iinnn

Ylläpitäjä
 • Content count

  2953
 • Joined

 • Last visited

About iinnn

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

3630 profile views
 1. Esikoisen syntymän jälkeen kolmen tai neljän päivän jälkeen, en muista tarkalleen. Toinen syntyi myöhään keskiviikkoiltana, kotiin lähdettiin perjantaina iltapäivällä. Kolmannen kanssa päästiin kotiin alle vuorokauden jälkeen.
 2. Ekalla kerralla alapää taisi olla vähän kipeä, sitten myöhemmin riesana oli epiduraalin laittokohdan kipu, joka kesti piiiiitkään. Kahden myöhemmän synnytyksen jälkeen alapää ei ollut kipeä, vaikka tikkejä sain niissäkin. Tokan synnytyksen jälkeen ainoa kipu oli jälkisupistukset. Kolmannen jälkeen jälkisupistukset oli ihan järkyttäviä, mutta meni onneksi parissa päivässä ohi. Imetyskin sattui aluksi paljon.
 3. Kaikissa raskauksissa on ollut pahoinvointia, mutta tytöstä kesti selvästi pisimpään, melkein raskauden puoliväliin saakka.
 4. Kiitos, tuli hyviä ehdotuksia! Mulla @Tee tökkii taas samat tavut jos nimet sanoo nopeasti peräkkäin, tulee "mama" sinne väliin Mut ei se mikään ihan mahdoton ajatus ole, pitää vielä miettiä.
 5. Tuun taas tänne pyörittelemään... Oon tässä nyt varmaan pari kuukautta ollut sitä mieltä, että Alva se tulee olemaan, mutta nyt on taas noussut mieleen kummittelemaan se Alma. Tarviin vaan nyt apuja sen toisen nimen kanssa! Matilda ois siis ykkönen, mutta pelkän Alman kanssa se ei sovi. Vaihtoehtona on siis lisätä joko kolmas etunimi (esim. Alma Elea Matilda on pyörinyt mielessä) tai sitten keksiä joku kaunis eri vaihtoehto toiseksi nimeksi. Haluaisin perinteisen nimen ja siksi tää on vaikeaa, kun tytöille on mun mielestä niin paljon vähemmän pidempiä, perinteisiä nimiä. Oon keksinyt Matildan lisäksi vaan Lyydian ja toki se Amalia on kiva, mutta en ehkä toista A:lla alkavaa halua perään. Eli: haen joko lyhyttä nimeä ensimmäisen ja kolmannen nimen väliin: Alma ??? Matilda Tai toista pidempää nimeä: Alma ?????? Auttakaa Nää kun sais mietittyä, niin sitten vois vaan synnärillä katella, että minkä nimiseltä vauva näyttää
 6. Onnea @Pahakka!! Nyt on niin peukut pystyssä, että pieni pysyy kyydissä ja kaikki menee hyvin!
 7. Haamu siellä on!
 8. @Pahakka mäkin nään selkeän viivanpaikan ja arvon, että erottuuko häivähdys väriäkin vai ei. Jännää, meinaatko testailla seuraavinakin päivinä?
 9. Tuo on kyllä niin perinteinen ongelma... Kivoja nimiä ois vaikka kuinka, mutta sitten ne on jollain muulla käytössä, toiselle ei sovi tai joku muu huono mielleyhtymä tai muuta sellaista liittyy asiaan.
 10. Hmmm aika laveat kriteerit @orson Mun mielestä Milho kuulostaa ihan nimeltä kyllä, tulee Vilho mieleen. En kyllä oo kuullut koskaan Milkoakaan, että mun korviin kumpikin on ihan yhtä outo. Meillä on Miio. Muita, joissa on m ja tulee mieleen nyt, on esim. Elmo, Immo, Ilmo, Aamos, Milo/Miilo, Viljami, Anselmi, Jamiel, Eemil...
 11. Hei kiitos keskustelusta, hyviä ajatuksia! Tuo Amalia olisi kyllä myös aika kiva. Just nyt tuntuu, että Alma menisi mukavimmin sarjan jatkoksi, mutta mielihän ehtii muuttua vielä sataan kertaan! Ja molemmissa tulee taas toisen nimen ongelma, etenkin Alman kanssa pitäisi kyllä keksiä jotain ihan uutta.
 12. Joo @Pahakka tiiät niin mitä ajan takaa! Nuo "mi"-päätteiset ja E:llä tai M:llä alkavat tökkii just siks, kun on tavallaan liian samanlaiset toisen pojan nimen kanssa ja yks nimi ois vähän ulkona siitä sarjasta. Pitäis olla sopivasti samanlainen, mutta kuitenkin erilainen Siks vaikka Alva onkin just nyt muuten lemppari, niin tuntuis vielä kivemmalta jos se m ois mukana. Ja kun tää on viimeinen lapsi, niin ei tarvii miettiä sitä, että keksiskö vielä yhdelle sopivan nimen. Tuo on kyllä hyvä pointti että voishan tytöllä olla kolme nimeä, vaikka pojilla onkin vaan kaksi. Mäkin tykkään toisaalta tosi paljon perinteisistä nimistä ja siksi ainakin toisen nimen pitäisi olla sellainen. Nyt keksittiin myös Hilma mukaan listalle ja esikoiselta tuli yllättävän kiva ehdotus Amelia! En vaan tiedä onko se liian tyttömäinen ja "prinsessamainen" Mutta sopis sarjaan, vaikka vähän pidempi onkin.
 13. Saatiin 98% varmuudella tyttölupaus tänään ja ylläri, oon heti miettimässä nimiä Tytölle on onneksi niin paljon helpompaa keksiä miehen kanssa yhteisymmärryksessä nimi. Oon jo noin 10 vuotta sitten päättänyt, että jos saan tytön, siitä tulee Aava Matilda, mutta tietty nyt pitää miettiä muitakin vaihtoehtoja! Mulla ja miehellä on noussut Aavan ohi nimi Alva, millaset mielikuvat siitä tulee? Mietin, onko liian ruotsalainen nimi, kun kuitenkin kaksikielisessä kaupungissa asutaan ja ihan suomenkielisiä ollaan. Alma olisi myös ihan kiva ja mätsäisi isoveljien kanssa mahtavasti, kun sieltä se m löytyisi. Almaa kivempi taas olisi Elma, mutta molemmissa sitten menisi toinen nimi vaihtoon, kun mun korvaan Matilda ei kuulosta hyvältä. Ei siinä, toisen nimenkin voi kyllä vaihtaa Muita pyöriteltyjä on esim. Aimi, Elle, Elea, Elmi ja Noomi, mutta vielä ainakin nuo aiemmin mainitut tuntuu paremmalta. Oisko ideoita muista saman tyylisistä? Haussa siis jotain pehmeetä ja isoveljien nimiin sopivaa, voi olla pidempikin jos vaan muuten mätsää kriteereihin