Lenna

Aktiivijäsen
 • Content count

  147
 • Joined

 • Last visited

About Lenna

 • Rank
  Aktiivi
 1. Mä oon testannut ovista kp 7 lähtien, nyt kp15, kierto on siis 24 päivää. Oon saanut testiin läpi kierron haaleita tai juuri ja juuri silmällä nähtävää haamuja. Vahvat ovisolot oli kp12, tikussa ei tietenkään mitään. Tänään napsahti tikkuun aikaisempaa vahvempi viiva, tosin edelleen kyllä nega. Kuinka paljon viivan vahvuudet heittelee yleensä? Voiko tosta tän päiväisestä testistä ajatella, että ovis olisi vasta tulossa vai kertooko se mitään, kun negahan se kuitenkin on niin kuin kaikki muutkin tähän mennessä. Tosi turhauttavaa, jos ovis on vasta tuloillaan, jolloin luteaalivaihe taitaa jäädä aivan liian lyhyeksi.
 2. Raskausaikana olen päivittänyt kaksi kertaa fb:hen sellaisen päivtyksen, josta tarkkasilmäisimmät viimeistään muiden kommenteista pystyvät ehkä vähän arvailla asian laidan. Alussa olin niin arka julkistamaan asiaa koko feispuukille (kyyninen tietenkin miettii, että "jos jotain sattuukin") ja rakenneultran jälkeen tuntui jotenkin niin myöhäiseltä suureen ääneen alkaa julistaa asiaa, joka ei ole enää sillä tavalla tuore. Syntymän aion kyllä tiedottaa, ehkäpä oikein kuvan kera. Varmasti suurin osa on ihan , kun tieto pääsee yllättämään. Ärsyynnyn kyllä vähän myös sellaisesta jatkuvasta vihjailustakin, tyyliin "nyt loppui tupakointi!" tai "kylläpä tekis mieli olutta, mutta kun ei voi ottaa". Tätä sarjaa tarpeeksi, niin tyhmempikin osaa laskea yksi plus yksi. Hemmetti, jos se tekee mieli julkistaa koko maailmalle, niin ihan rohkeasti vain!
 3. Kyselkäähän tukivyötä myös neuvolan kautta, meillä Lahdessa ainakin saa lainattua ihan ilmaiseksi tukivyön kaupungin fysioterapiasta.
 4. Mulla meni raskausaikana alkoholin suhteen aivot jotenkin sellaseen tilaan, että alkoholi on ihan ehdottoman ällöttävä asia. Ei tulisi mieleenkään edes maistaa, niin jotenkin inhalta ajatus alkoholin mausta tuntuu. Nyttemmin on vähän tullut herkuteltua ajatuksella lonkerosta jäillä, maku ei niinkään houkuta, enemmänkin se fiilis saunalonkerosta tai ihan vaan pubissa yksillä käymisestä. Lisättäköön vielä, että olen toki käynyt pubissa "yksillä", ihan limun merkeissä. Mutta eihän se nyt sama juttu ole. Ja joka muuta väittää, niin valehtelee!
 5. Kävin tässä toisella kolmanneksella ripisen ja kulmien värjäyksessä. Kävi mielessä kyllä mahdolliset haitat, mutta tulin siihen tulokseen että operaatio itsessään on niin pieni, että vahingon aiheuttaminen tuntuu aika epätodennäköiseltä. Tosin, värjään kyllä hiuksia ja käytän muuta kosmetiikkaa ihan normaaliin tapaan.
 6. Kyllä, voin kuvitella, että noin siinä käy äkkiä, kun se lapsi ja koko sen hetkinen elämäntilanne on niin tiiviisti läsnä. Toisaalta en tiedä, miksi minulla olisi täysi oikeus puhua vauvasta ja vauva-ajasta ja sivuuttaa ihan totaalisesti ystävieni elämän sen hetkiset tärkeät tapahtumat. Olkoonkin sitten kyseessä työ, riehakas viikonloppu, parisuhdeonni tai -ongelma. Tai jos näin käy, niin ymmärrän hyvin, jos ystäväni hakeutuvat toiseen seuraan.. En näe itseäni tuosta skenaariosta, mut voi toki olla, että pääsette keväällä sanomaan että "mitäs minä sanoin", kun ystävät on kadonneet, harrastukset jääneet ja pään täyttäneet ainoastaan vauva ja muut siihen kuuluvat lieveilmiöt.
