angu

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About angu

 • Rank
  Aloittelija
 1. Rv 7 alkoi etominen jota kesti rv 12 asti. Etominen oli jokapäiväistä ja koko ajan päällä. Oksentaa ei kuitenkaan tarvinnut ihan joka päivä. Tuon rv 12 jälkeen olo muuttunut vähitellen todella hyväksi.
 2. Liikkeistä vielä. Mulla istukka on takana ja liikkeet tuntuu tämän takia selvästi, mutta siitä huolimatta tunsin ensimmäiset liikkeet "vasta" rv 18. Esikoista siis odotan. Liikkeet ovat koko ajan olleet selviä potkuja, ei mitään hipaisuja. Nyt rv 23 liikkeitä tuntuu YLEENSÄ useamman kerran päivässä, mutta toisinaan kuitenkin voi mennä jopa muutama päivä ettei juuri mitään tunnu.. Hyvin yksilöllistä siis. Ja toki sitä huolestuu heti kun on masussa hiljaista.
 3. Toisesta clomikierrosta tärppäsi. Tunsin molemmilla kerroilla ovulaation (ensimmäistä kertaa elämässä?) todella selvästi noin tunnin kestävänä kovana mahakipuna. Minulla ilmeisesti aikaisemmin tärppäämättömyyden syynä pelkästään ovuloimattomuus. Sivuvaikutuksia ei juurikaan clomeista minulle tullut. Positiiviset clomikokemukset siis täällä.
 4. Minä 30, mies 31. Molemmilla vakityö. Mieluusti olisin lapsia jo aikaisemmin halunnut, mutta piti odottaa oikea mies kohdalle.
 5. Ennen plussausta oireena oli ainoastaan "outo" mahakipu, josta tiesin ettei kaikki ole ihan normaalisti. Plussasin tämän mahakivun takia muutama päivä ennen kuin menkkojen olisi pitänyt alkaa. Rv 7 alkoi pahoinvointi ja kova väsymys, joita kesti noin rv 12-13 asti. Lisäksi oli repäisykipuja, päivittäistä aivastelua ja mitä ihmeellisempiä unia joka yö (ja nämä kaikki jatkuu edelleen, nyt rv 23).
 6. Ensimmäistä odotan ja viikolla 18 tunsin ensimmäiset liikkeet, jotka oli heti ihan selviä pikkupotkuja, ei mitään hentoja hipaisuja.
 7. Viikolla 18 kerroin esimiehelle ja omalle tiimille. Ei ollut työnpuolesta tai oman voinnin puolesta tarvetta kertoa aikaisemmin.
 8. Omistusasunto, luhtitalon alakerta omalla pihalla. Iso kaksio ja esikoinen tulossa.
 9. Toisesta Clomifen-kierrosta tärppäsi. Sitä ennen yritystä takana puolivuotta. Vika oli ilmeisesti ainoastaan ovuloimattomuudessa.
 10. Meillä meni 8 kk, tosin ovuloimattomuuteen piti ottaa avuksi Clomifenit.