Alexandra

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Alexandra

  • Rank
    Aloittelija
  1. ..heippa, kai tiesit että Beibamboo vatteita voi myös vuokrata!!!??? Ihan fiksua varsinkin keskosia ajatellen... http://www.beibamboo-shop.com/vuokrauspalvelu-c-48.html ? Oletko sä kuullut siitä hoivakädestä? Zaky jotain.. sekin löytyy siitä saitista.
  2. Hmm..mitäköhän laitoin päälle? Olin 8 päivää itse osastolla, koska minulle tehtiin hätäsektio ja keskostyttö oli hoidossa viereisessä sairaalassa. Oli kuuma kesä, ja minulla oli varmaan tunika ja shortsit. Mahani oli turvoksissa todella kauan, enkä halunnut käyttää mitään kireätä pitkään..
  3. Ihana lukea teidän plussista! Minulla on tytär, nyt jo 3.5v. Olen säästänyt hänen plussatikkunsa! ..vähän hassua varmaan, mutta se on ensimmäinen 'todiste' hänen olemassaolostaan.
  4. Meillä ei saa viedä mitään itsetehtyä. Järjellä kyllä pärjää! Itse veisin rusinoita tai viinirypäleitä, mehua ja Muumikeksejä. Ei mitään joka sottaa!
  5. Vaikka lapsi käyttää kurahousuja ja kumisaappaita, hän istuu usein maassa jalat sivulla, polvet eteenpäin, jolloin vettä menee saappaaseen sisään. Minäpä ostin hänelle tällaiset; minikokoa olevat kalastushousut! Jenkeistä saa, maksaa n 70€. Vedenkestävää neopreeniä. Fiksut eikö vain? http://www.thekidsfishingshop.com/
  6. Itse tykkäsin tenniksen pelaamisesta, mutta lopetin sen n rv 20, koksa kerran kesken pelin minusta alkoi vuotaa jotain nestettä...hyi! Pelästyin. Tyttö syntyikin keskosena (mutta muita syitäkin oli; stressaava parisuhde, hirveä työtahti...). nyt kaikki hyvin! Tsemppiä kaikki raskaana olevat. Jumpatkaa vain oman kehon tuntemuksien mukaan.
  7. Haluan kertoa että tyttöni on nyt 3.5 eikä hänellä ole minkäänlaisia pulmia tai oireita keskosuudestaan. Hän syntyi rv 31+1 ja painoi 1500g pienimmillään. Luulen oikeasti että ne lisäravinteet ja rauta etc (ja super hellä hoiva) jonka hän on saanut heti alusta, on päinvastoin tehnyt hänestä jopa edistyneemmän kuin monet muut! Hän oppi aakkoset 1.5 vuotiaana, ja osaa jo lukea lyhyitä sanoja :)
  8. Moi, mun tyttö, 3.5v, tykkä katsella Jöröjukan kuvaa, kun taustalla laulaa Pikku Oravat! Häntä kiehtoo jotenkin hiukan pelottavalla tavalla ilkeä Jöröjukka...koska olen kertonut hänestä sellaista, esim. ettei hän tykkää hampaitten pesusta ja että ne menivät ensin keltaisiksi, sitten ruskeiksi ja sitten irtoivat kokonaan. Hmmm...
  9. Täytin pari kuukautta sitten 40. Minulla on ihana tyttö, 3.5v, ja olen eronnut hänen isästään. Toivon että eteeni tupsahtaisi joku ihana mies, jonka kanssa voisin vielä sada yhden lapsen...mutta kuinkakohan hänet pitäisi tuntea, ennekuin uskaltaa yrittää lasta? Exäni luulin tuntevani, mtta ei...olen ainakin kiitollinen että minulla on maailman ihaniin tyttö!
  10. ..luulin aina pystyväni olla sanomatta laspelleni (nyt 3.5v) "Nyt olet kyllä väsynyt" kun hän joskus kiukuttelee..mutta, olen kyllä sen sanonut!