Mayu76

Aktiivijäsen
  • Content count

    291
  • Joined

  • Last visited

About Mayu76

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mä ratkaisin imetysliiviongelman tuunaamalla normirintsikoista. Olkaimet poikki siitä kupin yläreunasta, kuminauhan pätkä liivin keskikohdasta siihen olkaimeen ja sit imetystopista se klipsu siihen kiinni ja vastakappale kupin irtileikattuun reunaan. Olipas selkeesti kerrottu. Mistään en löytänyt sopivia imetysliivejä niin pakko oli alkaa askartelemaan
  2. Mä en muista mittailla niitä sokereita. Paastoarvon sentään muutamana aamuna mut päivällä aina unohdan eikä töissä viitsi. Rasituksesta tuli paastossa ylitys ja kotonakin muutama aamuarvo ollut koholla. Hitsi että pitää tästäkin stressata...
  3. Radi diagnoosi tulla pätkähti tännekin. Paastoarvo hiukan koholla. No, eipähän tarvi toiseen rasitukseen mennä. Ihmettelen kun esikoisen raskaudessA mulla oli tunnin arvo inan koholla ja kotimittauksissa satunnaisia ylityksiä niin silti ravasin äitipolilla. Nyt terkkari sanoi ettei sinne oteta ellei rasituksessa kaikki kolme arvoa ole koholla tai jos kotimittauksissa on jatkuvasti ylityksiä. Eikö siis mitään kasvukontrolliultraakaan ole luvassa?
  4. GE tosi vahva viiva jo tossa vaiheessa, mulla oli tommonen viiva vasta pp13...
  5. Mulla on ollut vuosikaudet t4v ihan alarajan tuntumassa, tsh kuitenkin viitteen puolivälissä noin 2 kieppeillä koko ajan. 3v sitten lapsettomuuslääkäri halusi kontrolloida arvot muttei puuttunut niihin sitten sen kummemmin. Nyt sain vasta pari viikkoa sitten tk lääkäriltä kokeeksi thyroxin lääkityksen. Kuinkahan nopeasti voinnissa pitäis alkaa tuntumaan vaikutus? Nyt on vaikea verrata oloja kun juuri alkoi myös hormonilääkitykset pasia varten.
  6. Nelly.com alennuskoodeja 10€ alennus edellyttää 50€ ostosta, voimassa 31.6.13 asti 7yfkPQqbNF 7Yf9tmLJLy
  7. Raskauden aikana mulla oli hieman kohonneet verensokeriarvot, pysyivät kuitenkin dietillä kurissa. Lapsen kokoa seurattiin sokereiden takia ultralla pariin kertaan ylimääräistä. Synnytys käynnistettiin lapsiveden vähyyden vuoksi rv 39+4 cytotecilla. Synnytys meni nopeasti ja ilman komplikaatioita. Iän puolesta ei missään vaiheessa ollut puhetta komplikaatioriskistä, enemmänkin ylipainon vaikutuksesta oltiin varoiteltu.
  8. joo se on kyl kätevä kun on aina mukana, mut ehkä sen ois voinu suunnitella tiiiviiksikin samalla vaivalla.. insinöörit ollu asialla taas kuitenkin
  9. Mua ärsyttää emmaljungan integroitu hyönteisverkko. Joko en osaa laittaa sitä oikein tai sitten sen on joku idiootti suunnitellut, mutta sivuihin (heti siihen vetoketjun alapuolelle) jää oravan mentävät aukot jos ei sitä verkkoa oikein asettelemalla asettele tiiviiksi.
  10. Mua lähinnä ärsyttää kun katsoo kauppojen lastenvaatehyllyjä, kaikkea on sinisenä ja punaisena, mutta kun yrittää etsiä jotain kivaa neutraalinväristä muuta kuin valkoista tai beigeä niin eipä löydy. Itse käytän kotona pojalle mitä sattuu kaapista käteen sattumaan, ulos lähtiessä hieman katson ettei nyt ole se pinkein hello kitty body päällä.
  11. Mä leikkaan kynnet samalla kun imetän koska silloin vauva on puolihorroksessa eikä touhua käsillään kun keskittyy imemiseen.
  12. Paidat ja housut, yöpuvut, ei-kietaisu bodyt. ei-haaroista aukeavat haalarit ja potkarit. Oikeastaan pojalla käytetty 95% kietaisubody+puolipotkarit yhdistelmää, siihen päälle tarvittaessa lisälämmikkeeksi joku haalari. kypärämyssyäkään ei tullut käytettyä kuin pari kertaa.
  13. 140 tienoilla oli sykkeet ja poika tuli
  14. Käynnistyspäivän aamuna rv 39+2 ultrassa arvio 3,4 kg, painoi syntyessän 3280g. Hirveesti on mittaajasta kiinni koska meillä jo rv 36 toinen lääkäri sai painoarvioksi 3,1kg.