gekko

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About gekko

  • Rank
    Aloittelija

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. Löytyykö keneltäkään sinisen muumipuhelimen käyttöohjeita? Ohjeet ovat kadonneet ja kaikki toiminnot eivät ole enää muistissa. Ajattelin, että jos jollain olisi mahdollisuus vaikka skannata ne ja laittaa sähköpostiin.
  2. Synnytys alkoi spontaanisti supistuksilla 40+0 ja vauva syntyi samana päivänä.
  3. Kerroin omille vanhemmilleni raskausviikolla 6 ja miehen vanhemmille kerrottiin np-ultran jälkeen.
  4. Minusta toivotus sopii ihan hyvin nettikeskusteluun. Joissain keskusteluissa se tuntuu olevan jo lähes tapana, vaikka kyseessä ei olisikaan keskenmenon kokeneiden -ketju. Jotenkin tällaisessa "neutraalissa" ympäristössä odottajien kesken se toimii, koska kaikilla on kumminkin sama toive raskauksien jatkumisesta normaalisti. Tuntuisi kuitenkin omituiselta, jos joku käyttäisi sitä onnitteluna, kun kerron raskaudesta sukulaisille ja ystäville. Minusta se silloin muistuttaa turhaan raskauden riskeistä eikä ole pelkkä onnittelu, vaikka olisi hyvää tarkoitettukin.
  5. Haaveilen omasta kodista, joka toteutuukin toivottavasti, kunhan löydämme sopivan. Tuntuu vaan kovin hankalalta ja aikaa vievältä tuo asunnon etsiminen. Sitten haaveilen pikkukakkosesta. Saisi tulla viimeistään parin vuoden päästä, ettei tulisi liian isoa ikäeroa. Haaveilen myös lomareissusta ulkomaille. Lottovoitto olisi kiva ja mahdollistaisi kaikenlaista. Sitten toivon koko perheelle tervettä tulevaisuutta, myös tuleville jäsenille. Ja sitä, että perhe pysyy kasassa.Olen myös viime aikoina alkanut haaveilemaan, että mies kosisi. Tähän asti ajattelin, ettei ole väliä onko naimisissa vai ei.
  6. Käyn vessassa ilman vauvaa ja suihkussa olen käynyt vauvan nukkuessa. Pankkiautomaatilla käydessä ja kioskilla poiketessa voisin jättää vauvan autoon, jos auto on ihan lähellä. Olen myös käynyt viemässä roskikset vauvan nukkuessa (asutaan kerrostalossa ensimmäisessä kerroksessa). Myös jos autoon on menossa enemmän tavaraa kuin pystyn istuimen lisäksi kantamaan, jää vauva istuimeen eteiseen odottamaan (auto lähellä ulko-ovea). Muuten ei ikinä päästäisi mihinkään tai esimerkiksi vaunut pitäisi olla koko ajan takakontissa päivystämässä. Hysteerisen tarkka oon kyllä avainten kanssa, jos vauva jää sisään. Tarkistan monta kertaa avaimet ennenkuin uskallan sulkea oven. Saa nähdä miten sitten toimitaan, kun poika kasvaa isommaksi.
  7. Vielä asutaan kolmistaan vuokralla kaksiossa, toistaiseksi ollaan mahduttu. Oma asunto kuitenkin haaveissa.
  8. Itse haaveilen kolmesta lapsesta, miehen mielestä kaksi olisi sopiva luku.
  9. Olin 32-vuotias esikoisen syntyessä ja meillä on mieheni kanssa molemmilla vakityöt.