kahvisieppo

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About kahvisieppo

 • Rank
  Aloittelija
 • Birthday 01/03/75

Profile Information

 • Interests
  käsityöt, kirjat, eläimet, lapset, koti, sisustaminen, ystävät, luonto, netti,
 1. Mä olen syönyt vuoden cerazetteja ja nyt jos aloitetaan joskus viidettä tekemään, niin mua suorastaan pelottaa noiden pillereiden lopetus! Toimineet on hyvin, ei menkkoja näy ollenkaan, MUTTA kerran oli täs välillä 3kk syömättä niitä, ja ekat menkkakivut oli järkyttävät muuten normisti mulla mitää menkkakipuja ole.
 2. sängyllä puoli istuvassa asennossa on kaikki syntyneet En siinä vaiheessa ikinä oo ees ajatellu muuta asentoa. Tuntunut jotenkin parhaalle asennolle ponnistaa.
 3. Minä en oo huomannu limatulpan irtoamista kuin kolmannessa raskaudessa. Ja siitä taisi mennä muutama päivä kun synnytys käynnistyi.
 4. Itselläni istukka jäi jumiin toisella synnytyksellä ja tunnin verran irrottivat käsin ennen kuin irtosi. Verta menetin 900 ml. Ei sen jälkeen ole jäänyt kiinni...onneksi. Oli se kamala tilanne ja kokemus, mutta ei sillei mitään pelkoja jäänyt.
 5. itse olen kanssa sitä mieltä että tää 10 viestiä on hyvä raja. Olen pitänyt yhtä foorumia aikoinani, ja sinne ois pitänyt ottaa kanssa tälläinen käytäntö.
 6. ei meilläkään mies ole KOSKAAN kuumeillut! yhyyyyy... en osaa kuvitella edes kuumeilevaa miestä??? Mulle iskee aina vauva kuume, ja alan höpöttelee niistä jne ... mies tykkää kauheesti lapsista jne ja sitten aina on juteltu milloin aletaan yrittämään vauvaa yms....
 7. Meillä vasta ( tai lue: mulla) kuumeilu asteella. Kuumeilusta en ole kertonut kuin yhdelle parhaalle ystävälle ja kun ja jos yritetään, niin hänelle ainoastaan.
 8. 36 vuotias kuumeilija täällä, ja kuumeilee viidettä