iinnn

Aktiivijäsen
 • Content count

  2766
 • Joined

 • Last visited

About iinnn

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

2372 profile views
 1. Joo @Pahakka tiiät niin mitä ajan takaa! Nuo "mi"-päätteiset ja E:llä tai M:llä alkavat tökkii just siks, kun on tavallaan liian samanlaiset toisen pojan nimen kanssa ja yks nimi ois vähän ulkona siitä sarjasta. Pitäis olla sopivasti samanlainen, mutta kuitenkin erilainen Siks vaikka Alva onkin just nyt muuten lemppari, niin tuntuis vielä kivemmalta jos se m ois mukana. Ja kun tää on viimeinen lapsi, niin ei tarvii miettiä sitä, että keksiskö vielä yhdelle sopivan nimen. Tuo on kyllä hyvä pointti että voishan tytöllä olla kolme nimeä, vaikka pojilla onkin vaan kaksi. Mäkin tykkään toisaalta tosi paljon perinteisistä nimistä ja siksi ainakin toisen nimen pitäisi olla sellainen. Nyt keksittiin myös Hilma mukaan listalle ja esikoiselta tuli yllättävän kiva ehdotus Amelia! En vaan tiedä onko se liian tyttömäinen ja "prinsessamainen" Mutta sopis sarjaan, vaikka vähän pidempi onkin.
 2. Saatiin 98% varmuudella tyttölupaus tänään ja ylläri, oon heti miettimässä nimiä Tytölle on onneksi niin paljon helpompaa keksiä miehen kanssa yhteisymmärryksessä nimi. Oon jo noin 10 vuotta sitten päättänyt, että jos saan tytön, siitä tulee Aava Matilda, mutta tietty nyt pitää miettiä muitakin vaihtoehtoja! Mulla ja miehellä on noussut Aavan ohi nimi Alva, millaset mielikuvat siitä tulee? Mietin, onko liian ruotsalainen nimi, kun kuitenkin kaksikielisessä kaupungissa asutaan ja ihan suomenkielisiä ollaan. Alma olisi myös ihan kiva ja mätsäisi isoveljien kanssa mahtavasti, kun sieltä se m löytyisi (isoveljet siis Eemi ja Miio). Almaa kivempi taas olisi Elma, mutta molemmissa sitten menisi toinen nimi vaihtoon, kun mun korvaan Matilda ei kuulosta hyvältä. Ei siinä, toisen nimenkin voi kyllä vaihtaa Muita pyöriteltyjä on esim. Aimi, Elle, Elea, Elmi ja Noomi, mutta vielä ainakin nuo aiemmin mainitut tuntuu paremmalta. Oisko ideoita muista saman tyylisistä? Haussa siis jotain pehmeetä ja isoveljien nimiin sopivaa, voi olla pidempikin jos vaan muuten mätsää kriteereihin
 3. Kyllä siellä viiva näkyy, toivotaan vahvistumista @Snapper!
 4. Kiitos @camelot, me ollaankin jo reissussa ja huippua on ollut! Meillä yöpymiskohteet Kööpenhamina (2 yötä), Wien (3), Praha (3), Berliini (4), Tukholma (2) ja Turku (1). Yksi yö oltiin laivassa ja kaksi yöjunisssa, yöllä matka taittuu kyllä näppärästi. Reilipasseilla mennään, paikkavaraukset ja muutkin tehtiin hyvissä ajoin etukäteen ja kaikki onkin sujunut kivasti. Voin kyllä suositella lämpimästi kaikille tätä matkustusmuotoa, junassa on niin paljon helpompaa kuin lentokoneessa ja ainakin meidän pojat tykkää tosi paljon junamatkustamisesta! Matka itsessään on jo lomaa ja elämys, eikä vaan pakollinen siirtyminen paikasta a paikkaan b.
 5. Mun käsittääkseni taas voi. Ja hormonikierukan kanssa voi vuodot vähentyä/loppua, jolloin kuppia ei välttämättä tarviikaan Toki pitää olla varovainen käytössä.
