Lauantai

Aktiivijäsen
  • Content count

    737
  • Joined

  • Last visited

About Lauantai

  • Rank
    Aktiivi
  1. Aika hurjalta kuulostaa. Voi hyvin olla, että on ihan vaaratontakin, mutta kyllä minä sinuna nyt ottaisin oikein todella rauhallisesti siihen neuvolalääkäriin asti. Kannattaa ennemmin pelata varman päälle.
  2. Lavellan vauvamasuista ihailemassa...
  3. Ihania masusia kaikilla.
  4. Ihanat vauvamasut vilhelmiinalla ja almukalla. Niin ja Buttercat onnea plussasta!!
  5. Ihania vauvamahoja Mimsillä, Kahelilla, Possulla, Chiamakalla.... ja kaikilla muilla kenet unohdin luettelosta.
  6. Maaliskuisten ja muidenkin ihanat vauvamasuistet katsastettu.
  7. Suloisia vauvamasuja teillä. Omaa ahdistaa jo housut, että kai se on jonkun verran kasvanut... Mutta en vielä osaa itse katsoa.
  8. Ihania vauvamahoja tosiaan. Koskahan mun maha pömpsähtää tuolta ulos...? Menee varmaan aika pitkään vielä ennen kuin tulee näkyviin, kun olen pitkä ja piiitkäselkäinen ja vielä kun on tuota pömppistä vähän luonnostaankin tullut kerättyä.
  9. Elämäni ensimmäinen plussatesti tehty puolisen tuntia sitten. Olo samanmoinen, kun lavellalla. Epätodellinen, onnellinen, hämmentynyt, vaikka mitä! Ei siis ei pysty ymmärtämään... Siellä se nyt on ja jos se vain on yhtään minusta kiinni, niin siellä pysyy... Toivottavasti tuo pieni muutaman solun vauvanalku nyt tahtoisi tulla meidän lapseksi, koska me tosiaan tahdottais sen vanhemmiksi!
  10. Minä tahtoisin kovasti laihtua. Olen yrittänytkin, mutta jotenkin aina kaikki yritykset kaatuu johonkin... mihin tahansa. Tahdonvoimaa ei siis vaan ole riittävästi. Vielä en edes ole raskaana, mutta pelkään jo valmiiksi, mitä käy jos (ja toivottavasti kun) tulen raskaaksi... Painoa tulee varmasti monta kiloa lisää ja sitten synnytyksen jälkeen BMI on suurin piirtein 100. No ei kai sentään. Voi olla, että jos sitä oikeasti olisi raskaana ja tietäisi, että se oma hyvinvointi vaikuttaa lapsen hyvinvointiin, niin tulisi ehkä syötyä terveellisemmin. Minä kyllä liikun paljon, 5-6 kertaa viikossa, mutta syön vain liikaa. Tällä hetkellä BMI jotain 29-30.
  11. Mun mieheni on sellainen... miten kuvailisin... Sellainen päätöksissään hitaasti lämpenevä. Otettiin yhteen tuossa muutama kuukausi sitten, kun oltiin sovittu pillerien pois jättämisestä, mutta sitten mies toivoikin vielä pientä siirtoa eteenpäin. Minä tietysti ajattelin, että tässä mennään vielä vuosi jos toinenkin pillereiden kanssa, vaikka emännän biologinen kello tikittää hirmuista vauhtia. No. Tuossa jokin aika sitten pillerit loppuivat ja sanoin miehelle, että pitää käydä hakemassa lisää. Mies sanoi omaan rauhalliseen tapaansa että "nooo... sama kai jätätkö sää ne nyt pois vai vasta ens viikolla..." Siinä sitä sitten pohdiskeltiin hetki ja siihen jäivät. Nyt mies on tosi innoissaan asiasta ja toivoo sitä plussaa varmasti vähintään yhtä paljon, kun minä. Mahtavaa.
  12. Me kerrottiin molemmat parhaille ystävillemme. Minä muutamalle, mies yhdelle. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että meille molemmille oli oikea ratkaisu kertoa, koska molempien pitää päästä puhumaan jonkun muunkin, kun toistemme kanssa asioista. Vaikka siis tärkeintähän se on, että molemmat tiedetään, missä mennään... Mut on ihan hyvä miehen päästä puhumaan toisen miehen kanssa ja minun noiden tyttökaverieni kanssa. Vanhemmille ei olla kerrottu. Mutta pyysin ystäviltäni, että ei ota asiaa puheeksi, ellen minä ota. Yhtä ystävää lukuunottamatta kaikki on noudattanut tätä toivettani.
  13. Mua ärsyttää... No. Samoilla linjoilla, kun monet monet muutkin täällä. Päätimme yhdessä, että nyt ei aleta sitten "yrittämään", vaan mennään vaan normaalisti, mutta ilman pillereitä, ja katsotaan kuinka käy. Mitäs luulette, kuuluuko tuohon edellä kuvaamaani huolettomaan normaaliin elämään se, että luen täällä jännityksellä teidän juttujanne, kuulostelen omaa kroppaani, yritän selvittää ovulaatiopäivää, jnejnejne... Ja panikoin alkaako kuukautiset, ja mitä jos ne alkaa ja entäs jos ne ei alakaan... Hemmetin hemmetti... Hirveetä stressaamista ei mistään!! Oikeesti!
  14. Minä kanssa jätin pillerit pois tuossa... no tuossa joskus. Eka pilleritön kierto oli 22 päivää. Saa nähdä, koska tulee seuraavat kuukautiset. Toivottavasti joskus sitten vauvan syntymisen jälkeen. Tuskin kuitenkaan. Hassua, kun samalla toivoo, että ne kuukautiset alkaisivat, että näkis kierron edes jotenkin normalisoituvan... ja samalla toivoo kuumeisesti, etteivät kuukautiset alkaisi...
  15. Minä olen 27 ja mies vuotta nuorempi. Päätös perheenlisäyksestä on nyt tehty! Hirmuisen iso askel. Ihan peräti pillerit jätetty pois.