NickiJ.

Aktiivijäsen
  • Content count

    466
  • Joined

  • Last visited

About NickiJ.

  • Rank
    Aktiivi

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. Meille tuli käytettynä Bugiksen Cam1:set ja ongelmaksi on tullut jarrujen lukittuminen (lukitus jää päälle ja vaunut pitää ikävää meteliä), kuinka vaikeata ongelma on korjata? Osaisitteko auttaa? Ilmeisesti jarruvaijerin voi vaihtaa itsekin, mutta oletteko vaihtaneet jousta? Katsoin, että Babycaren sivuilla on cable-setti saatavilla, mutta tuleeko siinä myös metallinen jousi... Kiitos, jos joku osaa auttaa
  2. Me saatiin vihdoin tuloksia allergioista ja pahimpina viljoista olivat riisi ja vehnä, mutta myös muissa viljoissa oli kohonneet arvot. Kuinka pitkiä dieettejä teidän lapsille on määrätty ja sen jälkeen kokeilua/testailua noilla allergisoivilla viljoilla? Kuinka nopeasti siedätys on alkanut toimia? Oma napero on 1,5 vuotias ja iho- ja suolisto-oireiden kanssa on kamppailtu pitkä tovi.
  3. ^ Allergiatesteistä paljastui ainakin vehnäallergia ja huomenna pitäisi saada kuulla, onko poika allerginen myös kauralle, ohralle ja/tai rukiille...
  4. Annettiin kauramaitoa juuri sen takia, että lääkärikin sanoi, että soija voi aiheuttaa ikäviä vatsavaivoja. Soijallekin poitsu on allerginen, joten sekin on nyt poissuljettu vaihtoehto.
  5. Saatiin juuri verikoetuloksia, joiden mukaan maito ei olisi syynä ongelmiin, vaan etusijassa vehnä. Ollaan kuitenkin vielä pari viikkoa maidottomalla ja sitten aletaan kokeilla viljojen poisjättöä.
  6. Tarvitsisin neuvoja/tietoja, miten nopeasti teidän lapset ovat reagoineet maidon poisjättöön? Siirryimme torstaina kauramaitoon ja täysin maidottomalle ruokavaliolle. Meidän poika on 1,5 vuotias ja hän on kärsinyt koko ikänsä atooppisesta ihosta ja olemme ravanneet eri allergialääkäreillä tiuhaan. 4 kk:n iässä todettiin kananmuna-allergia ja nyt viikko sitten omena- ja porkkana-allergia (näistä tulee poskiin näppyä). Elämme päivittäisessä rasvaamiskierteessä, kun pojan jalat ovat todella kuivat ja hän raapii niitä erityisesti öisin eikä öistä oikeastaan tulisi mitään ilman pitkälahkeisia housuja taikka potkareita... Lapsi oireilee myös vatsallaan ja kakka on ollut todella löysää noin reilun kuukauden ajan, jonka vuoksi lääkäri suositteli välttämään kaikkia maitotuotteita 3 viikon ajan. Meillä ei kuitenkaan ole vielä neljään päivään näkynyt mitään vaikutusta maidon poisjätöllä. Sen sijaan esimerkiksi viime yön lapsi itkeskeli todella moneen otteeseen vatsaansa, johon selvästi sattui ja hänellä oli ilmavaivoja, mitä aiemmin ei ole ilmennyt. Kuinka nopeaa teillä auttoi maidon poisjättö maitoallergiaepäilyssä? Todennäköisesti meillä on seuraavana edessä viljojen poisjättö, mikäli maidon välttelystä ei tule mitään tuloksia.
  7. Laurell: laitoin sulle privaa
  8. Kiitos kommenteista Laurell : pohdin itsekin hetken noita Donkeyta, mutta en tykännyt jotenkin cameleoneista (oli meillä viime kesänä vain hetken aikaa ja tiedän, että ovat kyllä erilaiset kuin camit) ja muutoinkin haluisin peräkkäin olevat istuimet. Donkeyt kyllä miellyttävät mun silmää tosi paljon, mutta vierekkäin istuttavat on poissuljettu vaihtoehto. ps. meille tulee melkein samanlainen ikäero muksuille Pitää varmaan mennä vielä Lastenturvaan testailemaan noita rattaita omaan autoon.
  9. Laurell: mitä olet tykännyt Navigaattoreista? Dotit ovat tietysti pienemmät, mutta mietin, että menevätkö tosi ahtaiksi lapsille... Onko teillä kokemusta myös Selecteistä?
  10. Onko kenelläkään vertailukokemusta Baby joggereiden city selecteistä (kasaaminen ja autoon mahtuminen) verrattuna sitten P&T:ien Navigaattoreihin taikka Dot-malliin.. Me ei liikuta kamalasti missään metsissä ja etsin vaunuista eritoten sitä, että ne on helppo kasata autoon ja etteivät vie kamalasti tilaa. Selecteissä olisi hyvää se, että niissä on puhkeamattomat renkaat, mutta sitten hiukan arvelluttaa se, että mitenkäs niillä pääsee talvella liikkumaan, ovatko eturenkaat liian pienet...? Navigaattorit versus Dot-mallissa mietityttää taas se, että ovatko Dotit todella pienet tilaltaan... Kävin katselemassa noita malleja Lastenturvassa ja siellä itselleni tuli fiilis, että Navigaattorit olisivat se meidän juttu, mutta nyt alkoi taas mietityttämään...
  11. Mä pähkäilen kans noiden city selectien tuplien ja P&T:n Navigatoreiden ja Dottien välillä... Baby joggerin city mini gt:t meillä on ollut esikoilla matkiksina ja ihan kaupunkirattaina ja ollaan tykätty niistä todella paljon. City selecteissä mietityttää vaan pienet eturenkaat ja kasaaminen ja se vievätkö kuinka kamalasti tilaa takapaksista...
  12. ^näin ilmeisesti on. Kyselin matkiksia katsellessani syytä ja kuulemma vaunujen kanssa oli niin paljon reklamaatioita, että päätyivät tuohon ratkaisuun. Mua kiinnostais noista Donkeystä vielä lisäkokemukset..Katselin joistain kotimaisista blogeista, että renkaita joutuisi pumppailemaan jotensakin paljon (tyhjenevätkö nopeasti tai onko ollut renkaiden puhkeamisen kanssa probleemia), minkälaisia käyttökokemuksia Donkeyt omistavilla on? Ja vikaksi: miten ovat mahtuneet autoon?
  13. Kertokaapa kokemuksia Donkeystä, mulle cameleonit olivat oikeasti suuri pettymys, mutta Donkeyt vaikuttavat jämäkämmiltä. Onko kellään rattaina Donkeytä ja miksi päädyitte rattaina niihin?
  14. Mä päädyin nyt sitten lentokäytössä Maclarenin Techno XLR:ään.. katsotaan, minkälaisia kokemuksia niiden käytössä tulee.
  15. Mischa: mä en voi kans muuta kuin kehua noita mini GT:tä. Ne on vaan niin huippupelit ettei toista.