Simpuka

Aktiivijäsen
 • Content count

  707
 • Joined

 • Last visited

About Simpuka

 • Rank
  Aktiivi
 1. Kiitos forgetmenot neuvosta! Laitoin Babyshoppiin, mistä vaunut tilasin, sähköpostia ja sain samantien pyynnön kuvata vian. Onneksi ainakin äkkiä vastaavat ja hoitavat asian eteenpäin Bugaboolle.
 2. Meidän donkeyssa ei pysy takarenkaissa ilma. Osaisiko joku sanoa, mikä on vialla ja mihin ne voi viedä korjattavaksi? Ihan tavalliseen polkupyöräliikkeeseen?
 3. Päivitys New Yorkin lastenruokatilanteeseen. Times Squarella olevassa Toys r us:ssa on ylimmässä kerroksessa aika paljon erilaisia purkkiruokia lapsille. Viimeksi ei siellä käyty ja nytkin ilman lapsia
 4. Me lennettiin reilu vuosi sitten finskillä Torontoon, portilla sanottiin koneen olevan ihan täynnä ja lentoemo kävi sanomassa matkustajille, joilla oli useampi laukku, että toinen piti laittaa ruumaan. Paitsi meille meillä oli omat käsimatkatavarat, hoitolaukku ja pojalla oma minireppu + manduca. Mä ihmettelin tosi paljon, miksei meille sanottu mitään. Poika oli siis 1v. , eikä matkustanut omalla paikalla.
 5. Meillä käytetään kypärää aina pyöräillessä, käytettiin jo ennen lapsien syntymää. Vanhempi poika mainitsee aina asiasta (kovaan ääneen) kun näkee jonkun ajavan ilman kypärää tai kypärä auki
 6. Onko vinkkejä kivoista lastenvaateliikkeistä Tukholmassa?
 7. Kiitti Mirde, niin me varmaan tehdään
 8. Me ollaan lähdössä muutaman viikon päästä päivä Tukholmassa risteilylle Siljalla. Mietin nyt, miten vauvaa kuljettaisi laivalla. Vaunuina meillä on Bugaboo donkeyt ja ne on liian leveät laivalla liikkumiseen, ne siis tulee kyllä mukaan, tarvitaan niitä Tukholmassa. Kannattaisiko meidän ottaa matkarattaat ja kaukalo niihin kiinni vai yrittää pärjätä vain manducalla ja sylissä kantamalla?
 9. Kiitos Lainie ja forgetmenot, mähän olen yrittänyt laittaa sitä väärinpäin
 10. Meillä on donkeyssä Punavuoren Peikosta tilattu Donkey breezy aurinkokuomu ja se on ihan hopea. Mistään muualta en alkukesästä kuomuja löytänyt. Joku päivä sitten näin donkeyt, joissa oli valko-beiget aurinkosuojat, juuri tuollaiset kuin Laurellin linkissä. Meidän vaunut on olleet tosi vähällä käytöllä, silti niistä on jo vaunujen alla oleva tavarapussi rikki ja esikoinen on repinyt toisen kaaren pehmusteen rikki... Hyvin ärsyttävää Talveksi tarvitsee hommata joku lämpöpussi, kannattaisikohan ostaa Bugaboon oma pussi vai joku muu? Meillä on lodger bunker esikoisella ja hän pärjää tarvittaessa sillä, pienempi lapsi tarvitsee jonkun pussin. Ja vielä tyhmä kysymys, miten ne sadesuojat kuuluu laittaa? Mä en millään saanut niitä hyvin
 11. Kaksivuotiaalla pojallamme kengät on kokoa 25-26, meidän oma bigfoot
 12. Vauva syntyi tiistaina klo 17.19, kotiin lähdettiin torstaina puolen päivän jälkeen.
 13. Vauvan arvioitiin olenvan laskettuna aikana n. 3,8 kiloiseksi kahteen kertaan, vielä synnytyspäivän aamuna, rv. 40+2, kätilö epäili vauvan olevan pienempi kuin esikoinen (3724 g) mahan päältä kokeilemalla. Pieni järkytys oli kun kätilö kertoi punnituksen jälkeen vauvan olevan 4180 grammaa . Esikoisesta arvio piti paikkansa muutaman kymmenen gramman tarkkuudella.
 14. Onpas kaunis nimi Kanelikeijun tyttärellä. Meidän esikoinen on * ja toisesti tuli *. Etunimet on molemmilla "omat", toiset ja kolmannet tulevat suvuista.