Cleo

Rekisteröitynyt
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Cleo

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kiitos kovasti vastauksista! Mulla on neuvolalääkäri aika varattu 4.4 niin jos sit sais vähän enempi infoa asiasta. Sleeping Sunin viesti pisti kovasti kyllä mietityttämään että onkohan ne siellä äitipolilla perehtynyt tarpeeksi asiaan.. Mun neuvolatäti on juuri vaihtanut koulupuolelta neuvolaan joten se eka neuvola oli aika säätöä ja kesti melkein kolme tuntia ja siltikin se soitteli perään kun unohtu sanoa sitä sun tätä Pitää kyllä tentata sitä lääkäriä oikein urakalla että varmasti menee asiat oikein. Meillä toi geenivirhe selvisi kun mummin veli sai veritulpan about 10 vuotta sitten. Mun mummilla ja äidillä on sama ja he selvisivät raskauksista ihan hyvin ilman piikitystä. Toivon kovasti ettei tarvitsisi piikittää. Kammoan kovasti tollasia neuloja mikä on tosi ironista sinäänsä kun on lähemmäs 80h istunut tatuointi penkissä Ilmoittelen tänne mitä lääkäri sitten sanoi!
  2. Tänään soitti neuvolan täti ja sanoi että mun tapauksessa alotetaan piikitys vasta synnytyksen jälkeen. Sinäänsä hassua kun gyne sanoi että koko raskaus ajan ja sillonkuin mulla toi geenivirhe löyty lekuri sanoi kans et raskaus ajan joutuu piikittää o.O Kai ne siellä äitipolilla tietää parhaiten:)
  3. Mulle gynekologi sanoi noin vuosi sitten että joutuisin raskaana ollessa piikittämään verenohentavia alusta asti. Neuvolatäti varasi ajan lääkärille 1.4 ja nyt olen rv9. Onko muut alottaneet vasta myöhäisemmässä vaiheessa vai huolehdinko ihan turhaan