 7. Ollaan molemmat poltettu ihan säännöllisesti, mies lopetti puolisen vuotta takaperin, minä nyt sitten plussaan. Täytyy sanoa, että on aika tiukka paikka ollut, tällä hetkellä suorastaan romantisoin "tupakoinnin ihanuutta" ja - hyi, paha minä - nuuhkin kaihoisasti ohkäveleviä tupakoitsijoita. Uskon, että tämä vaihe vaihtuu vielä sellaiseen "hyiällöä"-ajatukseen. Tällä hetkellä vaan tuo tupakkahaamu aika tiukasti olkapäällä keikkuu, menisi jo pois..
 8. Huh, ajattelin että mut kivitetään liian jyrkästä lausunnosta! Ps. Meillähän muuten on samana päivänä la!
 9. - En aio alkaa keskustelupalstojen (siviilielämästä puhumattakaan) The Äidiksi, jolla on oikeus arvostella ja paheksua kaikkia eri tavalla toimivia vanhempia. Ylipäätään hieman kammoksun sellaista aika sitkeässä istuvaa äitimyyttiä, että äiti ei saa olla mitään muuta kuin aina iloinen ja hehkeä Äiti. - Muakaan ei erityisemmin mitkään mammamiittingit ja -kerhot innosta, ihmettelen kyllä, jos sellaisista itseni löydän! En oikeastaan ole innostunut puhumaan toisten ihmisten jälkikasvusta.. - En usko hurahtavani totaalisesti sellaiseen äitiasetukseen, että tekemiset ja sanomiset pysyttelee pelkästään vaaleanpunaisissa vauva-aiheissa ja muut asiat maailmasta on totaalisesti hävinneet. Tätä ei tokikaan voi kokonaan välttääkään, onhan kyseessä iso ja mullistava asia juuri Minun elämässäni. - Lapsella on hyvä isä, ja aion häntä tässä roolissa säälimättä hyödyntää. Raskaus on aika alkuvaiheessa, ja mitään erityisiä kasvatuksellisia päätöksiä ei ole vielä tullut erityisemmin pohdittua. Näitä varmasti tulee vielä listattua ja lopulta heikolla hetkellä kumottua!
 10. Äiti ja anoppi tekivät mulle (molemmat eri päivinä) tuon sormustestin ja kummallakin kerralla lopputulokseksi tuli yhteensä kaksi lasta, ensin tyttö ja sitten poika. Saa nähdä, pitääkö testi paikkaansa! Hauska sattuma ainakin.
 11. Mitä te muuten napostelette? Mulla meinaa helposti karata suklaapatukkalinjalle, kun pitää kiireellä ostaa jotain evääksi esim. työmatkoille. Pitäisi jotain terveellistä keksiä, viinirypäleet kulkee aika hyvin mukana laukussa, mutta ei meinaa pahaan oloon auttaa..
 12. Mulla alkoi kuvotus ehkä viikolla 5. Siitä asti seurannut tiiviisti mukana, aamulla, päivällä, illalla.. Viikosta 8 lähtien on iltaisin pitänyt antaa periksi ja käydä vähän vessanpönttöä halailemassa. Nyt siis viikkoja vasta 8+6, eli tähän oksennusvaiheeseen on vasta ihan äskettäin siirrytty ja tuntuu että pahenee vaan! Mulla ei oo kovin herkkä oksennusrefleksi, mikä on vähän ärsyttävää. Tietää olosta, että tulossa on, ja silti hampaat irvessä väkisin vetkuttelee ja pelaa aikaa, että jos se nyt sattuisikin olla vaan jotain ohimenevää.. Tämä on muutenkin vähän sellanen oravanpyörä, jos ei syö, tulee huono olo, ja jos taas syö lämpimän ruoan, niin sitten tulee oksennus. Valitse niistä sitten mieluisin.