A340

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About A340

 • Rank
  Aloittelija
 1. Me oltiin Samuilla kuukausi viime kevättalvella ja iso kasa purkkiruokaa tuotiin Suomesta. Tämä oli hyvä, sillä valikoima Tescossa oli todella suppea, muistaakseni neljää, viittä sorttia, joista muutama hedelmää. Maissikana Heinzin purkeista taisi olla meillä suosituin omien täydentäjä. Muistaakseni pakkasin mukaan yhden purkin per pv+hedelmä/luumusoseita. En olemitenkään neuroottinen muiden maiden purkki etc. soseiden kanssa, mutta olen iloinen, että tuotiin paljon omaa ruokaa. Olisi ollut aika yksipuolinen ruokavalio tai olisi joutunut soseuttaan ja keittään paljon omia sörsseleitä. Meillä oli mukana myös sauvasekoitin, jos ruokaa ei olisi purkeissa löytynyt sieltä. Oman ongelmansa aiheutti huono "varastotilanne" Tescossa eli monesti oli hyllyt tyhjänä lastenruoista. Maidottomuudesta en valitettavasti osaa sanoa mitään. Toimme mukana myös yhden Nan paketin ja puuroa, mutta niitä löytyy kyllä sieltäkin. Nan oli tuplahinnoissa Suomeen verrattuna. Hedelmiä syötimme ihan sellaisenaan poitsulle ja hyvin maistui, etenkin mango. Bangkokista sen sijaan löytyi helposti lastenruokaa, joten sinne en välttämättä raahaisi.
 2. Kreikassa varattiin 3kuukautiselle autonvuokrauksen yhteydessä infant seat. No, istuin lensi takakonttiin, sillä kyseessä ei todellakaan ollut vastasyntyneelle tarkoitettu istuin vaan istuin oli liian iso. Vauva matkusti sitten yleensä sylissä tai vaunukopassa.
 3. Legginssit ja erilaiset mekot/tunikat. Pystyi käyttämään kivojen kenkien kanssa töissä ja oli mukavat päällä.
 4. Stowfordin lisäksi join Krombacherin alkoholitonta olutta (sai ainakin Cittarista). Keski-Euroopassa oma lempparini oli Null Josef. Siellä tuo alkoholittoman oluen kulttuuri on huomattavasti kehittyneempi kuin täällä pohjoisessa. Viineistä en saanut mitään alkoholitonta alas. Kauheeta kuraa.
 5. Söin Multitabseja koko raskausajan ja olen jatkanut imetyksenkin ajan. Syön normaalistikin monivitamiinia, joten vaihdoin vain purkkia. En tiedä onko niistä apua, mutta niin kauan kun olen vitamiineja syönyt, olen ollut pirteämpi ja sairastanut harvoin.
 6. Ensimmäiset tuli jo vk 14, mikä oli kuulemma tosi harvinaista ensisynnyttäjälle. Ja ei ollut mitään pientä kuplintaa vaan ihan kunnon potkaisu. Ja ne potkut jatkui syntymään saakka ja jalat vispaa vieläkin
 7. Taisin laittaa ensimmäisen viestin, kun olin tutustumassa synnytyssairaalaan ja samana yönä meni sitten lapsivedet..
 8. Väsymys ja hikottelu. Ihmettelin töissä miten voin olla väsynyt, vaikka normaalisti energiaa riittää kuin pienellä possulla. Ai niin ja rinnat oli niin kipeät, että niiden takia kävin ostamassa sitten testin.
 9. Haalea viiva oli ja poika tuli.
 10. Ensimmäinen lentoreissu raskaana tuli päivä plussatestin jälkeen, tällöin muistaakseni viikolla 4 tai 5. Olimme viikon Bangkokissa, eikä raskaus vaikuttanut sinänsä lomaan muuten kuin, että Shinghat ja muu alkoholipitoinen jäi juomatta. Syötiin kaikkea maan ja taivaan väliltä enkä saanut mitään oireita. vk 12 vietettiin Joulua Lapissa ja sinne tulikin lenneltyä useampi kerta 9 kk aikana vk 20 oltiin viikko Itävallassa vk 32 tai 33 olin vielä työreissulla Saksassa lentäen Kaikki reissut sujuivat hyvin, eikä mitään ongelmia ollut. Viimeiselle reissulle jouduin pyytämään lääkärin luvan lentää. En kärsinyt raskauspahoinvoinnista. Joka paikassa söin mitä eteen tuli enkä rajoittanut syömisiä mitenkään. Taisin syödä kaikkea kiellettyäkin kuten juustoja etc.