Eleine

Aktiivijäsen
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

About Eleine

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.livingwithevelyn.blogspot.com

Profile Information

  • Location
    United States
  1. Aloimme yrittämään heti pillereiden lopettamisen jälkeen, mutta ei ainakaan ensimmäisestä yrityksestä vielä napannut, mihin oltiin kyllä varauduttukin. Vähän jännittää, kuinka omat hormonitoiminnat palautuu ennalleen reilun kymmenen vuoden pillereiden syönnin jälkeen.. Ei millään malttaisi odottaa.
  2. Noin 19..
  3. Ei mulla näköjään sittenkään ihan normaaliksi kierrot heti palautuneet.. Menkat on ollut epätavallisen niukat, eikä kipujakaan ollut kuin muutamana ekana päivänä. Palautuispa nyt nopsaa kroppa ennalleen niin sais alkaa elätellä toiveita pienokaisesta.....
  4. Kauanko sä oot Elina. syönyt pillereitä? Ite oon syönyt yli kymmenen vuotta ja lopetin tosiaan vielä kesken liuskan, joten nyt jännityksellä odotan, kauankohan mahdollisesti menee ennen kuin kroppa oppii toimimaan omin avuin.. Koska eikös luteaalivaiheen pitäisi kestää vähintään 10 päivää, jotta raskautuminen on edes mahdollista? Korjatkaa jos oon väärässä..
  5. Toinen yk menossa ja yhdessä oltu viitisen vuotta..
  6. Itselläni on aina ollut tosi säännöllinen kierto ja kivuliaat menkat ja näköjään sama jatkuu pillereiden lopettamisen jälkeenkin, tänään siis kp 1.. Vähän vaan huolestuttaa, kun ovulaatio tuli niin myöhään (kp24), että luteaalivaihe jäi vain 8 päivän mittaiseksi. Voikohan olla normaalia pillereistä johtuvaa elimistön sekoilua? Minä kun luulin, että luteaalivaiheen pitäisi aina olla noin 14 päivää ennen kuukautisia..
  7. Lopetin pillerit noin kuukausi sitten, jonka jälkeen alkoi tyhjennysvuoto normaalisti. Muutama päivä pillereiden lopettamisen jälkeen (lopetin kesken liuskan) alkoivat "vieroitusoireet" - mahan nippailu ja päänsärky - jotka jatkuvat siis edelleen. Lisänä on nyt poskien kuumotus, ja sitkeä flunssa. Jännittää, kun ei yhtään tiedä voisivatko oireet olla raskausoireita vai onko kaikki tuntemukset vieläkin vain pillereiden lopettamisesta johtuvia.. Koskakohan sitä uskaltaisi testailla..