Onda

Aktiivijäsen
 • Content count

  1742
 • Joined

 • Last visited

About Onda

 • Rank
  Addikti
 • Birthday March 3

Profile Information

 • Location
  Itä-Suomi
 1. Tykkään suomalaisemmista nimistä, 5. Anette?
 2. Mun suosikki, mut ei tullut esikoiselle, kun mies ei pidä. 10-. Kaisu?
 3. Nelli ootko lukenu kirjoja "Aarnu, Evena, Vinjami" tai "Eemu, Ukri, Amelie"? Ekassa ehdotuksia nimiksi ja jälkimmäisessä harvinaisia nimiä. Sieltä löyty ihania!
 4. 1. Onko aina ollut selviä kuukautis-/PMS-oireita? PMS-oireet ovat täälläkin tuntemattomampia, menkat tunsin aina jo pari päivää ennen. Ei ollut ennenkuulumatonta, et olin kuumeessa pari päivää menkkojen vuoksi. 2. Huomaatteko ovulaatiota helposti limoista tai muista tuntemuksista? Ei mitään havaintoa. Toisaalta pco diagnoosiepäily olemassa, eli ei tiedetä ovuloinko luomuna ollenkaan. 3. Onko e-pillerit tai muut hormonivalmisteet aiheuttaneet oireita? Pillereistä alkuraskauden pahoinvointi, renkaasta hajuhaitat. Kierukka näyttää nyt kohtalaisesti toimivan, mitä nyt himottelee 24/7 4. Jos olette olleet raskaana, onko tullut paljon oireita ja missä vaiheessa, ja onko oireiden voimakkuudella ollut mitään yhteyttä noihin muihin oireiluihin? Pahoinvointi alkoi yli viikko ennen plussaa. Sit tuli väsymys ja hajuherkkyys.
 5. Mulle nää vahvasti substantiivi-luontonimet ei iske. Kaunis ääntämys, mut omalleni en antaisi. 7. Eino?
 6. Jos kulkisi suvussa, voisin antaa omalleni, muuten yhdistelmänimet eivät ole mieleeni. 6. Sirikiitta?
 7. Mustakin Risto toimisi hyvin pienokaisen nimenä, vaikka moni tuon Ritva, Reino, Pirjo -aikakuden nimi tuntuu omien vanhempien ikäluokan nimeltä enemmön kuin lapsen nimeltä
 8. Tykkään, en vain usko, että mies antaisi antaa omalle. 9. Kaius?
 9. Ihan kiva, r-kirjain alussa saa arastelemaan antamaan omalle ekaksi nimeksi. 7. Miira?
 10. Oli näköjään vierailuajat muuttuneet E-KKS'n äitiysosastolla. Nyt isovanhemmatkin saavat käydä vierailemassa lyhyellä vierailuajalla, kolmisen vuotta sitten eivät saaneet.
 11. Erilaisilla mennään. Äitini synnyttänyt kaksi miltei 4,5 kiloista ilman mitään puudutuksia tai edes ilokaasua, eikä vieläkään tiedä, miltä supistus tuntuu. Kumpaakaan ei käynnistetty. Omani taas käynnistetty, ollut ilokaasut ja epiduraali käytössä. Supistukset opin tuntemaan kun olin oksitosiinitipassa. Käynnistetty hepatogestoosin vuoksi. Mulla on yhtäläisyyksiä kyllä isoäitini kanssa, mutta olen muutenkin hänen kroppansa perinyt
 12. Mukava ääntämys, mutta jälleen omalleni olisi liian vahvasti merkitsevä. 7. Unto?
 13. Jos on huutava pula, niin voin olla kuumeilun ja nimipuolella apuna, mut yliaktiivista, musta ei saa (kun työt häiritsee vapaa-aikaa ikävästi ).
 14. Ja nyt mä oon kyl jo päättänyt mahdollisen tulevan kakkosen nimet jo - tytölle kokonimi jo tiedossa, pojalle toka ja kolmas tiedossa, eka nimi viel puuttuu. Mut sit vaan uupuu enää se vauva (ja saattaa uupua viel useamman vuoden)