Coconut

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Coconut

 • Rank
  Aloittelija
 1. Mulla oli oviksen jälkeen n. viikon verran vihlaisuja ja painontunnetta vatsassa. Olo ei ollut huonovointinen, mutta hieman "outo".
 2. Onko kovin yleistä, ettei neuvolassa saa käydä työaikana tai se ei sisälly työaikaan? Yllätyin tiedosta kovin
 3. Epävarmuuden sietäminen on tässä kai vaikenta.. Kovin paljon ei kuitenkaan voi itse vaikuttaa siihen, mitä tulee tapahtumaan. Kovasti pitää toivoa, että kaikki on hyvin. Ehkäpä ar-ultra vähän helpottaa.
 4. Mulla on vähän samanlaista kuin sinulla Johannem. Ihan kuin olisi näläntunnetta ja tekisi mieli syödä ja napostella, mutta jotenkin ei samallalailla kuin normaalisti. Näläntunne ei katoa vaikka söisi vatsan täyteen. Pitää hillitä, että ettei syöminen mene överiksi heti alkuunsa..
 5. Ihka ensimmäinen + tuli viikko sitten
 6. Kolme testiä meni Ensimmäisessä ei vielä näkynyt, mutta seuraavassa tuli plussaviiva heti. Hassua kun aiemmissa kierroissa on yrittänyt tihrustella mahdollista viivaa ja nähnyt vaikka mitä haamuja. Nyt kun oikeasti onnistui, niin heti se viiva siihen tuli Tein vielä myöhemmin digitestin.
 7. Onko teillä mieliteot alkaneet heti raskauden alusta vai vasta myöhemmässä vaiheessa. Ovatko ne muuttuneet ajan kuluessa?
 8. Yksi hermoilija lisää Ensimmäistä odotan juuri plussanneena. Jännittää kovin, onko pikkuista kasvamassa ja miten asiat ovat. Tätä on odotettu pitkään eikä millään haluaisi luopua.. Eihän jänskääminen mitää auta, mutta vaikea on olla ajattelematta. Kiva saada täältä tukea!
 9. Kiitos teille vastauksista! Helpottaa hieman.. Ehkäpä tässä liiaksikin miettii näitä, mutta kun kaikki on uutta. Ajattelin sitä, että kylmänä ei eineksiä pitäisi syödä ja tosiaan sitä, miten tuotteet on pakattu. Toivon todella, että kaikki on kunnossa. Ja olen varovaisempi jatkossa.
 10. Löytyisikö apuja.. Täällä yksi hermoilija.. Raskaus on vasta alussa ja ruuan suhteen on vielä opettelua. Tiedän kyllä, mitä pitäisi välttää, mutta tuli maistettua kaupan tiskiltä ostettuja, paistettuja silakkapihvejä ja vielä kylmänä Suoraan tiskiltä siis.. Nyt olen ihan huolissani millainen riski on saada listeria tämän "herkuttelun" jälkeen.. Murehdinko turhaan vai onko todella aihetta huoleen?