Hansu

Rekisteröitynyt
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Hansu

  • Rank
    Aloittelija
  1. Tytöllä meni 10 kg rikki 1,5-vuotiaana. Painoa oli 1,5-neuvolassa 10,3 kg. Syntymäpaino oli 4,2 kg. Poika ei ole vielä 10 kg ja hänellä on ikää kohta 1 v. Aika kirppuja siis molemmat.
  2. Isompi lapsi on täyskestoilija, pienemmällä käytetään yöllä yleensä kertistä. En ole (vieläkään) löytänyt kunnolla toimivaa yövaippaa meidän pojalle. Reissussa yleensä kertistellään.
  3. Molemmilla lapsilla on ruoka-aineallergioita ja esikoisella on lisäksi atoopinen iho. Miehellä on ollut pienenä maitoallergia ja nyt isona on enää lähinnä eläin- ja siitepölyallergioita. Itselläni ei ole allergioita, mutta on kuiva ja herkkä iho. Mielenkiinnolla odottelen tuleeko lapsille myös eläinallergioita isompana.
  4. Meillä esikoiselle tuli eka hammas siinä 8 kk iässä ja toinen lapsi on kohta vuoden, eikä hampaista ole vielä tietoakaan... Miehen puolella on ihan normaalia, että hampaat tulee vasta lähempänä vuoden ikää tai vasta yli vuoden ikäisenä. On ilmeisesti siis jotenkin perinnöllistä. Mä olen molemmilla lapsilla alkanut viimeistään siinä puolen vuoden iässä odotella niitä hampaita, mutta miehen täti on vaan todennut, että ei niille nyt noin aikasin ne hampaat puhkea . Tuohon myöhäiseen hampaiden puhkeamiseen voi liittyä lisäksi sitä, että tulee ylimääräisiä hampaita. Miehen sedällä sekä meidän lasten serkulla on molemmilla ollut ylimääräinen hammas. Ja molemmat olleet reilusti yli vuoden ikäisiä, kun ensimmäinen hammas on puhjennut.