annukka_2

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About annukka_2

  • Rank
    Aloittelija
  1. Lueskelin tässä mitä margariinit sisältävät ja huomasin, että niihin on lisätty a-vitamiinia. Toisiin enemmän ja toisiin vähemmän. Pitäisikö siitä välittää? Sen ymmärrän, ettei A-vitamiinia saa ottaa purkista suoraan, mutta mites toi margariini. Leipää tulee syötyä aika paljon ja siten myös margariinia siinä päällä.
  2. Ultrassa käyty ja kohdusta löytyi 3 mm sikiö ja syke näkyi juuri ja juuri. Viiikkoja ultran mukaan 5+6, omien laskelmien mukaan piti olla 6+3. Mutta syke löytyi kuitenkin Kela-korvauksien jälkeen jäi maksettavaksi vähän yli 90 €. Lääkäri ei ottanut ollenkaan lääkärin palkkiota. Taisi tehdä mokan...ensin ei ollut edes tehnyt mitään laskua kun menin kassalle maksamaan. Mutta parempi näin. Olihan tuossakin jo maksettavaa.
  3. Muokataan tännekin, viikkoja tänään kasassa 6+2. Olin viikon edellä pari päivää sitten...
  4. Nyt tänään viikkoja siis 6+2. Taisin olla viikon edellä...
  5. Eipä antanut kone enää muokata alkuperäistä viestiä..Muutin siis viikot, niitä on 6+3 eikä 7+3. Toivottavasti silti syke jo näkyisi
  6. Onpa mielenkiintoinen keskustelu.. Olen teinivuosina syönyt Roaccutan-kuurin naamani takia, en enää jaksanut finnejä. Vaikka kuinka hoiti ihoa ja katsoi mitä syö, ei ihon kunto mennyt miksikään. Kuuri auttoi hyvin ja sitten vielä muutaman vuoden Nuvaringin käyttö sai ihon todella hyväksi. Plussasin reilu viikko sitten, nyt menossa 7+0 ja iho on sileä ja ihanan näpytön. Mieskin silitteli tässä yks päivä ja totesi, että oho onpa sulla sileä iho. Olin jo varautunut siihen, että ihan varmasti naama kukkii raskaana ollessa kun on kerran teininä kärsinyt pahasta aknesta, mutta ei niin ei.. Tukka kyllä rasvoittuu nopeammin ja kynnet kasvaa vauhdilla.
  7. Täällä vähän hermoillaan kun niitä kuuluisia oireita ei ole. Nyt menossa 7+0. Neuvola tätikin sanoi, että ole vain onnellinen jos oireita ei ole. Toisaalta odotuksesta tulisi konkreettisempaa jos olisi oireita...
  8. 34/28 (luulisin, että kierto noin 28, en tiedä varmaksi koska lopetin ehkäisyn ja heti tärppäs)
  9. Täällä vähän samat tuntemukset kuin femmalla. Esikoista odotan (toivottavasti) ja on sellainen tosi epävarma tunne, että mitä tästä oikein tulee. Raskausoireita kun ei ole niin epävarmuus on sitä suurempi. Toivon, että olisi edes jotain oireita, ihan sama mitä kunhan vain jokin merkki siitä, että todella olen raskaana. Kaikki testit näyttivät plussaa ja cb:n testi 3+ viikkoja. Mutta kun mikään testi ei kerro mitä siellä masussa on. Koska en saa ajateltua parhaillaan mitään muuta kuin sitä mitä sisälläni on tai ei ole niin varasin ultran torstaiksi. Silloin viikkoja 7+3. Toivottavasti silloin jotain selviää. Maksaa mitä maksaa, täytyy saada tietää!
  10. Tein ensin predictorilla, enkä ollut uskoa silmiäni kun näin kaksi viivaa. Tein elämäni ensimmäistä kertaa testin enkä tiennyt kuinka tumma viivan täytyy olla. No odottelin 2 päivää ja tein toisen predictorilla aamuvirtsasta, edelleen kunnon viivat näkyi. Ja vielä piti seuraavana päivänä varmistaa mammaksin testillä, ja kaksi viivaa. Vielä yhtä päivää myöhemmin CB:n testi näytti 3+. Se oli siis totta Eli taisi tulla yhteensä 4 testiä...
  11. No niin, nyt sitä kirjoitellaan ensimmäistä kertaa tänne palstalle ! Olen menossa varhaisultraan Mehiläiseen torstaina, silloin viikkoja kasassa 7+3. Toivottavasti näkisin pienen sykkeen...Vastaanottovirkailija sanoi hinnaksi 110-120 € plus lääkärinpalkkio päälle. Sanoi myös että Kela korvaa osan. Toimistomaksua mun ei tarvi maksaa, olen alle 25 v ja ekaa kertaa siellä gynen vastaanotolla (Mehiläisen kampanja). Ensin ajattelin etten mene, mutta kun työni vaatii raskauden kertomista työnantajalle hyvin varhaisessa vaiheessa niin haluan ensin tietää onko masussa jotain elämää vai ei. Kerron siis työnantajalle vasta ultran jälkeen jos työnkuvaani täytyy muuttaa (työskentelen säteilyn kanssa) . Kerron sitten myöhemmin mitä tuli loppusummaksi ja tulokseksi.