Poissaoleva

Jäsen
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Poissaoleva

 • Rank
  Tavis
 1. Mitäs tästä veikkaatte?
 2. Hienoa, että tämä ketju löytyi! Lohdutti omaa mieltä jo nyt, kun lueskeli teidän tekstejä: kaikki ei olekaan niin suloista ja vaaleanpunaista. Avauduinkin jo tuonne marrasodottajien ketjuun, mutta poistin sen koska tulin katumapäälle: eikä tekstini sopinut sinne iloisten asioiden sekaan. Mä en pidä vauvoista. Mä en ymmärrä niitä, eikä ne ole mun mielestä millään tapaa suloisia. Mitä iloa voi olla punaisesta mötköstä, joka ei tee muutakuin nukkuu, ulostaa ja huutaa ja sen suurin saavutus puolen vuoden aikana on kääntyä selältä mahalleen? Se ei anna mitään eikä sillä ole kuin vaatimuksia. Mä myös pelkään niitä, koska ne voi mennä niin herkästi rikki. Lapsista mä pidän ja niiden kanssa viihdyn. Ja sen mä haluankin -lapsen. En vauvaa. Miten kestää se ensimmäinen vuosi tai kaksi sitä odotusta, että siitä mötköstä kasvaa ihan oikea ihminen, jonka kanssa voi kommunikoida ja tehdä jotain?
 3. ^Onnea! Tiedän tuon tärisemistunteen Oireet ennen plussaa oli samanlaiset kuin menkkoja odotellessa: vatsan nippailu, rintojen ja vatsan turvotus, vessakäyntien tiheneminen. Sinä aamuna kun menkkojen olisi pitänyt alkaa, tuntui oikein kunnon viilto vatsassa ja ajattelinkin että jaahas, kiva että sitten bussimatkalla aloitatte tulemisenne. Mutta eipä niitä sitten näkynytkään ja 3pv tuosta testasin plussan.
 4. Kuvasin ja heitin roskiin. Ja hyvä että kuvasin, koska tänään kuulin että clearbluen plussaan saattaa tulla ohut viiva eikä se tarkoita raskautta, oli pakko katsoa kuvasta että olihan se viiva paksu, olihan
 5. Vois sanoa lässynlää, kunhan on terve. Mutta kyllä silti poikaa enemmän toivon. Jos sieltä tyttö tulisi, tuskin sitäkään pahvilaatikkoon laitettais että ihan olis yhtä tervetullut siinä vaiheessa kuin se poikakin
 6. Juon. En mitään känniä lähtis loppukierrosta kiskomaan, mutta kyllä tuossa juuri yhden saunasiiderin join.
 7. Taidan olla hivenen outo, koska mun mielestä se öljy maistuu ihan muffinsseilta ja muffinssit on hyviä Litkin sitä siis ihan mielelläni, toivottavasti tuottaa jotain tuloksiakin!
 8. Molemmat 29v ja ensimmäisestä haaveillaan