Inkivääri

Aktiivijäsen
  • Content count

    413
  • Joined

  • Last visited

About Inkivääri

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

2369 profile views
  1. *Petite* ja sissi
  2. Petite, mä yritän pysyä täällä töissä asiallisena, mutta onnen kyynel sumentaa näkökenttää. Ihan kylmät väreet menee. Älä huoli, vaikka tuli vietettyä "huoletonta" elämää. Varmasti asia menee juuri niin kuin sen on tarkoitettu menevänkin. En usko, että olisi näin vahvat digitulokset, jos pienokaiselle olisi jotain vaaraa aiheutunut. Voi että mulla on hyvä mieli nyt! <3
  3. Joo, samaa mieltä kuin muut: senkus kaappaat vaan, ME HALUTAAN TIETÄÄ MITEN TÄSSÄ KÄY! <3
  4. Oi oi oi petite, mikä tilanne! <3 ja huh mitkä paikat odottaa veritestiä. Mutta tuohan on ihan selvästi voimistuva viiva! Testasitko "menkkoja ennen" ja/tai ovista? Menkat = kiinnittymisvuoto? Kaikki peukut ja varpaat nyt pystyssä sun puolesta!
  5. Rouva 7/2011, pahoittelut keskenmenoista. Toivottavasti teillä pian tärppäisi uudelleen ja saisitte vauvan syliin asti. Täällä oireeton alkuraskaus, tänään 22+0. Pari kertaa huimannut ja joskus väsyttänyt, mutta nekin taisivat tulla vasta toisen kolmanneksen alussa. Tähän asti siis kaikki hyvin. Kovasti huolestutti oireettomuus, mutta neuvolassa käskivät iloitsemaan, että satuin olemaan onnekas.
  6. Selvä punainen viiva arvoitus. Kovasti onnea matkaan!
  7. Arvoituksen testissä näkyy ihan selvästi väriä! Kunpa vahvistuisi ja digikin sen vielä vahvistaisi. Itse testailin pregcheckeillä ja digillä tuli raskaana 1-2 vasta kun viiva oli selvästi vahvempi! Eli toivoa varmasti on roppakaupalla!
  8. ^ No mutta sehän on mahtavaa! Tässä sitä taas on meikäläinen pihalla kuin lumiukko!
  9. Voi miten kurjaa arvoitus. Olisin niin kovasti toivonut, että saisitte pitää ihmeplussanne. Jatkan vielä toivomista.
  10. Parin tunnin pidätyksestä tuo on minusta tosi hyvä viiva. Täytyy sanoa noista pregcheckeistä, että minusta niihin joskus tulee aika hitaasti se viiva. Puhun nyt kokemuksen tuomalla rintaäänellä, kun tuli tässä pari kuukautta sitten "vähän" sarjatestailtua niillä, ihan vaan siitä viivojen katselun ilosta ja vähän myös epäuskosta. Sen verran monta tuli tehtyä, että havaitsin merkittävämpien erojen tosiaan näkyvän kahden vuorokauden välein. Mutta ei nekään mitään ihan järkyttävän isoja eroja olleet. Vasta viikon kuluttua oikeastaan näki tosi ison eron. Että ehdottomasti en päättelisi mitään huonoa näistä viivoista, vaan päinvastoin: on vakuuttavat viivat! Onnea vielä arvoitus, tosi upeaa!
  11. Selkeääkin selvempi viiva arvoitus! Onnea!
  12. En ottanut, kun neuvolan terveydenhoitaja totesi, että nyt on liikkellä niin montaa kantaa ettei rokotteesta välttämättä ole mitään hyötyä. Mutta käsittääkseni se on ihan turvallinen.
  13. Petite, näkyy!!!! Mää tulin niin iloiseksi! Olkoon viiva huomenna vahvempi!
  14. Kotimaiset kaupasta ostetut pakastemarjat mietityttävät, vaikka niitä ei ole erikseen kielletty neuvolasta lähestyissä ohjeissa. Olen syönyt kypsentämättä sellaisia, joissa lukee 100 % kotimainen. Kai siihen voi luottaa, että niitä tässä nyt sitten sopii syödä. Ootteko muut syöneet?
  15. Puuhis, ihan selvä plussa! Nyt vaan toivotaan, että pieni on tiukasti kiinni.