile views
 1. Haha niin on laveat, mut en osaa niitä enempääkään rajata. Itse asiassa, kun mainitsit tuon Vilhon niin tykkään kyllä siitäkin, oon vaan blokannut sen mielestäni pois, kun se on kaverin koiran nimi. Aamoksesta tykkään myös mut mies ei. Viljami olis myös kiva, mut se on läheisen ystävän nimi, joten se ei käy.
 2. Meidän helmikuussa syntyvä lapsi tulee saamaan mun sukunimen, vaikka mies haraa vastaan. Mulla on ennestään yksi lapsi ja hänellä mun sukunimi ja haluan, että kaikilla tulevilla sisaruksilla on sama sukunimi, jotta se luo lasten välille jonkinlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta vaikka heillä onkin eri isä. Meillä on molemmilla ihan tavalliset suomalaiset sukunimet, jos miehellä olisikin joku hieno ja harvinainen sukunimi niin saattaisin olla eri mieltä. Kaksoisnimi kävisi muuten, mut meidän molempien sukunimet on tosi pitkiä, joten niistä tulee yhdessä turhan pitkä lotra eikä mieskään tämän takia kannata tätä mahdollisuutta.
 3. Moikka! Onko nimiehdotuksia pojalle? Mun ykkösvaihtoehto on Manuel ja miehen taas Milko, kumpikaan ei haluis antaa omastaan periksi. Benjaminia ollaan myös mietitty. Itse pidän nimistä, jotka ovat pehmeitä ääntämykseltään. Olen myös pyöritellyt päässäni nimeä Milho, mutta onko se liian outo? Ei ole ensimmäistäkään tuon nimistä vielä. Kriteereitä; suomalainen kirjoitusasu (esim. ei Christian vaan Kristian tai ei Wili vaan Vili). No enpä tähän hätään keksinyt muuta kriteeriä.
 4. Evelin on kaunis, itse voisin käyttää toisena nimenä. Annan 9. Milko?
 5. Alva on kiva nimi, tiedän vaan yhden edesmenneen miehen nimeltä Alva. Siksi olenkin mieltänyt miehen nimeksi ja tarkistin vrk:n nimipalvelusta sukupuolijakauman niin onhan tuo selkeästi tytön nimi. Ellestä tykkään paljon, olisi tullut esikoisen nimeksi, jos isä olisi suostunut siihen.
 6. Vilja on kaunis nimi, 9 1/2. Joakim?
 7. Selma tuo mieleen nuoruusvuosien huonon sisäpiirivitsin, siksi en omalle antaisi. Kuitenkin kaunis nimi, joten 7 1/2. Lionel?
 8. Salla on ihan kaunis nimi, jotenkin vaan liian tavallinen. Annan 7. Neelia?
 9. En jotenkin osaa mieltää Vehkaa nimeksi, siksi 4. Niklaus?
 10. Jasper, tykkään, Annetaan 9. Helmiina?
 11. Elsa on kiva nimi. 9+. Amalia?
 12. Satu on ihan kaunis nimi, tunnen vaan niin paljon aikuisia Satuja, etten ihan pikkuvauvan nimeksi osaa mieltää. Annetaan 8. Sofie?
 13. Oskari on kiva nimi. En kuitenkaan voisi kuvitella antavani omalle, joten siksi 9. Pii? (Tämän niminen lapsonen oli uusimassa vauva-lehdessä.)
 14. Leikkisin tänään nimiasioilla ja mietin, että jos sais kaksoset, joista toinen tyttö ja toinen poika ja haluaisi näille nimet, jotka molemmat päättyisivät s-kirjaimeen niin pojalle keksin paljonkin s-kirjaimeen päättyviä nimiä mutta tyttöjen nimistä ei tullut mieleen kuin Iines. Keksiikö siis joku muita s-loppuisia tytön nimiä? Niin ja tämä siis ihan pelkkää spekulointia.
 15. Emeli naisen nimenä Suomessa ois musta outo, koska on niin lähellä Eemeliä. Varskinkin jos siis kyseessä olis täysin suomalainen perhe. Ehkä jos lisäis a-kirjaimen perään, ni kuulostais enemmän naisen nimeltä. Ja tulee myös mieleen epeli. Emeli naisen nimenä saa 4 ja pojan nimenä 5, Eemeli ois parempi. Herman?