Tiikeli

Aktiivijäsen
  • Content count

    1191
  • Joined

  • Last visited

About Tiikeli

  • Rank
    Addikti
  1. http://www.vauva.info/foorumi/topic/20884-toukkiksen-taistelut/ Saa poistaa kiitos
  2. Mä oikeestaan pelkäsin myös enemmän sitä sairaala-aikaa kun synnytystä etukäteen. Kuitenkin jälkikäteen sairaala-aika meni tosi hyvin kun saatiin perhehuone ja henkilökunta oli niin ihanaa ettei ahdistusta tullut lainkaan.
  3. KOS

    Entisessä haikaranpesässä oli jo tammikuussa perhehuoneita selkeästi vähemmän kuin ennen, koska osasta oli tehty synnytyssaleja... Käsityksen mukaan pian osa jäljellä olleista perhehuoneista muutetaan kahden hengen huoneiksi. Siitä jääkö perhehuoneita ollenkaan en osaa sanoa Harmillista sinänsä koska itselle ainakin perhehuone oli tosi ihana kokemus...
  4. Meillä todettiin jo synnärillä kotiinlähtötarkastuksessa kireä kielijänne. Lääkäri pyysi vielä toisen asiaan erikoistuneen lääkärin katsomaan tilannetta, sillä imetys oli kuitenkin sujunut ongelmitta. Meille kuitenkin suositeltiin että kielijänne leikattaisiin heti, koska siitä todennäköisesti tulisi myöhemmin puheen kanssa ongelmia. Kielijänne leikattiinkin heti ja vauva ei itkenyt yhtään. Noin pienellä kun ei tarvitse mitään puudutetta eli toimenpide on ohi muutamassa sekunnissa. Erikoista että eri synnäreillä lääkärit suhtautuvat noin eri tavalla tuohon heti leikkaamiseen, kun kuitenkin vanhempana toimenpide on paljon suurempi..
  5. Haamu, Ilmeisesti meillä ei lasketa neuvolaa "synnytystä edelväviksi tutkimuksiksi" pitääkin kysellä työnantajalta lisää asiasta. Koska noista lääkärineuvoloista meillä kyllä saa palkan ihan normaalisti matkoineen.
  6. Neferty, Meidän työehtosopimuksessa erikseen mainitaan että se neuvolakäynti josta saa pakollisen raskaustodistuksen, raskausajan lääkärikäynnit sekä lääkärin raskauden vuoksi määräämät tutkimukset ovat palkallisia. Muut ovat palkattomia. Tätä eräs työkaverini luottamusmiehen kanssa selvitteli joskus noin vuosi sitten. Eli jos saan udella mistä tuo tieto on peräisin? Ihan vaan sen vuoksi että jos ne kerran lain mukaan on palkallisia, niin sitten mäkin haluan niistä palkan. (Tuo sääntö minkä mukaan meiän firmassa mennään jättää ulkopuolelle noi perusultrat koska ei ole pakollisia ja kaikki tavalliset neuvolakäynnit, joita kuitenkin kertyy kohtuullisen paljon)
  7. Täältäkin tsempit viivan vahvistumiselle icelalle
  8. Sanelma, tuo on aika samanlainen ku mun eka testi Ihanaa
  9. Starlet, noihin liuskoihin tulee muutenkin aina jotenkin tosi tosi haaleita viivoja... eli kyllä mä ton plussaksi sanoisin
  10. Anastacia, samaa mäkin katoin että kaikki viimoset kp1:sen kiroajat on raskaana. Ihanaa
  11. Osaako joku sanoa että jos on käynyt tutkimuksissa yksityisellä ja on löytynyt selkeähkö vika, niin voiko päästä julkiselle hoitojonoon vai pitääkö julkisella tehdä kaikki tutkimukset uudestaan julkisella puolella?
  12. ^ Sama tunne
  13. Itse olen syönyt pillereitä melkein kymmenen vuotta. Ennen pillereitä menkat olivat todella epäsäännölliset, kivuliaat ja kestokin vaihteli kolmesta päivästä yli viikkoon. Onko teillä jotka on pillerit lopettaneet palannut kaikki kivut ja epäsäännöllisyys?
  14. Mulla loppuu pillerit alle kahden viikon päästä. Nyt puhuttiin etten mene enää hakemaan uusia. Katotaan nyt tuleeko tässä pupu vielä pöksyyn kahden viikon aikana