Törötti

Aktiivijäsen
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

About Törötti

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Meiltä löytyy tutuista useampi Leo ja Tuomas.
 2. ^Sama täällä. Melko olemattomat rinnat on nyt kahden raskauden ja imetyksen jälkeen, mutta eipä auta, näillä mennään.. Ennen raskauksia 70-75A, odotus- ja imetysaikana kasvoi n. B-kuppiin ja nyt 70-75A/AA.
 3. Samisan reissu on ilmeisesti jo tehty, olisi kiva kuulla kokemuksia Millainen kohde ja hotelli?
 4. Poika oli 4-vuotiaana 102 cm pitkä.
 5. ^Kiva olisi sitten kuulla matkakokemuksia! Me lennetään myös Oulusta syyskuussa, vielä pitkä aika odotella.
 6. ^Milloin olette menossa? Meillä on syyskuulle varattuna matka samaan paikkaan
 7. Mulla on nyt ollut hormonikierukka yli vuoden ja vaikka on ollut vaivaton ehkäisy, ei vuotoja, ei kipuja jne, niin olen nyt miettinyt poisotattamista. Syynä on akne, joka on mennyt tosi pahaksi. Alkaa ärsyttää tosi paljon, ja ei tähän mitään lisälääkitystä viitsisi ottaa, kun johtuu selvästi hormonikierukasta. Mulla on muutenkin taipumusta akneen. Yksi lääkäri ennen laittamista mainitsi tästä sivuvaikutuksesta, mutta silti päädyin hormoni- enkä kuparikierukkaan, lääkärin suosituksesta. Onko muilla ollut hormonikierukan kanssa akne ongelmana?
 8. Totesin myös, että pitkät alkkarit+housut, paita+neuletakki vk-puvun alla on aamulla sopivasti, iltapäivällä voi vähentää neuletakin ja vk-hanskat vaihtaa sormikkaisiin.
 9. Mitä päälle, kun aamulla lähellä nollaa ja iltapäivällä kymmenen astetta? Onko sisävaatteiden päällä fleecehaalari ja välikausihaalari ok? Fleecen voisi sitten iltapäivällä jättää pois.
 10. Tytär (1v2kk) nousi eilen seisomaan ilman tukea Miten ihana olikaan nähdä uusi taito!
 11. Nyt on poika ollut ilman yövaippaa jo useamman viikon, ikää 3v 4kk. Noin vuoteen (muistaakseni) ei ole ollut päiväunivaippaa eikä muutenkaan vaippaa päivällä, ja nyt jätettiin yövaippa, kun poika olisi halunnut uuden vaipan valita paketista, vaikka edellisyön vaippa oli kuiva. On pidetty kaksi yötä samaa kuivaa vaippaa ja sitten roskiin. Kun ei se kelvannut, niin laitettiin alushousut ja varmistusta sänkyyn. Vahinkoja on ollut yksi pieni lirahdus ja yksi isompi lammikko.
 12. Poika 3v oli 96,6 cm ja 13,9 kg. Kenkä 26.
 13. Meidän vauva aloitti porkkanasoseella äidinmaidolla lantrattuna. Esikoinen aloitti myös porkkanalla, seuraavana on tullut peruna.
 14. ^Riisihiutaleita ollaan käytetty juurikin juniorille. Tulee mikrossakin ihan hyvä puuro kohtuu nopeasti, laitan yleensä puolet nesteestä vettä ja puolet maitoa. Omaan makuun ei normi riisipuuroa voita, mutta menettelee.
 15. Poika 2,5v: "Tuolla on sieni" Minä: "Se on kärpässieni" Poika: "Ei, ampiaisen sieni se on"