Lacrimosa

Aktiivijäsen
 • Content count

  2194
 • Joined

 • Last visited

About Lacrimosa

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 04/22/92

Profile Information

 • Location
  Tampere
 1. Oi, plussahan se!
 2. Meillä 6v eskarilainen harrastaa 4krt/vko rytmistä voimistelua valmennusryhmässä. Ennen muuttoa harrasti akrobatiavoimistelua, sitäkin valmennusryhmässä neljästi viikossa. Pikkuveli (parin viikon päästä 5v) harrastaa jalkapalloa ja harkkoja on näin talviaikaan 2-3 krt/vko. 1, 5v ei harrasta mitään,eikä kiitos hetkeen tarvitse harrastaakaan
 3. Nukkelapsi, ihan selvä plussa, ei tarvi tihrustella!
 4. Ihan selviä plussia ja hyvää vahvistumista. Onnea!
 5. Oi miten hyviä uutisia mmemmyli, kyllä sinä raskaana olet <3 hurjasti onnea!
 6. SuzieL, hyvältä näyttää. Mulla on aina aamutestit olleet haaleampia varhaisilla dpoilla. mmemmylille tsempit, toivottavasti verikoe tuo hyviä uutisia <3
 7. mmemmyli, mulla oli yksi kemiallinen raskaus/tosi varhainen km kierrosta ennen kolmosta. Mulla oli siis takana myöhäinen km, jonka jälkeen jälkitarkastuksessa todettiin että siitä kierrosta raskautuminen on aika mahdotonta kun limis on niin olematon. No, plussa tuli kuitenkin mutta vahvistui tosi hitaasti ja digi antoi vielä 5+ viikolla tulokseksi "Raskaana 1-2". Eli siis mulla liian hitaasti vahvistuvat viivat ei tienneet hyvää. En osaa sinun tilanteestasi sanoa, enkä halua lannistaa mutta ajattelin vaan jakaa oman kokemukseni koska valitettavasti tuokin vaihtoehto on olemassa kun viivat vahvistuvat niin hitaasti.
 8. mmemmyli, kyllä sieltä nyt haamu kurkkaa!
 9. ^ Voi hitsi mä en ainakaan näe mitään vaikka kuinka yrittäisin plussasilmillä kattoa. Tai siis tiedän missä sen viivan tulisi olla niin tossa tokassa kuvassa siinä näkyy JOTAIN, mutta en kyllä plussaksi uskaltaisi millään sanoa.
 10. Kyllä siinä jotain näkyy!
 11. Se on oikein hyvä tulos, ite oon saanu vielä tyyliin 5+2/3 kahdessa raskaudessa 2-3 tuloksen mutta kaikki oli aivan ok. Digeillä voi mun mielestä heittää vesilintua, ne aiheuttaa ihan vaan turhaa stressiä!
 12. Me ollaan pidetty yleensä synttärit lauantaipäivänä, juurikin noihin aikoihin ja se on ollut hyvä. Nyt ajateltiin, että yritetään lauantaita, jos ihmisillä on sillon menoja niin tulevat sitten joustavasti viikonlopun aikana kahville. Esikoinen täyttää 5v ja kaverisynttärit on varsinaisena synttäripäivänä (viikolla) ja se on hänelle se THE juttu, joten ei haittaa vaikka sukulaissynttärit joutuisi toteuttamaan toisella tavalla.
 13. Itse olen aina raskauksissa syönyt suurempaa foolihappomäärää (1mg) ennen yritystä (no, ylläriraskaudessa pääsin alottamaan toki vasta plussattuani..) ja ekan kolmanneksen. Ensimmäinen kolmannes juurikin noiden tärkeiden kehitysvaiheiden takia.
 14. Nukkelapsi, voi ei. Hurjasti tsemppiä, oisi kyllä teille sen plussan todella suonut jos kelle.. Ewwiellä en kyllä vielä mitään plussaksi tulkittavaa näe!
 15. Mä en kato osaa kattoa noita testejä vaaleanpunaset lasit silmillä. Ja nyt oli pakko tulla kommentoimaan vaikka oon viettäny täällä aika hiljaiseloa, kun ilahdutti niin tuo sun viivanen täällä. Nyt toivon paljon onnea teidän matkaan! Ps. Ikinä ei ole ollut tarkoitus ketään lannistaa.