-TB-

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About -TB-

  • Rank
    Aloittelija
  1. ^Ulkopuolisuuden tunne on kyllä ihan kamalaa, vaikka sillä kertomatta jättämisellä tarkoitettaisiinkin hyvää.
  2. Itse entisenä koulukiusattuna en mitenkään voi ymmärtää miten kiusaaminen voi olla kiusatun syy. Totta että jotkut asiat saattavat tehdä lapsesta helpommin kiusaamisen kohteen, mutta että kiusatun syy!? Ihan järkkyä että joku ajattelee noin..
  3. Kummityttö muistaa minua aina jouluisin lahjalla. Olisi kyllä kiva saada esim. koulukuvia tytöstä useamminkin. Jotenkin ne ovat jääneet tytön kasvaessa. Tai sitten tämä on joku ikä juttu ja tyttö ei vaan halua antaa niitä enää kummitädilleen (tyttö on kohta 14.v).
  4. Olen yhden lapsen kummi, mielelläni olisin toisenkin koska ensimmäisellä kerralla olin kovin nuori kun tulin kummiksi ja nyt saisin varmaa asiasta enemmän irti. Toisaalta koska en kuulu enää kirkkoon ei kauheasti ole mahdollisuuksia...
  5. Olen yhden lapsen kummi, mielelläni olisin toisenkin koska ensimmäisellä kerralla olin kovin nuori kun tulin kummiksi ja nyt saisin varmaa asiasta enemmän irti. Toisaalta koska en kuulu enää kirkkoon ei kauheasti ole mahdollisuuksia...
  6. ^^"lasten komentaminen aikaisin nukkumaan on huostaan otosta tehdyn päätöksen perustelujen mukaan vähemmän suotavaa." Jaaha... Joko uutinen on kirjoitettu tarkoitetusti liiotellen tai sitten on kyllä tosi erikoista toimintaa.
  7. Enkelivauva on myös mulle kuollut vauva.