Hulis

Jäsen
  • Content count

    48
  • Joined

  • Last visited

About Hulis

  • Rank
    Tavis

Profile Information

  • Location
    Espoo
  1. Heh, miten voikin kaikki kohdat osua ihan yksiin Eli tällä kaavalla meilläkin on edetty!
  2. Esikon kohdalla ei pitänyt paikkaansa, mutta oletettavasti pikkukakkosen kohdalla pitää
  3. ^En mä ainakaan ole tarvinnut mitään lähetteitä, jos on vakuutus tms. silloin voi tarvita lähetettä mutta ei muuten. Suosittelen pk-seudulla Diacoreissa vastaanottoa pitävää Leena Petasta.
  4. Tulipa ihan kyynel silmään, kiitos kertomuksista
  5. Espoon kaupungin yleinen linjaus on nykyään, ettei tuoda mitään tarjoamisia. Mun mielestä se on ihan ok, vaikka olisin ihan mielelläni jotain vienytkin.
  6. Mulle sanottiin juuri tänään Jorvissa rakenneultrassa, että voi tuoda mukanaan kun menee synnyttämään .
  7. JS

    Piti tulla kommentoimaan, mutta täällä olikin kirjoitus ihan kun mun näppikseltä. Mulla siis aivan samanlaiset kokemukset esikon ajalta, varsinkin tuo että omien toiveiden lisäksi ehdotettiin muutakin ja sitten mun päätöksen mukaan edettiin, eikä painostettu suuntaan tai toiseen. Toki mulla oli ihan normaali synnytys, ei kompikaatioita, ehkä tilanne olis voinu olla toinen jos jotain olisi ollut.
  8. Mulle järjestettiin esikosta vauvakutsut yllärinä ja tykkäsin ihan älyttömästi Olin tosi liikuttunut kun olivat moiset kutsut järkänneet ja mua / meitä ajatelleet. Meidän esikko on kaveripiirin ensimmäinen mukula, ni en voinut arvata että järkkäisivät
  9. Käyn mielelläni usemmankin kerran raskauden aikana rentoutumassa kampaajalla, mutta varmaan vain pari kertaa tulee väri otettua. Kiva että edes hiukset olis kuvissa edustavina
  10. Tosi kauniita koruja, pitääkin tulostaa muutama kuva tuohon pöydälle - jos vaikka vinkki menis perille