 6. Olipa masentava käynti ehkäisyneuvolassa. Ensinnäkin asenne tuntui olevan se, että hormonit on parhaita ja muuta ei kannata ees ajatella, kuparikierukkaa hoitaja ei suositellut edes ennen kuin kerroin tuossa herttamaisesta kohdusta ja sen jälkeen se jäi kokonaan pois vaihtoehdoista. Sitä nyt lähinnä lähdinkin selvittämään ja varmasti oisin kokeillut, jos se olisi mahdollista... Hormonikierukka sen sijaan kuulemma vois sopia, muut mahdollisuudet on kapseli ja minipillerit. Siinäpä se. Tuota sovellusta ei missään nimessä kannata käyttää ja kolme ja puoli vuotta pitää oottaa ennen kuin saan ees lähetteen sterilisaatioon. Sanoin vaan sovelluksesta, että mieluummin jätän ne kortsut pois siinä vaiheessa kun tiedän, että ovulaatio on mennyt, kuin että pyrin käyttämään joka kerta ja sitten lipsutaan ties mihin aikaan kierrosta. Nyt kyllä tosiaan masentaa, kun mitään huolettomampaa ja pysyvämpää ei oo mahdollista ottaa. Tai pitää tietysti harkita hormoneita mutta en vaan haluais. Jatketaan siis samaa säätämistä. Välillä tuntuu että pitäis vaan antaa sen kolmannen tulla, niin sittenpä ainakin sais sen sterin
 7. Esikoisesta taisi edellisenä päivänä tulla jonkin verran. Tokasta taas monena päivänä, ehkä kolmena, sellaisia oikeasti kipeitä supistuksia. Lievempiä viikkokausia ennen.
 8. Ekalla kerralla puhkaistiin kalvot ehkä pari tuntia ennen lapsen syntymää, tokalla kerralla vedet tuli vasta lapsen mukana
 9. Mieli muuttui ja en halunnut seuraavalla kerralla Mentiin ilman ja vaikka epiduraali sinänsä ekalla kerralla toimikin, niin oltiin kyllä sekä minä että vauva virkumpia synnytyksen jälkeen lääkkettömällä kerralla. Ja ponnistaminen oli helpompaa.
 10. Mulla on viimeiset kolme vuotta ollut sellainen ilmastoahdistus, että kyllä se vaikuttaa. Mulla varmaan muuten olis sellainen "ehkä joskus" - fiilis kolmannesta lapsesta, mutta ilmastonmuutoksen takia se on kallistunut sinne ein puolelle. Sekä sen takia, että pelottaa millainen tulevaisuus lapsilla on, että sen takia, että lapsen hankkimatta jättäminen on suurin ympäristöteko minkä voi omalla kohdallaan tehdä.
 11. Mullekin on kolmas ehdoton ei, joten siksi tää onkin niin hankalaa Pakko vaan pelata niiden kumien kanssa ainakin osa kierrosta... Meille ei oo kummankaan sterikään vielä vaihtoehto, kun ei kriteerit täyty. Ja ehkä tässä nyt sen muutaman vuoden voi tuumata muuttuuko mieli ja jos ei muutu niin sitten varmaan miehelle vasektomia. Mutta ku tietäisi mitä tekis siihen asti
 12. Samaa kyselisin kuin Galentin vuosia sitten, onko kellään kokemusta junamatkailusta Euroopassa? Omatunto ei anna lentää ja muutenkin mietin, että junamatkailu vois olla ihan toimivaa, jos matkan suunnittelee hyvin ja sille on tarpeeksi aikaa. Vai onko sittenkään? Meillä ensi kesänä 3- ja 5-vuotiaat. Ois kiva, kun pääsisi samalla reissulla näkemään useita kaupunkeja Mitä paikkoja ylipäätään suosittelisitte tuon ikäisten kanssa?
 13. En tiedä oliko toiveesta kyse, vaan fiiliksestä. Ajattelin aina itseni tytön äidiksi ja miehenkin kanssa mietittiin, että meille tulee varmaan vaan tyttöjä (molempien suvuissa tosi tyttöpainotteista ja muutenkin oli se fiilis). Kaksi poikaa saatiin ja jos joskus satutaan vielä lapsi saamaan, niin toivon poikaa En osaisi kuvitella itseäni enää tytön äidiksi.