Luna*

Rekisteröitynyt
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Luna*

  • Rank
    Aloittelija
  1. Suuret kiitokset! Mulla tosin jää opiskelu kesken, mut onneks voin jatkaa opiskelua kesällä, niin ei jää muista jälkeen ja valmistun muitten kanssa samaan aikaan. Mutta toki on sellasiakin nuoria jotka pamahtavat paksuks ja ihmettelevät sen 9 kuukautta maha pystyssä. Koulut jää kesken ja todennäköisesti kurja elämä tiedossa.
  2. Elikkäs olen nyt 17 vuotias ja täytän syksyllä huimat 18 vuotta. Ja musta on tulossa äiti:) Olen valmistunut jo ihmeellisiin tuijotuksiin ja epämiellyttäviin kommentteihin (koulumaailma). Mutta se mua ramasee, kun kaikki olettavat ettei näin nuorena ole äidiksi. No tottakai on! Ihmiset on erillaisia ja haluavat erillaisia asioita. Toiset tykkää juosta baareissa ja toiset ei, eikä se väärin ole. Onko täällä muita nuoria äitejä? Ja miten olette selviytyneet aivan hurmaavasta koulumaailmasta?
  3. Parhaimmat ystävät ovat tietenki innoissaan. Monille ei olla vielä kerrottu, kun raskaus on alkuvaiheessa. Äitini, jolla on lievä ikäkriisi sanoi heti aluksi ettei minusta mummua tulee vaan mua sanotaan mammaks, kuullostaa nuoremmalle Ikähään mulla vasta on 17, täytän syksyllä huimat 18. Oon jo valmistautunut ihmeellisiin katseihin ja epämiellyttäviin kommentteihin. Mutta pääasia on se, että tää on haluttu ja suunniteltu tapaus