Pikkutiigeri

Jäsen
  • Content count

    62
  • Joined

  • Last visited

About Pikkutiigeri

  • Rank
    Tavis
  1. Pakko oli tulla sanomaan, että teepannulle suuret onittelut! Muistan siun nimimerkin kuopuksen odotusajalta. Ihanaa, että teidän odotus vihdoin palkittiin odotuksella !
  2. Itse kohta toista kertaa menossa lappeenrantaan synnyttämään. Molemmissa raskauksissa ollut ongelmia, joten siellä on tullut juostua muidenkin edestä. Aina joku töksäyttelijä on tullut vastaan, jonka sanomisia olen saattanut itkeäkkin, mutta niinhän se on varmasti joka alalla.. synnytyksestä sen sijaan ei pahaa sanottavaa, niin loistava kätilö sattui meille, että ei parempaa tuuria voi ollakkaan! Pitänee vaan toivoa että tämä tuleva kerta sujuuu yhtä hyvin!
  3. Jouduin soittamaan miehelle että tuo omat toppahousunsa (tammikuu, yli 30 oli pakkasta) kun en omiin mukaan otettuihin mahtunutkaan! Niissä miehen housuissa kuljinkin koko loppu talven...hmph.
  4. Lokamasuja ihmettelemässä, ja tietty muitakin. Liinun kanssa mennään aika samoissa koon puoleen..ite olin viime raskaudessa ainankin loppuajasta ihan julmetun suuri!
  5. Tosi vahva viiva, tyttö tuli.
  6. Täällä myös yksi keskenmenon kokenut. Syke näkyi, kunnes muutaman viikon kuluttua alkoi vuoto ja vatsakivut. Ultrassa sitten todettiin se minkä jo tiesinkin. Nyt kuullostelen oloa, vatsakipua on ollut tämän päivän ajan, vuotoa vielä ei...ahdistavaa. Viikkoja olisi nyt 5+3, eli eipä paljoa uskalla tuulettaa.
  7. Kun käväisee wc:ssä? Periaatteessa kyllä, mutta käytännössä ei. Äiti istuu pöntöllä ja lapsi kantaa äidille leluja.. Kun käväisee suihkussa? Käyn suihkussa lapsen nukkuessa, muuten saan sinnekkin seuraa Kun käväisee pankkiautomaatilla? Ehkä jättäisin autoon jos lapsi nukkuisi ja auton saisi parkkiin automaatin viereen Kun käväisee kioskilla? En uskalla jättää esim vaunuihin, vaikka näköyhteys säilyisi koko ajan Kuitenkin lapsi nukkuu päiväunet pihalla, johon näen jos menen katsomaan, mutta yleensä puuhailen sillä aikaa toisella puolella asuntoa. Toki itkuhälytin on. Jos lapsi nukkuu sisällä, saatan käydä esim hakemassa puita varastosta tai postin laatikosta. Hereillä ollessaan on niin kerkeävää sorttia että en uskaltaisi jättää hetkeksikään yksin asuntoon.
  8. Kesällä muutettiin vuokrakaksiosta omaan kotiin! Löydettiin hieman syrjemmältä ihana vanha puutalo, johon tehtiin sisälle kaiken kattava pintaremontti. Tulevina kesinä odottaa katto- ikkuna- ja ulkovuoriremontti. Ja sauna ja, ja, ja....lista on loputon, mutta ei haittaa!
  9. Meillä on maalattu mustikalla jne erilaisilla raaka-aineilla. Olen levittänyt ison kerniliinan lattialle, johin teippasin suuren paperin. Hienoa taidetta syntyi, vaikka varsinkin mustikoista taisi suurinosa päätyä maalarin mahaan ja lapsi oli pari päivää violetti
  10. Esikoisen kohdalla piti paikkaansa, tyttö. Tämän tulevan väittää olevan poika, itsellä kyllä hyvin vahva tyttö olo!
  11. Meillä on ihan "tekemällä tehty" esikoinen, sitä ennen yksi km ja monta monta kk yritystä. Tämän plussan ,joka vasta viikko sitten ilmestyi, sain sellaisesta kierrosta kun sanoin vielä miehelle että tais jäädäö koko ovulaatio tulematta, kun ei ollut mitään normaaleja merkkejä siitä... Yli puoli vuotta tätäkin plussaa saatiin odottaa, ja pelko on kova koska mitään merkkejä raskaudesta ei ole...kyllä on odottavan aika pitkä.
  12. Kolme meilläkin haaveissa. Yksi pyörii jaloissa ja toisesta saatiin plussa viikko sitten.
  13. Täällä myös 5 kk km:stä plussaan, joista ensimmäinen kuukausi meni yrittämättä. Näin jälkikäteen lyhyt aika, mutta silloin se kyllä tuntui ikuisuudelta..
  14. Esikoinen syntyi viikolla 41+5, vaikka kovasti peloteltiin että etuajassa tulee
  15. Täällä uusi palstalainen ilmotauttuu joukkoon. Viime perjantaina ilmestyi kaksi viivaa testiin, reilun puolen vuoden odotuksen jälkeen! Ikäeroa esikoisen kanssa tulisi näillä näkymin 1v 9kk. Aika varovaisin mielin kuitenkin, kauheasti en uskalla edes asiaa ajatella, kun taustalla on yksi keskenmeno kummittelemassa. Mutta kovasti toivotaan parasta! Alkuraskauden ultaakin harkitsin, jotta saisi mielenrauhan, mutta ei kyllä rahavarat anna myöten siihen hommaan. Eilen kyselin hintoja, ja 155€ taisi olla halvin..eli ei auta kuin odottaa rauhassa (helpommin sanottu kuin tehty)