MarrasVauva

Jäsen
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

About MarrasVauva

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meillä ovat kummankin perheet olleet todella hyvänä tukena lapsettomuushoidoissa. Nyt riemuitsevat meidän kanssa plussauutisesta:lipsrsealed:
  2. Hauskoja nämä ennustustavat! Ehkä selvitän asian kuitenkin myös ultrassa varmuuden vuoksi
  3. Omalla kohdallani hauska yksityiskohta on se, että siinä kuussa, kun vauva sai alkunsa, täytin 28 .. Lasketaanko siis 27 vai 28 mukaan?
  4. Kaksi haluaisimme, mutta jo tämän ensimmäisen kohdalla saimme selville, että ei niitä meidän kohdalla ihan tilaamalla tule .. Keinohedelmöityksen avulla olemme nyt onnellisesti raskaana ja iloisia siitä, että saamme edes yhden, jos ja kun kaikki menee hyvin!
  5. Onnea myös muille plussanneille!
  6. Hauskoja tarinoita! Itse piti tehdä kolme testiä kerralla, jotta uskoin tuloksen! Siltikin jännitin vielä seuraavana päivänä olevaa verikoetta ja sen tulosta. Vasta siis neljäs todiste sai minut uskomaan, että vihdoinkin olen raskaana!
  7. Paljon onnea!
  8. Hei! Rankan keinohedelmöityskierroksen jälkeen sain eilen pitkään ja hartaasti odotetun uutisen: sekä kotiraskaustesti että verikoe näyttivät puhdasta plussaa! Jos ja kun kaikki menee hyvin, pikkuinen tulee marraskuun alkupuolella. Ihanaa!